bence güçlü erkek çekicidir.. öyle kas mas değil.. herşeyi yapabileceğine inandığınız erkek çekicidir. Bilgisi çok, konuşacak konusu bol erkek seksidir, karizmatiktir.. Bulunca kaçırılmaması gereklidir.. Ama başlığa gelince komik erkek, gerçekten güldürebiliyorsa yani zeki erkektir. Zeka da bir tür güç nihayetinde.. yani bbağlıyorum tamam çok saçmaladım..
evet çekicidir
~ 185 gün
mona roza
kara kaş,gülerken kısılan kara gözler ve gamzeler çekicilikte tercihimizdir..
~ 185 gün
eda_laylay
ya düşündüm de bi an sürekli komik olan birisi artık refleks olur ya gülmek :s ıyh ne ayık :s gerçi onun için de kötü ciddi olduğunda kimse sallamayabilir
hı espri yeteneği ayrı bişi ama...
~ 185 gün
luca leotardo
Çok doğru bir tespittir.
Kızlar kendine güvenen erkeği sever.
Bilgisi çok olan erkeği sever, başarılı erkeği sever.
Çok konuşan erkeği de değil söyleyecek sözü olan erkeği sever.
Soytarı erkeği sevmez ama adam ciddi bir adam olup da arada olaylara esprili de bakabiliyorsa ironik cümleler sunuyorsa o adama hayırlı olsun diyorum Allah sağlık sıhhat verdikçe ömrü yalnız geçmez:))
kertenkelebek demis ki: bence güçlü erkek çekicidir.. öyle kas mas değil.. herşeyi yapabileceğine inandığınız erkek çekicidir. Bilgisi çok, konuşacak konusu bol erkek seksidir, karizmatiktir.. Bulunca kaçırılmaması gereklidir.. Ama başlığa gelince komik erkek, gerçekten güldürebiliyorsa yani zeki erkektir. Zeka da bir tür güç nihayetinde.. yani bbağlıyorum tamam çok saçmaladım..
evet çekicidir
~ 185 gün
luca leotardo
Geyikçi erkek ile esprili erkeğin de farkı vardır.
Geyikçi adam ortamın en sohbetçisi olur da hatunu esprili erkek kapar:))
~ 185 gün
hayal kıran
ben yüzümde ki mimiklerim ile bile insanları güldürebiliyorum.
hatta gözlerimi tavana dikip yaladığım dudaklarıma bile gülen arkadaşlarım var.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18438
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!