tuzlu veya tatlı aşk hikayesi istiyorum, ne o öyle hepsi acı :)
12 Mart 2008 12:43
kan-
aşk=acı ayrılmaz bunlar
12 Mart 2008 13:08
dea tacita
benm ki daha acı bi hikaye bu da neymiş huh.. !!
30 Mart 2008 19:41
*hanımeli*
Tabikide içinde abartmalar var...çünkü seven iki kalp dünyayı yıkar hiç bir engel tanımaz ayrılmazlar hiçbirzaman...bu konu bakımından yanlış seviyorsan ne olursa olsun hiç bir güç seni ayıramaz sevdiğinden
Ama bakıyordumda hep erkekler pehh hele kız beklermi?diyorlar ama yanılıyorlar bence Kızlar duygusaldır bir kız sevdimi sonuna kadar sever ister 12 yıl ister ömrünün sonuna kadar...
30 Mart 2008 19:53
hey_hat
şukadarını sölim hikayenin ilk kısmını yaşıyorum
şuan zamana ihtiyacım var aradan yıllar geçtikten sonra bende böle olurmuyum bilmiyorum ama şunu biliyorum onunla artık asla olmaz
benim gibi düşünen herkesinde hayatında bir yol çizmesini ve bi sevgilinin arkasından yıllarca yas tutulamacağını savunuyorum
ölenle ölünmüyor!!!
30 Mart 2008 19:54
ıssız
başından büyük aşk hikayesi geçmemiş insan hiç yok nerdeyse
ne sen leylasın ne de ben mecnun
hüzünlü bi akşam içmişiz sarhoşuz hepsi bu
30 Mart 2008 19:56
*hanımeli*
aşk işte insanın karşısına çeşitli zamanlarda çok farklı bir şekilde ortaya çıkar...
not:gercek az zaten az karsına cıkar dıgerlerı hoslanma cart curt bırseydır..
pöff hikaye güzeldi ama ya severim ben böyle şeyleri...etkilendim bak Türk sinemasını da severım zaten :(:)
30 Mart 2008 19:59
ıssız
gel seninle türk filmi izleyelim etkilenmişken
cüneyt abinin alageyik filmi mesela
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18517
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!