gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Yurtdışı Eğitim & Erasmus Exchange - Almanya'da Sözlü Çevirmenlik Kursu
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 2
 Yazar: Mesaj:
şekip
şekip
Johannes Gutenberg Mainz Üniversitesi her yıl Mütercim-Tercümanlık, Alman Dili ve Edebiyatı, ilgili bölümlerin öğrenci ve mezunlarına veya kendini bu alanda geliştirmek isteyenlere yaz kurslari sunuyor. Üç haftalık yoğunlaştırılmış kurs süresince eşzamanlı çeviri, ardıl çeviri ve diyalog çevirilerinin yanı sıra not alma tekniği, serbest konuşma ve konferans terminolojisini geliştirici alıştırmalar yapılıyor.

Kurs bu yıl 01 – 20 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Sözlü çeviride şuana kadar türkçe grubu açmamış olan üniversite, yeterli sayıda katılımcı olduğu taktirde (en az yedi kişi), bu yıl türkçe grubu da açmayı planlıyor. Geçen yıl katıldığım kurs benim için çok faydalı oldu ve bu yıl yine gitmek istiyorum. Daha fazla bilgiyi okulun internet sitesinde bulabilirsiniz (http://www.isg.fask.uni-mainz.de/). Daha detaylı sorularınız olursa bana mail atabilirsiniz. (rbaysan@gmail.com)

7 Mart 2008 13:44  mesajın adresini al  
kretzsche
kretzsche
yazın uluslararası okul ve iş tecrübesi edinmek isteyenler için güzel bir fırsat bence.

üstelik yazın sonunda eylül aydın, havalar da soğumaya başlamışken :)

temmuz ağustosta tatil yapıp eylülde bu olaya katılmak genç çevirmenler için iyi bir fikir olabilir

7 Mart 2008 16:03  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 2
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008