ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Clay geçirdiği açık kalp ameliyatı sırasında anestezik farkındalık adı verilen durumu yaşamaktadır. Yani olup bitenin tamamen farkında olacak ve acıyı hissedebilecek şekilde uyanıktır, ancak anestezinin etkisiyle vücudu hiçbir şeye tepki verememektedir. Bir tür felç durumunda olduğundan, ameliyat ekibinin bundan haberi yoktur. Bu ilginç durum Clay'i kendi zihni içinde tekinsiz bir yolculuğa çıkartacaktır.
Gösterim Tarihi:
21-3-2008
Oyuncular
Hayden Christensen Clay Beresford
Jessica Alba Sam Lockwood
Lena Olin Lilith Beresford
Terrence Howard
fragmanını izleyin derim.sinemada gördüğümde daha filmi izlemeden gerildim.çoğu insanın karşılaşabileceği bir durum.aynı olay nip tuck'ta işlenmişti bir bölümde.
~ 164 gün
cizıs
çok başarılı bir filmdi..
~ 164 gün
oky@nuss
bu çocugu bırıne benzettcem ama
hah buldum amacamın oglu:P:P
film harbiden süpermişş sinamalara geldimi yoksa çoktan çıkıtımı yoksa ben nıye yaşıyorum:)))))))))
~ 164 gün
sultana (sayko)
gösterime girmesini iple çekiyorum
~ 164 gün
exitus
gösterime girmesini bekleyemeden izledim şiddetle de tavsiye ederim. hastaları keserken artık tırsıcam gibi =)
~ 164 gün
fanfan
beklediğimden iyi çıktı, sürpriz sahneler mevcut... bir de filmde verilen istatistikler doğruysa her genel anestezi alan hastanın mutlu bi şekilde ameliyattan çıkamayacağı gerçeği insanı korkutuyor... oran buran kesiliyo ama sen uyuşmuş değilsin.. off felaket
ehehe bir de hayden christensen&jessica alba ikilisi yılın en kötü çifti seçilmiş.. bence de berbat bir ikili:)
~ 164 gün
jaja of opobo ® .iz
henüz izlemedim ama fragmana bakılırsa izlemeye değer..
~ 150 gün
lord of drinks
çok aman aman olmasa da güzel vakit geçirten, değişik bir film...
bişey değil, gül gibi jessica alba'dan soğuttu beni.
~ 149 gün
çutee-libertine-
çok merak ediyorum bunu ya.. birini bulur bulmaz gidicem..
~ 149 gün
' işte o benim
amacanın oğlu kim ki:S sinamalara geldi tabiyy;)
oky@nuss demis ki: bu çocugu bırıne benzettcem ama
hah buldum amacamın oglu:P:P
film harbiden süpermişş sinamalara geldimi yoksa çoktan çıkıtımı yoksa ben nıye yaşıyorum:)))))))))
~ 149 gün
lord of drinks
sinemalara türkiyede geçtiğimiz cuma girmiş, ama 2007 yapım bir film.
ABD'de filmin gösterime girmesiyle DVDsinin aynı anda çıkması n egüzel bir olay öyle değil mi sevgili kantinseverler??
evet evet öyle...
~ 149 gün
glikoz'last hope'
filmi yeni izleyebildim çok beğendim..senaryo,kurgu,oyunculuk bence çok başarılıydı...izlerken akışına kapıldıgınız bir film...
~ 115 gün
hunikoleksiyncusu
..şiddetle tavsiye ederim...etkileyici tam anlamıyla ..
~ 115 gün
cumartesi_[famine]
sınıfta laptop dan izlememize rağmen bn çook beğendim...
~ 115 gün
sphinx®
Anakin Skywalker..
oky@nuss demis ki: bu çocugu bırıne benzettcem ama
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18516
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!