ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
nie ne güzel çağimiza uygun gayet modern bi başlık..olmaz olmaz deme seninde bigün başina gelirse hiç şaşma:/
(_sheitann_) demis ki: yok artık daha neler :))))
ortakantin başlık mı bulamıyor :)))
6 Mart 2008 17:53
uysalhan
bu durum erkekler için o kadar da kötü sayılmayabilir, ama kadınların girecekleri psikolojiyi düşünemiyorum. buna benzer bir başlık var mıydı? yoksa bana mı öyle geliyor...
sewgilim madem eşcinsel nasıl olmuşta benm sewgilim olmuş? gider hem cinsiyle sewgili olur.
bana böle sorularla gelmeyin :p
(1) 6 Mart 2008 18:13
uysalhan
eti çok güzeldir :p :))
çelikten bir şemsiye gerek, gelecek taşlardan başımıızı koruyalım...
a b c user demis ki: tanrım geyiği benim için mi yarattın ?
6 Mart 2008 18:15
c.mary jane
off keske daha once anlasaydım bunnuda fantazı dunyamızaa yenı yenı açılımlar yapsaydık derim:=))) sex and the city nn bi bölumunde vardı yau böyle bişey:))))
6 Mart 2008 18:44
allrightsreserved
psikoloğa giderim.
6 Mart 2008 18:47
irem_
orta okulda burak die bi sevgilim vardı. okulun agır abisiydi kendisi. aradan yıllar geçti o zaman ankara uni de okuyodum, tandoğanda. neyse bir bahar günü anıtkabirin orda yürürken bi kadın gördüm. bu kadar güzellik akıllara zarardı. böle hani bakar da gözünü alamazsın ya işte aynen o cinsten. ben baktıkca o da bana bakıodu dedim hadi ben ona güzel die bakıyorum da o bana nie bakıo. yaklatık iice ve merhaba irem dedi. ben dumur. diorum ki kendime kızım böle bi hatunu tanısan hatırlarsın ama yok eminin hatırlamadıgıma. böle şaşkın şebelek bir merhaba dedim. tanıdın mı beni dedi ben deniz. yani eski burak. beynimden aşağı kaynar sular dökülmüştü ya. :D
yine aynı yıl...
5 senelik bi sevgilim vardı. ama okulu fln bitti birazda müzikle ilgiliodu istanbula ailesinin yanına gitti. sıksıkgeliodu fln ama benim gitmemi pek istemiodu. nerde kalacan fln die sürekli kıvırıodu. birazcıkta ünlü fln olmuştu. diodum sanırım aldatıo fln o yüzden pişti olmamak için gitmemi istemio sonunda dedi ki ben biseksüel oldum:S aldatılmıştım evet ama bu kadarını beklemiodum... tam bi yıkımdı ve cok zor toparlandım. hala görüşüyoruz ve sanırım artık biseksüel diil gay ama yinede bana acık bişi sölemio.
bi senede 2 şok fazla geldi. hala da birinden ayrılınca korkarım acaba bu seferde bir cinsel tercih değişimine sebep olacam mı acep die:(
(2) 6 Mart 2008 19:01
no control
oha
ekşi-tatlı mor erik demis ki: orta okulda burak die bi sevgilim vardı. okulun agır abisiydi kendisi. aradan yıllar geçti o zaman ankara uni de okuyodum, tandoğanda. neyse bir bahar günü anıtkabirin orda yürürken bi kadın gördüm. bu kadar güzellik akıllara zarardı. böle hani bakar da gözünü alamazsın ya işte aynen o cinsten. ben baktıkca o da bana bakıodu dedim hadi ben ona güzel die bakıyorum da o bana nie bakıo. yaklatık iice ve merhaba irem dedi. ben dumur. diorum ki kendime kızım böle bi hatunu tanısan hatırlarsın ama yok eminin hatırlamadıgıma. böle şaşkın şebelek bir merhaba dedim. tanıdın mı beni dedi ben deniz. yani eski burak. beynimden aşağı kaynar sular dökülmüştü ya. :D
yine aynı yıl...
5 senelik bi sevgilim vardı. ama okulu fln bitti birazda müzikle ilgiliodu istanbula ailesinin yanına gitti. sıksıkgeliodu fln ama benim gitmemi pek istemiodu. nerde kalacan fln die sürekli kıvırıodu. birazcıkta ünlü fln olmuştu. diodum sanırım aldatıo fln o yüzden pişti olmamak için gitmemi istemio sonunda dedi ki ben biseksüel oldum:S aldatılmıştım evet ama bu kadarını beklemiodum... tam bi yıkımdı ve cok zor toparlandım. hala görüşüyoruz ve sanırım artık biseksüel diil gay ama yinede bana acık bişi sölemio.
bi senede 2 şok fazla geldi. hala da birinden ayrılınca korkarım acaba bu seferde bir cinsel tercih değişimine sebep olacam mı acep die:(
6 Mart 2008 19:04
meazzaa
ohaaaaaaaaaaaaaaaa çüüüüşşşşşşşşşşşşşşş
ekşi-tatlı mor erik demis ki: orta okulda burak die bi sevgilim vardı. okulun agır abisiydi kendisi. aradan yıllar geçti o zaman ankara uni de okuyodum, tandoğanda. neyse bir bahar günü anıtkabirin orda yürürken bi kadın gördüm. bu kadar güzellik akıllara zarardı. böle hani bakar da gözünü alamazsın ya işte aynen o cinsten. ben baktıkca o da bana bakıodu dedim hadi ben ona güzel die bakıyorum da o bana nie bakıo. yaklatık iice ve merhaba irem dedi. ben dumur. diorum ki kendime kızım böle bi hatunu tanısan hatırlarsın ama yok eminin hatırlamadıgıma. böle şaşkın şebelek bir merhaba dedim. tanıdın mı beni dedi ben deniz. yani eski burak. beynimden aşağı kaynar sular dökülmüştü ya. :D
yine aynı yıl...
6 Mart 2008 19:17
no control
yok osman tanburacı artık hatta
yine aynı yıl...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18414
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!