gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Edebiyat - Bertolt Brecht
 Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 21 - 26
 Yazar: Mesaj:
zâtı muhterem
zâtı muhterem
boş adam boş :)

11 Mart 2008 22:39  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Tabii canım sen de,sen anlıyorsun;ama konuşamıyor ve yazamıyorsun zaten,yoksa ohooo sular seller gibi biliyorsun:D

no control demis ki:
:)
olum ben yabancı kelime ve isimleri yazmakta sıkıntı çeken adamım...kopyaladım başlıktan işte :)

11 Mart 2008 22:40  mesajın adresini al  
no control
no control
anlamada sorun yok..pratik yapmam lazım

11 Mart 2008 22:41  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Biraz da kelime çalıştın mı tamam,önünde kimse duramaz,dağları delersin şerefsizim:)

no control demis ki:
anlamada sorun yok..pratik yapmam lazım

11 Mart 2008 22:42  mesajın adresini al  
eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard
mükemmel oyunları olan bir insandır kendileri... hepsi düşündürür... düşündürürken güldürür... asla amaç güldürmek olmamıştır... daha önce amatör olarakta olsam brecht oyunlarından 2 tane oynadım... ve oyunlar su zamana uyarlanabilir oyunlardır cünkü dünyadan genel bakıslar ve olayları anlatmıstır... ve her zamanda o anın yasanmıslıklarıyla yazılan oyunlar o ana uygulanabilinecektir... geniş düşünülmesi gereken oyunlardır... oyunların içerisinde oyuna ayna tutan başka oyunlar olduğunu düşünüyorum... örnek vericek olursak SEZUAN'IN İYİ İNSANI en sevdiğim oyunlarından biridir...

11 Mart 2008 22:55  mesajın adresini al  
ripcord
ripcord
YAZILANLARI BOŞLUK OLARAK NİTELEYENLER DOLULUĞUN NE DEMEK OLDUĞUNU SORGULAMALILAR.
DÜNYADA TEK DEVRİM ŞİİRDİR.
BAŞKA DEVRİM YOKTUR. ŞİİR SÜREKLİ DEVİNİR. SÜREKLİ AKSİYON İÇİNDEDİR. WELASIL KELAM İNSANLARIN GERÇEKLEŞTİREMEDİĞİNİ ŞİİR GERÇEKLEŞTİRİR.

TEK DEVRİM ŞİİRDİR.

12 Mart 2008 02:54  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 21 - 26
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008