gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Konu Dışı - 1 Euro'ya Amsterdamda 3 gün nasıl yaşanır?
 Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
sultana (sayko)
sultana (sayko)
kapkaççılık yap :P

11 Mart 2008 16:16  mesajın adresini al  
bart-
bart-
deli taklidi yapmak

11 Mart 2008 16:18  mesajın adresini al  
ceydas
ceydas
burdan güzel kankalar ayarlıcaksın gitmeden önce orda bakıcaklar sana :)) ..en iyi taktiği yazana ne var ? :)

11 Mart 2008 16:18  mesajın adresini al  
naass über
naass über
şimdi şöyle oluyo konsolosluga gidip apiii beni geri yollayın ne olurr ne olur die ağliosun:)

11 Mart 2008 16:21  mesajın adresini al  
pisho
pisho
konsolosluktaki burokratik biyikli da sana sahip cikacak dimi?

11 Mart 2008 16:23  mesajın adresini al  
ceydas
ceydas
nutymax en iyi taktiği yazana bedava amsterdam seyahati veriyomuş arkadaşlar ..bu shegul bizden taktiği alıp ödülü kapacak galiba :))

5 defa alkışlanmış (5)  11 Mart 2008 16:25  mesajın adresini al  
eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard
ben olsam vermek zorundayım diye düşünürdüm...

11 Mart 2008 16:30  mesajın adresini al  
pisho
pisho
hooost boyle seyler yazmayin(!) a b c user namuslu cocuktur bu tarz seylere bozulur

eterlielbisemudguard demis ki:
ben olsam vermek zorundayım diye düşünürdüm...

11 Mart 2008 16:44  mesajın adresini al  
eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard
ben kimse için yazmadım ki :D:D:D

hooost boyle seyler yazmayin(!) a b c user namuslu cocuktur bu tarz seylere bozulur

11 Mart 2008 16:46  mesajın adresini al  
pisho
pisho
yav biliyorum ona bisey demiyorum zaten ama adam gecenlerde buna benzer seyler yazdigim icin bana epey bi kufur etmisti, ben de biraz ona gonderme yapmak icin senin yazdigina cevap yazdim ama baktim yukarda `a b c user` yazdigi mesajlarini silmis

11 Mart 2008 16:50  mesajın adresini al  
eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard
hummm...

başlığa uygunluk açısından söylüyorum:

babamı arardım...

11 Mart 2008 16:54  mesajın adresini al  
mondschein...
mondschein...
cok basit gidiyorsun oraya bir coffee-shop a adamlarin kafa iyi sen de basliyorsun icmeye ve keyfin de yerinde olunca herkes birbiriyle muhabbet hos oluyor ve paylasiyorlar senle herseyi ve sen 3 günü böylece gecirebiliyorsun:-)

11 Mart 2008 17:32  mesajın adresini al  
deepdivee
deepdivee
1 euro ile gidip çok parayla dönmekte var ama önce kafam güzelleşmeli jet gibi olmalıyım :))

11 Mart 2008 18:00  mesajın adresini al  
fatiii
fatiii
1 euroyu otomata atıcaksın bi sakız alıcaksın, sonra o sakızı 2 euroya satıcaksın, hoop iki sakız alıcaksın toplam 4 euroya satıcaksın, ve bi bakmışsın tatil uzayıp gitmiş :)

11 Mart 2008 18:05  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
O değil de neden Amsterdam?

11 Mart 2008 19:08  mesajın adresini al  
mélodie
mélodie
amsterdam nereyedir ağalar?? :P

11 Mart 2008 19:29  mesajın adresini al  
irem_
irem_
simdi ögrencilerin olduğu bir semte gidiosun. sokakta zillere bakıosun. bazılarının üstünede party home vs şeyler yazar. o bir euronlada gidip bi bira alıosun. kapıyı calıp içeri giriyorsun. 3 günden fazla bile takılabilirsin sosyal biriysen;)

1 defa alkışlanmış (1)  11 Mart 2008 19:32  mesajın adresini al  
' işte o benim
' işte o benim
böyle bi taktik henüz yok malesef!

11 Mart 2008 19:34  mesajın adresini al  
baş rahip
baş rahip
tesadüfe bak....yarın amsterdam a gitceydim....

11 Mart 2008 19:42 ~ 11 Mart 2008 19:43  mesajın adresini al  
çutee-libertine-
çutee-libertine-
ben size direk yolunu söyliyim.. amsterdam centraalden giriş yaptın şehre diyelim ordan baya turistik dam square kısmına yürüyebilirsin..ister biriyle muhabbet kur fazla bisikleti varsa bisiklet iste (varsa direk ödünç verme ihtimalleri yüksek) ya da bisiklet çal..orası senin vicdanına kalmış..ya da tram 5' e bin en az kontrol edinenlerden..bilet basmadan geçip oturabiliosun gayet..tesadüf polis kontrolüne denk gelirsen i dont speak dutch and it is my first hour here deyip turist izlenimiyle gayet yaklaşık 35 euro ceza kesilmesinden kurtulabilirsin!!
tram 5le uilenstede duragında in orda international ogrencilerin kaldıgı yerlerde her daim parti var...içki yiyecek cok rahat bulabilirsin zaten hepsinin kafası ii oldugu için gayet kolay..olmadı stroop waffle al alberthein marketlerin birinden..öle agır bişe ki bi paket yesen tüm gün tok tutar zaten..

neden 1 euroyla yaşanır? cunku ulaşıma para vermiyosun vursan tüm şehir yürünür ya da bisikletle gidilir ya da tramlerde bilet kontrolü çook nadir yapılır....partileri de cömert oluyor kimse sen neden burdasın demez..gayet yapılabilecek bişe yani:)

1 defa alkışlanmış (1)  11 Mart 2008 19:51  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008