ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
inanılmaz güzel bir hava hakim şu günlerde izmir'de...öyle ki insanı okuldan alıkoyar vaziyette(gerçi insanın içinde okula gtmek yoksa,havayı bahane etmemeli de!)ööhhm...evet...
ee madem havalar güzel...henüz sınavlara da var...ee kordon da mis gibi tüm çekiciliğiyle bizi çağırmakta...gün batımını birlikte izleyelim ey izmirli!
bu defa başaralım eyyy İZMİRLİ!
mekan, adres
kordon..
her şekilde gidilir...
deniz kokusunu takip et!
istanbula gelemedim diye bana bunu yapıyorsanız bayım, biraz enişte beyi sıkıştırın, türkiye planlarını sürekli değiştirmesi benim plansızlığıma yol açmaktadır.
hıh!
Katılımı yüksek gösterelim de belki buluşursunuz bir ihtimal:D
kehkeh:D
9 Mart 2008 23:01
' işte o benim
ben de katılacağım! tık tık
9 Mart 2008 23:01
cigdém
izmir'in kıymetini bildireceğiz gelen olursa ama niyeyse kimsenin kıçı kalkmıyor buluşmaya gelmek için.
9 Mart 2008 23:02
aslan67
O değil de bahar bir İzmir'e mi geldi? diye sormaktan kendimi alıkoyamıyorum,alıkoyabilen varsa beri gelsin:P:D
cigdém
fake katılımcılarımız olsun ki kalabalık görünsün.
sonra 3 kişi falan buluşulur :D
son çikolata buluşmasında ite kaka 8 kişi olmuştuk, gözlerim yaşarmıştı benim.
kalbim kaldırmıyor artık sanırım benim bunları.
cigdém
he, bi izmire geldi.
aslan67 demis ki: O değil de bahar bir İzmir'e mi geldi? diye sormaktan kendimi alıkoyamıyorum,alıkoyabilen varsa beri gelsin:P:D
9 Mart 2008 23:03
cigdém
erdem'i görüyorum arka planda :)
9 Mart 2008 23:04
aslan67
Ne bağarıyon bacak kadar çocuğa?:(
9 Mart 2008 23:05
cigdém
ben mi bağırdım :(
bart'laşma.
9 Mart 2008 23:05
daisy=) 'pomegranate
izmir'in baharı farklıdır ömer bey!hıh
:D
abi yuh...sende mi burdasın hakaten be:D
aslan67 demis ki: O değil de bahar bir İzmir'e mi geldi? diye sormaktan kendimi alıkoyamıyorum,alıkoyabilen varsa beri gelsin:P:D
9 Mart 2008 23:06
cigdém
çaktırma, katılım yüksek görünsün die el attı ömer olaya ;)
9 Mart 2008 23:07
esra goksel
ne baharı yaz geldi yaw yaz :)
bu arada ne güzel bu cuma..buluşalm tabi..saat kaçta ? ben 4-6,30 arası boşum katılabilirim :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18480
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!