ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > teknoloji > GSM şebekeleri ve Türkiye

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

soulreaver
soulreaver
hasnicktir demis ki:

soulreaver, avea ile bizzat dün akşam 110 dakika kesintisiz konuştum. senin bulunduğun yerde avea sanırım şebeke sorunu veriyor.

[uAnkara merkezdeyim 9 dk oluyr mesela konuşma süresi kapanıyor.bazen 50 dk konuşuyorum ama hiç kesilme olmuyor.

**avea ses kalitesi olsun altyapı teknolojisi olsun henüz yeterli değil.sadece hesaplı olduğu için çoğu kişinin (öğrencilerin genelde ) 2. hat olarak kullandığı bir seçenek.

*Daha Zamanı Var Diye Düşünüyorum Avea İçin...

Sonuç Olarak : Parama Bakarım Hangisi Hesaplıysa Ordayım...Ama Turkcell Muhakkak Olmalı Bilhassa İş Dünyasında...!!!

Gsm 900 ve Gsm 1800 Avantaj ve Dezanavtajları :

http://www.akmtele.com/teknik/Gsm900/Gsm900.asp

8 Mart 2008 15:36   mesajın adresini al  

has kemik-hasnicktir
has kemik-hasnicktir
8 Mart 2008 15:37   mesajın adresini al  

ivy * pırt
ivy * pırt
turkcell iş dünyası için gerekli bence de ama bizim şirket nedense vodafone tercih etmiş... çok fena çooook
8 Mart 2008 15:38   mesajın adresini al  

soulreaver
soulreaver

Sağlam Kaynaklardan Duyduğumu Aynen Aktarıyorum :

( En Basit Örnek Olarak )

Biz Müşterilerimize Bilinçli Olarak Bazı Mesajlar Atırıyoruz(Kafalarını Karıştırıp) , Bize Geri Dönüp Aramalarını Sağlamak İçin...Arama Başına Para Kazandıkları İçin...

Veya Arkadaşımın Başına Gelen Farklı Bir Olay :

Bilmeden Kardeşi Logo Melodi Servisinden Melodi İstiyor.Bir Bakıyor Kontör Çok Miktarda Eksiliyor...Müşteri Hizmetlerini Arıyor...Olayı Anlatıyor...Cevap Olarak IPTAL Yazıp Belli Bir Numaraya Gönderiyor...İptal Edilmiştir Mesajı Geliyor..Olay Düzeldi Zannediyor Güvenerekten...Taa ki Yeni Kontör Yükleyene Kadar.Tekrar Aynı Şekilde Kontörü Düşüyor...???

8 Mart 2008 16:06   mesajın adresini al  

hüzün abi
hüzün abi
Ben 9 senedir Turkcell
2 senedir Avea
1 senedir de Vodefone kullanıyorum.
Turkcell heryerde çekiyor valla süper.
Avea tam bi rezalet özellikle msj konusunda kandil yada bayramda attığım msjlar 2 gün sonra gidiyor.
Vodefone genelde çekiyor ama o da sapa yerlerde çekmiyor.

Kampüscell 10 dk 1 kontör ayrıca gençturkcell şifre sinema olayı süper. Günde 5 msj dan sonra ücretsiz bayramlarda bayram yapıyorum.

Avea nın 500 sms güzel ama giderse zamanında attığın msj :)

Vodefone 5 dk 1 kontör olayı var başka bi artısı yok bence.
8 Mart 2008 16:10   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
8 Mart 2008 16:30   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
turkcell iyidir.

az önce 250 kontör yükledim, buna ek olarak 500 kontör turkcellilerle konuşmam için hediye ettiler.
kumabarama 50 kontör yüklediler.
ayrıca 10 dk sı 1 kontöre konuşmaya devam ediyorum ve de günde 5 mesajdan sonra bi sürü bedava sms kazanıyorum.

ayrıca 1 alana 1 bedava film izlemeyi de çok seviyorum.

ve de belli bi süreden sonra numaramı değiştirmek artık çok mantıklı gelmiyor.
8 Mart 2008 16:33   mesajın adresini al  

off the record
off the record
-Baba ben Afrikaya taşınıyorum.
-Harika
dıııd ddııd dddııd
 1   8 Mart 2008 16:41   mesajın adresini al  

has kemik-hasnicktir
has kemik-hasnicktir
şebeke meşgul
şebeke hatası

Arkadaşlar, bence şu an için hiç bir şebekede alt yapı yeterli değil. En basitinden herkesin telefona yüklendiği yılbaşı gecesinde yaklaşık bir yarım saat kadar hiç bir yer aranmıyordu. Şu an için Allah Korusun istanbul depremi olsa tüm şebekeler kilitlenir.
8 Mart 2008 16:44   mesajın adresini al  

başrahip ve şürekası
başrahip ve şürekası
1999(of be yazarken bir garip hissettim kendimi...halbüse o yıllarda 2000li sayıları yazarken garipsiyordum)dan beri telsim veya vodafon kullanıyorum....çok memnunum....çekme sorunları oluyor mu....bilmem belki oluyordur ama cep telefonunu pek sallayan bir abone değilim....bunca yıldır kullanmama rağmen üstelik faturalı hat olmasına rağmen azami ödediğim tutar 35 milyondu eski parayla...üç yıldır sanırım hiç 20ytl nin üzerine çıkmadım....

diyeceksin ki hiç mi sevgili yapmadın o kadar zaman da....

önsevişmek için bir enstrümana ihtiyacım yok şekerim.....derim
....
8 Mart 2008 20:02   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
kantinden birileri eksilmiş sanırım yine :)
9 Mart 2008 12:38   mesajın adresini al  

sami-san
sami-san
arkadaşlar gsm operatörlerinin özellikle turkcell in hergün kasasına 100 000 lerce lira para giriyor. pekibu para nın kaynağı ne? tabiki bizlerin ayda 30-40 lira vererek aldığımız kontürler. sorun şuu bunların maliyeti, gideri neki bizden bukadar para koparıyorlar. bunların televizyonlara bol bol verdikleri reklam ları dışın da başka bir giderleri yok yani havadan para kazanıyorlar.ayrıca kurdukları baz istasyonları sağlığı ciddi şekilde tehtit ediyor bundanda hiç bahsetikleriyok .
18 Mart 2008 17:53   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008