| |
no control
|
yok osman tanburacı artık hatta
ekşi-tatlı mor erik demis ki: orta okulda burak die bi sevgilim vardı. okulun agır abisiydi kendisi. aradan yıllar geçti o zaman ankara uni de okuyodum, tandoğanda. neyse bir bahar günü anıtkabirin orda yürürken bi kadın gördüm. bu kadar güzellik akıllara zarardı. böle hani bakar da gözünü alamazsın ya işte aynen o cinsten. ben baktıkca o da bana bakıodu dedim hadi ben ona güzel die bakıyorum da o bana nie bakıo. yaklatık iice ve merhaba irem dedi. ben dumur. diorum ki kendime kızım böle bi hatunu tanısan hatırlarsın ama yok eminin hatırlamadıgıma. böle şaşkın şebelek bir merhaba dedim. tanıdın mı beni dedi ben deniz. yani eski burak. beynimden aşağı kaynar sular dökülmüştü ya. :D
yine aynı yıl...
5 senelik bi sevgilim vardı. ama okulu fln bitti birazda müzikle ilgiliodu istanbula ailesinin yanına gitti. sıksıkgeliodu fln ama benim gitmemi pek istemiodu. nerde kalacan fln die sürekli kıvırıodu. birazcıkta ünlü fln olmuştu. diodum sanırım aldatıo fln o yüzden pişti olmamak için gitmemi istemio sonunda dedi ki ben biseksüel oldum:S aldatılmıştım evet ama bu kadarını beklemiodum... tam bi yıkımdı ve cok zor toparlandım. hala görüşüyoruz ve sanırım artık biseksüel diil gay ama yinede bana acık bişi sölemio.
bi senede 2 şok fazla geldi. hala da birinden ayrılınca korkarım acaba bu seferde bir cinsel tercih değişimine sebep olacam mı acep die:( |
|
|
~ 183 gün
|
|
| |
auloniad
|
hayat herşey oluo... kabullenmek gerek
|
|
~ 183 gün
|
|
| |
meazzaa
|
ya yok ebesinin a.....
turgay şeren
ekşi-tatlı mor erik demis ki: orta okulda burak die bi sevgilim vardı. okulun agır abisiydi kendisi. aradan yıllar geçti o zaman ankara uni de okuyodum, tandoğanda. neyse bir bahar günü anıtkabirin orda yürürken bi kadın gördüm. bu kadar güzellik akıllara zarardı. böle hani bakar da gözünü alamazsın ya işte aynen o cinsten. ben baktıkca o da bana bakıodu dedim hadi ben ona güzel die bakıyorum da o bana nie bakıo. yaklatık iice ve merhaba irem dedi. ben dumur. diorum ki kendime kızım böle bi hatunu tanısan hatırlarsın ama yok eminin hatırlamadıgıma. böle şaşkın şebelek bir merhaba dedim. tanıdın mı beni dedi ben deniz. yani eski burak. beynimden aşağı kaynar sular dökülmüştü ya. :D
yine aynı yıl...
5 senelik bi sevgilim vardı. ama okulu fln bitti birazda müzikle ilgiliodu istanbula ailesinin yanına gitti. sıksıkgeliodu fln ama benim gitmemi pek istemiodu. nerde kalacan fln die sürekli kıvırıodu. birazcıkta ünlü fln olmuştu. diodum sanırım aldatıo fln o yüzden pişti olmamak için gitmemi istemio sonunda dedi ki ben biseksüel oldum:S aldatılmıştım evet ama bu kadarını beklemiodum... tam bi yıkımdı ve cok zor toparlandım. hala görüşüyoruz ve sanırım artık biseksüel diil gay ama yinede bana acık bişi sölemio.
bi senede 2 şok fazla geldi. hala da birinden ayrılınca korkarım acaba bu seferde bir cinsel tercih değişimine sebep olacam mı acep die:( |
|
|
~ 183 gün
|
|
| |
auloniad
|
e anlattıgıma pişman etmeyin ama:(
|
|
~ 183 gün
|
|
| |
meazzaa
|
hala hayata sımsıkı sarılman güzell :)
senle çıkanamı bi şey olyoo acaba :o)
|
|
~ 183 gün
|
|
| |
no control
|
bizden uzak allaha yakın olun lan
|
|
~ 183 gün
|
|
| |
auloniad
|
walla ben bişi yapmadım. tesadüf tamamen
|
|
~ 183 gün
|
|
| |
meazzaa
|
Allah bizi eşcinsellerden ekşi tatlı erikten korusun
Amin
:o)
|
|
~ 183 gün
|
|
| |
9a 6
|
ahahah merak ettim acaba benden sonra escinsel olan sevgilim var mıdır? arayıp sorsam mı tek tek asdsada..
oha ekşi-tatlı..süpermişsin,takdir ettim(:
|
|
~ 183 gün
|
|
| |
tugba19
|
vala bu devirde herşey makul benim başıma gelmez dememeli kimse insanlar çok kötü bi sapkınlık içinde kimlik arayışında malesefki böle bişe yaşansa tercihine saygı duyup mutluluklar dilerdim hemcinsiyle tabi yıkılırdım o ayrı.p
|
|
~ 183 gün
|
|
| |
baş rahip
|
boomerang ¹³ demis ki: sıradaki başlık; anne veya babanız eşcinsel olduklarını söylesele..
gelecek için; tanrı eşcinsel olduğunu söylese.. |
coming soon ha:)
|
|
~ 183 gün
|
|
| |
eterlielbisemudguard
|
hadi bakalım bi de onu tadalım nası oluyomus senin cevren vardır bebek derim =P
|