ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > Beşiktaş - Trabzonspor

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

maktulren
maktulren
Lan siz eziksiniz ciddiye bile almıyoruz yedikleriniz yeter hadi uza...
10 Mart 2008 18:46   mesajın adresini al  

pinkorgasm61
pinkorgasm61
hocam sen 8-0 dan sonra bu hale geldin sanırım..üzülme senin gibi çok var etrafımda..

maktul demis ki:
anisakis gereken cevabı kısa ve öz biçimde verdin...minnettarım
10 Mart 2008 18:47   mesajın adresini al  

pinkorgasm61
pinkorgasm61
alıştınız 90+++++++++++++ siz devam edin gözüm nereye kadar...
 1   10 Mart 2008 18:50   mesajın adresini al  

maktulren
maktulren
Yok hocam biz takılmıyoruz ona iyi gün taraftarı deiliz cünkü yenilen de biziz yenen de...8 gol yiyende...sonucta ayrıcalıgımız var...sen kafana takma herkes kendi işine...Sen gel yen ondan sonra muhatap olalım hadi gülüm
10 Mart 2008 18:52   mesajın adresini al  

pinkorgasm61
pinkorgasm61
tabi dostum haklısınn bendede 8 tane yesem bende başkalarıyla muhattap olmak istemem..ok sende işine bi daha da mümkünse şampiyonlar ligine paf takımla çıkın en azından mazeretiniz olur..
 1   10 Mart 2008 18:58   mesajın adresini al  

maktulren
maktulren
lan yediysek biz yedik seni nie geriyo bu sana giren cıkan mı war...sana mı soracaz nasıl gidecegimizi sampiyonlar ligine...mal
 1   10 Mart 2008 19:05   mesajın adresini al  

anisakis
anisakis
yani diyosunki ben bi halta yaramıyorum anca başkası ne yapmış kime ne koymuş onla övünürüm diyosun.. sende haklısın.. ezikliği kabul etmek de bi erdemdir.. bir gün sende çıkarsın şamp. ligine ki daha önce kıbrıs takımlarını bi ele.. o zaman 8 tane çakarsın birine bizde seni överiz..

pinkorgasm61 demis ki:
tabi dostum haklısınn bendede 8 tane yesem bende başkalarıyla muhattap olmak istemem..ok sende işine bi daha da mümkünse şampiyonlar ligine paf takımla çıkın en azından mazeretiniz olur..
 2   10 Mart 2008 19:07   mesajın adresini al  

pinkorgasm61
pinkorgasm61
demek 8 tane yedikten sonra konuşmalar böle oluyormuş e normal boru deil 8 tane neyse beni ilgilendirmez tabikide 8-0 dan sonra buraya çıkıp hala konuşabiliyorsanız o da sizin kendi cinsel probleminiz..

maktul demis ki:
lan yediysek biz yedik seni nie geriyo bu sana giren cıkan mı war...sana mı soracaz nasıl gidecegimizi sampiyonlar ligine...mal
 1   10 Mart 2008 19:11   mesajın adresini al  

anisakis
anisakis
ya o kadar boş konuşuyosunki.. hayır sana cevap verdiğime pişman

oldum.. ilkonun başlığının içine edildi.. hadi sen yaz 8 falan bişeyler birgün

sanada nasip olsun şamp. ligi.. iyi akşamlar..
 1   10 Mart 2008 19:14   mesajın adresini al  

pinkorgasm61
pinkorgasm61
dostum ben konuşmuyorum burda skorlar konuşuyo illa susmamı istiyosan susarım ama adam gibi söle bazı şeyleri kabullen sonra boş konuşma gibi laflarla gelme bana..
 1   10 Mart 2008 19:19   mesajın adresini al  

•cedric•
•cedric•

pinkorgasm61 demis ki:
kartalın zaten alıo 8 tane sen merak etnme yine alırr.

sen kendi haline bak.aglancak durumdasin ..gelmiş bjk ya la atio.. komik şeyler
10 Mart 2008 19:33   mesajın adresini al  

maktulren
maktulren
bu cocugu orgazm etmek lazım....biz inkar mı ediyoruz 8 gol yedigimizi...Orda yenilen Türk takımı senin kanını s i-k-e-y-i-m....sizi de görürüz belki sampiyonlar liginde....ama senin gibi deiliz fenerbahce sevillayı eledi beşiktaslı olarak sevindim ama sen suursuzsun..hadi uza
10 Mart 2008 23:37   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008