size birini anlatayim bu yol tutar kesin benim eski evdeki komsum yolda gidiyor ve adamin biri baska sehirden gelme bir adres soruyor herneyse nereye gidiyorsun ah orasi burasi derken bir club e birlikte gidiyorlar ve aksam daha dogrusu öbürsügün öglen komsumun evine geldi ve sanirim 3 gün orada kaldi ekmek elden su gölden....
11 Mart 2008 19:54
angel_a
amsterdam da faslılarla konumayın zira konusmanın sonunda bir euronuz olmayabilir:D
11 Mart 2008 19:58
tutaste
git bir fabrikaya, ben öğrenciyim paraya ihtiyacım var de..2 saat çalış 2 gün yetecek para kazan..benim kuzenlerim orda ondan biliyorum:))
11 Mart 2008 19:58
•cedric•
:P avrupa birliği yasalarina göre :P 2 saat fabrikad çalişmak imkansiz:P fabrikaya girmen için 5 mülakttan geçiosun :)) oda 1 hafta sürüo :)) o iş yaş dery
11 Mart 2008 21:20
kafamagöre
git birini bul hele hele türk bulursan 2 ay bile geçinirsin :d
11 Mart 2008 21:55
tutaste
•cedric• demis ki: :P avrupa birliği yasalarina göre :P 2 saat fabrikad çalişmak imkansiz:P fabrikaya girmen için 5 mülakttan geçiosun :)) oda 1 hafta sürüo :)) o iş yaş dery
canım benim..öyle sigortalı bilmem neli işçi olmayacaksın..git bir haftasonu çamaşır katla çıkar harçlığını..ben söylüyorsam vardır bir bildiğim:))
11 Mart 2008 22:09
jadambenim
vallaa bedavaya bile gecirisinde yani pek tavsiye etmem sonu kötü olablir..
11 Mart 2008 22:22
denizhan
yollarını hep yukarıda sıralamışlar ama onları uygularsan da %25 falan sağlam kalma ihtimalin.
o yüzden pek tavsiye etmem. kredi kartından çek. türkiye'de ağrlarsın artık =)
11 Mart 2008 22:55
ceydas
nutymax en iyi taktik yazanı Amsterdam a gönderiyomuş da ondan Amsterdam ..gerçi daha nereye götürsün şahane yer işte ...eğlence nin merkezi
12 Mart 2008 11:10
mirşa
parkta yat.müze bekçisi görünmediğinde içeri kaçak gir.turist gibi gez.
yarım avroya simit al..bir çeşmeden su iç.....
al sana +yarım avro
12 Mart 2008 11:50
ceydas
yok konaklama bedava ordan yırtıyoruz ...baya baya amsterdamın tadını çıkarıcaksın yok öyle evsizler gibi yaşamak şart bu
12 Mart 2008 17:23
souvereign jr.
1 euro'ya amsterdam'da değil izmirde bile yaşanmaz.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18524
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.