gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Güncel - Fethullah Gülen beraat etti
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 181 - 192
 Yazar: Mesaj:
yokum ben artık...
yokum ben artık...
Bana ne ya gelirse ekime gelmezse........... kadar. Ama gelme ihtimali de varsa aman ki ne aman.

8 Mart 2008 13:56  mesajın adresini al  
_bambam_
_bambam_

8 Mart 2008 13:57  mesajın adresini al  
yokum ben artık...
yokum ben artık...
Bakın, günümüzde bir çok iş adamı daha bir okul yapıp bitiremezken bu adam dünyanın her yerinde, evet çoğunuzun ismini bile bilmediği ülkelerde okullar açmış ve türk bayrağını dalgalandırmıştır. Her ne kadar fikirlerine katılmasam da bu duruma saygı duyarım.

8 Mart 2008 14:00 ~ 8 Mart 2008 14:01  mesajın adresini al  
_bambam_
_bambam_
sana göre..

zıkkımın kokune gore...

1 defa alkışlanmış (1)  8 Mart 2008 14:01  mesajın adresini al  
_bambam_
_bambam_
actiysa daha cok kendi fikirlerini yaymak icin acmıstır. egitim amac degil aracı olmustur...

hasnicktir demis ki:
Bakın, günümüzde bir çok iş adamı daha bir okul yapıp bitiremezken bu adam dünyanın her yerinde, evet çoğunuzun ismini bile bilmediği ülkelerde okullar açmış ve türk bayrağını dalgalandırmıştır. Her ne kadar fikirlerine katılmasam da bu duruma saygı duyarım.

8 Mart 2008 14:02  mesajın adresini al  
_bambam_
_bambam_
o da sana göre..

yok yok. o da zıkkımın kokune gore. valla bak.

8 Mart 2008 14:03  mesajın adresini al  
_bambam_
_bambam_
kime gore, neye gore, sana gore ... deyip bir bok soyledigini zannetmek :)

1 defa alkışlanmış (1)  8 Mart 2008 14:04  mesajın adresini al  
_bambam_
_bambam_
zaman gazetesi yazmadıysa inanmayın deyipte taraf olduğunu alalen beyan etmek..

cikarim yapmayi becerememek.

zaman gazetesi yazmadiysa inanmayin dememdeki amac kendi gazetesi olmasidir. her zaman dogru yazan gazete olmasi degildir. yani turkiyeye gelme niyeti olsa bunu zaman gazetesi bilecektir. baskasi degil. ve zaman gazetesi yazacaktir digerlerinden once. digerlerinin zamandan once bu konuda yaptigi haberler ancak tahmin olarak kalacaktir.

gozuyle degil baska uzuvlariyla okumak...

1 defa alkışlanmış (1)  8 Mart 2008 14:09  mesajın adresini al  
_bambam_
_bambam_
zaman gazetesi'nin bilmediği bir şeyi fethullah gülen hakkında başka bir yer bilemez diye bir kaide mi var?

fethullah gulenin yapacagi birseyi (gizli degilse tabi) zamandan once haber alan baska yayın organı olamaz. hani sey gibi. senin ne yapacagini ilk sen bilirsin. sonra baskasina soylersin.

basit birsey bu. gercekten anlamıyomusun. yoksa yaptigin yanlıs cikarimdan mi kurtulmaya calısıyorsun anlamadim.

zaman gazetesi ile hurriyet gazetesini karşılaştırmaktaki amaç nedir peki?

amac gazeteleri degil. haberleri karsilastirmak. aynı gun cıkan gazeteler. birisi ovuyor birisi sovuyor. sadece bu. ozel bir amac yok.

zaman da hürriyet de yalan söylüyor olabilir, ikisi de doğru olabilir.. ama birine gidip zaman'da yazan doğrudur demek nedir?

carpitma. evet. ikisi de yalan ya da dogru soluyor olabilir. ben sadece boyle bir olay varsa once zaman yazar dedim. aradaki nuansi farkedebiliyosun dimi?

kendimi bir bok sandığım yok

var var...

1 defa alkışlanmış (1)  8 Mart 2008 14:32  mesajın adresini al  
cigdém
cigdém

8 Nisan 2008 08:14  mesajın adresini al  
lucarelli bop
lucarelli bop
Fetullah gülen çok güzel ağlar :D

allaaam yaa bütün cami hep bi ağızdan ağlıyolar kopuyorm bu muhabbete /))

8 Nisan 2008 09:52  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
ağlamıyor ki :D hatta yanda çıkan çocuk gülüyor...

29 Nisan 2008 19:46  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 181 - 192
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008