gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Sinema-TV - Jumper (2008)
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 16
 Yazar: Mesaj:
soulreaver
soulreaver

Doug Liman’ın yönettiği ve Hayden Christensen, Samuel L. Jackson, Diane Lane ile Jamie Bell’in oynadığı Jumper, istediği herhangi bir yere, herhangi bir zaman içinde herhangi bir mekana kendini ışınlama yetisi bulunan David Rice'ın öyküsünü anlatıyor.

David Rice, birçoklarının hayatında sadece hayal edebildiği bir güçle büyümüştür. Uzay-zaman dokusu içindeki yırtıkları kullanarak, kendini zihninde canlandırabildiği herhangi bir yere anında nakledebilmektedir. Mısır’daki Spenks üzerinde kahvaltısını edip, Avustralya’ya sörf yapmaya, oradan Paris’e akşam yemeğine ve Tokyo’ya kahve içmeye gidebilir.Duvarların içinden geçebilir, kilitli banka kasalarına ve en gizli odalara girebilir. Şimdiye kadar, bu gücünü sadece geçmişindeki tatsız anılardan kaçmak, sınırsız zenginliğin ve vahşi özgürlüğün tadını çıkartmak için kullanır.

Ancak David birgün kendisi gibi güçleri olan Griffin adındaki hırslı bir gezgin ile karşılaşır, böylece kendisinin ‘Sıçrayanlar’ denilen uzun bir genetik sülaleye ait olduğunu öğrenir. David bundan sonra, onu ve tüm Sıçrayanlar’ı ortadan kaldırmayı kendilerine amaç edinmiş güçlerle uğraşmak zorundadır...

1 defa alkışlanmış (1)  8 Mart 2008 16:47  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
120 filminin öncesinde fragmanını izledim ve baya beğendim,ilk fırsatta izleyeceklerimden:)

8 Mart 2008 16:48  mesajın adresini al  
cigdém
cigdém
izleyeceğim filmlerden biri olur kendileri.
teşekkürler.

8 Mart 2008 16:49  mesajın adresini al  
bart-
bart-
ismi çok tırt ama :)

8 Mart 2008 16:50  mesajın adresini al  
soulreaver
soulreaver
Umarım Bu Başlık Açılmamıştır Ömer Tarafından :D

* Arattım Bulamadım ; Baştan Yazayım da...!!!

:)))))))))

8 Mart 2008 16:52  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
hehe:D

Bu elimden kaçmış baba,zaten pek fazla bilgim yoktu konusu hakkında başlığı açman iyi oldu,teşekkürler:)

emeğe saygı+rep:D

soulreaver demis ki:
Umarım Bu Başlık Açılmamıştır Ömer Tarafından :D

* Arattım Bulamadım ; Baştan Yazayım da...!!!

:)))))))))

8 Mart 2008 17:00  mesajın adresini al  
denizhan
denizhan
o.c.'deki rachel oynuyor. hayranlarına duyurulur :)

8 Mart 2008 20:18  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
demek ki bilinçaltıma işlemiş lan:D

denizhan demis ki:
o.c.'deki rachel oynuyor. hayranlarına duyurulur :)

8 Mart 2008 21:23  mesajın adresini al  
:.cevriye.:
deaths of ıan stone vardı orada oynayan eleman galiba bu..
eğer oysa:))

fragmanı da güzeldi:)gösterime girmedi dimi daha?

8 Mart 2008 21:50  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
O film de pek bir sığdı be..Elemanın performansı iyiydi de korkutucu bir şeyler yapmaya çalışmışlar da cadılar bayramı performansını geçememişler:D

gösterime girmedi galiba,beklemedeyiz..

saturnus demis ki:
deaths of ıan stone vardı orada oynayan eleman galiba bu..
eğer oysa:))

fragmanı da güzeldi:)gösterime girmedi dimi daha?

8 Mart 2008 21:52  mesajın adresini al  
evet ya o film saçmalamıştı ama kurgu olarak iyiydi sadece gerilimden anlamayan bi yönetmenin kurbanı olmuştu..

bu filmden baya ümitliyim:)

8 Mart 2008 22:09  mesajın adresini al  
mannaq
mannaq
Ewet ümitli olanlar için söyleyim gercekten güzel bir film.Bir çaylağın yükselişi de diyebiliriz .klasik olacak ama devamı olursa bomba olur :)

11 Mart 2008 02:04  mesajın adresini al  
cizıs
cizıs
bayaa güzel bir filmdi.. film bittikten sonra, ulen keşke bende jumper olsam, şuraya zıplarım, buraya zıplarm die 45dk muhabbetinin yapılması farztır.. hayali bile güzel..

20 Mart 2008 04:12  mesajın adresini al  
glikoz
glikoz
eğlenceli bir filmdi.. filmden sonra konuşulacak çok şey oluyo gerçekten :) istediğiniz an dünyanın bir ucundan diğer ucuna veya bir eve bir bankaya ya da everestin tepesine çıkabildiğinizi mekanlar arasında bir an da geçiş yapabildiğinizi düşünün...harika bir şey :)

29 Nisan 2008 11:46  mesajın adresini al  
ßµ®ãk
ßµ®ãk
vızyona ılk gırdıgınde ızlemıstım gercekden guzeldı..

29 Nisan 2008 12:03  mesajın adresini al  
alex hasan
alex hasan
süper bir film kaçırılmaması

29 Nisan 2008 12:03  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 16
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008