sevgili güzide abi;
sen bu satırları okurken ben muhtemelen hollanda veya kanada'da eşcinsel evlilik yapmış olcağaım, şimdi abicim ben bukızları anlamıyorumi benim kzılardan cektiğimi pişmişt tavuk ahcılardan cekmiyor yaf, allem ediyorum kallemediyorum olmuyor, ve kafaya takıyorum, tamam abazanlığım var amaen nihayetinde ben de iinsanım değil mi ama? şimdi sana güzide abla bana rus manita yap desem yapmazsın hal böyleyken tek carem eşcinsel evlilik aktif eşcinsel olucam delik deliktir deyip, eğer ki derdimecare bulursan artık rus hatun mu bulursun sen mi verirsin orasını bilemicem bana cevap hemen hetero halime dönüp ülkeye kesin dönüş yapıcam. Çok üzülüyorumen duruma kkac
rumuz:gayrepçi
29 Nisan 2008 18:41
:.cevriye.:
yok pek bi sıkıntı şimdilik:)
29 Nisan 2008 19:19
aykı®ı
bugün kulağını çınlattığım hoca için üzülüyorum . . .
29 Nisan 2008 19:20
red apple
cimboma seviniorum FBye üzülüyorum :PP
29 Nisan 2008 19:28
'' i l k o ''
6hazıranı beklıyorum okul bıtsınde alıp basımı gıdım gunler gecmıyor sankı :(
29 Nisan 2008 19:31
aykı®ı
o salak fabrikaya başvurduğum için üzülüyorum hatta ağlamak istiyorum :S
sevgili güntekin abi;
ya abi nolcak bu Fenerin hali çocukluğumdan beri düzelmedi şu takım çok içerliyorumabi bunların haline elimde değil. Nolur aplam derdime bi care bul. KKAC
rumuz: Fener camiasının bir dostu
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18416
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!