ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Çok arkadaşım var. Hepsiyle de çok samimiyiz. Ama bu günlerde kimseyi görmek istemiyorum. Çok sıkılıyorum herşeyden. Beni dışarı çağırıyorlar, çıkmak istemiyorum. Üzgün görenler neyin var diyorlar anlatamıyorum. Kötüyüm açıkçası ve buna üzülüyorum. Daha önce hiç böyle olmamıştım.
6 Mart 2008 19:21
meazzaa
sende popcı olamadığına üzül :o)
secret smile(:[ea demis ki: ]ha mantık şu yani bu zamanda ya popçu ya topçu :p
6 Mart 2008 19:23
secret smile(: l
sende popcı olamadığına üzül :o)
allah başka dert vermesin meazza tek derdim bu olsun ohh çok şükür(:..yanarım yanarımda popçu olamadığıma yanarım(:
6 Mart 2008 19:26
meazzaa
Allah iiki başka dert vermemiş sana :o)
secret smile(:[ea demis ki: ]hey gidi heeyyy kaç ciltlik ansiklopedi olur benmki bee..sığarmı buraya hiç(: başlık başlık hemdee:p
6 Mart 2008 19:28
Allah iiki başka dert vermemiş sana :o)
ben kıza ayıp olmasın die yazdım onu sende hemen alıntı yapmışsın((: dedim derdim yok ama başlık iligimi çekti hadi yaziim bende bişeler(:
6 Mart 2008 19:49
bana ayıp olmaz cnm sen takma kafanı buna:D
bak şimdi yaa ben çok takıldım ama nolcak(:
6 Mart 2008 20:08
osge
dünden beri üzgünlük diilde karışıklık war neden die sorma mecburimi:s
:)
6 Mart 2008 20:12
baş rahip
yaz gelur kuzi meler/ah neler oldi neler
bilduklerumi desam/her biri yurek deler....
6 Mart 2008 20:22
tlay
tavrı kalmadı hayatımın
boyun eğdi düze dağlarım
6 Mart 2008 20:28
soulreaver
Temelin hanımı fadime vefat ediyor.Herkes üzgün,aglayanlar sızlayanlar v.s...birara temelin olmadıgını farkediyorlar.Heryeri aradıktan sonra bir odanın kapısını açıncane görsünler temel baldızını beceriyor.ne o temel ne yapıyorsun herkes fadime ye üzülürken sen burda baldızını s...yorsun.Temelde gayet sakin ve biraz mazlum tavırla ; ben üzüntüden ne yaptıgımı biliyormuyum diyor...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18416
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!