gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

İlişkiler - sevgiliniz eşcinsel olduğunu söylese
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
no control
no control
bundan sana ne? (başlığa cevaben)

6 Mart 2008 17:36  mesajın adresini al  
9a 6
9a 6
bu çocuğa gay ol kurtul dememeliydim.

9a 6

10 defa alkışlanmış (10)  6 Mart 2008 17:37  mesajın adresini al  
chericheri
chericheri
yeni bi öneri sunarım ,3 kişilik

6 Mart 2008 17:49  mesajın adresini al  
(_sheitann_)™
(_sheitann_)™
yok artık daha neler :))))

ortakantin başlık mı bulamıyor :)))

6 Mart 2008 17:50  mesajın adresini al  
bart-
bart-
ahahah seks işte.

lan neye elimi atsam elimde kalıyor ha.

6 Mart 2008 17:52  mesajın adresini al  
(_sheitann_)™
(_sheitann_)™
he. :))

6 Mart 2008 17:53  mesajın adresini al  
secret smile(: l
nie ne güzel çağimiza uygun gayet modern bi başlık..olmaz olmaz deme seninde bigün başina gelirse hiç şaşma:/

(_sheitann_) demis ki:
yok artık daha neler :))))

ortakantin başlık mı bulamıyor :)))

6 Mart 2008 17:53  mesajın adresini al  
uysalhan
uysalhan
bu durum erkekler için o kadar da kötü sayılmayabilir, ama kadınların girecekleri psikolojiyi düşünemiyorum. buna benzer bir başlık var mıydı? yoksa bana mı öyle geliyor...

6 Mart 2008 17:58  mesajın adresini al  
lucarelli bop
lucarelli bop
eşcinsel manitasıylanda şevişirdim.. şekş yapardım wuhuu oiiiyeee=)

2 defa alkışlanmış (2)  6 Mart 2008 18:02  mesajın adresini al  
cigdém
cigdém
bu varyasyonları bulurken çok zorlanıyor musunuz?

6 Mart 2008 18:03  mesajın adresini al  
yok artık daa neler:p

cimdallı cumartesi_ demis ki:
üzülme cnm buda geçicek derim:p

6 Mart 2008 18:09  mesajın adresini al  
fatiii
fatiii
sewgilim madem eşcinsel nasıl olmuşta benm sewgilim olmuş? gider hem cinsiyle sewgili olur.

bana böle sorularla gelmeyin :p

1 defa alkışlanmış (1)  6 Mart 2008 18:13  mesajın adresini al  
uysalhan
uysalhan
eti çok güzeldir :p :))
çelikten bir şemsiye gerek, gelecek taşlardan başımıızı koruyalım...

a b c user demis ki:
tanrım geyiği benim için mi yarattın ?

6 Mart 2008 18:15  mesajın adresini al  
c.mary jane
c.mary jane
off keske daha once anlasaydım bunnuda fantazı dunyamızaa yenı yenı açılımlar yapsaydık derim:=))) sex and the city nn bi bölumunde vardı yau böyle bişey:))))

6 Mart 2008 18:44  mesajın adresini al  
allrightsreserved
allrightsreserved
psikoloğa giderim.

6 Mart 2008 18:47  mesajın adresini al  
irem_
irem_
orta okulda burak die bi sevgilim vardı. okulun agır abisiydi kendisi. aradan yıllar geçti o zaman ankara uni de okuyodum, tandoğanda. neyse bir bahar günü anıtkabirin orda yürürken bi kadın gördüm. bu kadar güzellik akıllara zarardı. böle hani bakar da gözünü alamazsın ya işte aynen o cinsten. ben baktıkca o da bana bakıodu dedim hadi ben ona güzel die bakıyorum da o bana nie bakıo. yaklatık iice ve merhaba irem dedi. ben dumur. diorum ki kendime kızım böle bi hatunu tanısan hatırlarsın ama yok eminin hatırlamadıgıma. böle şaşkın şebelek bir merhaba dedim. tanıdın mı beni dedi ben deniz. yani eski burak. beynimden aşağı kaynar sular dökülmüştü ya. :D

yine aynı yıl...
5 senelik bi sevgilim vardı. ama okulu fln bitti birazda müzikle ilgiliodu istanbula ailesinin yanına gitti. sıksıkgeliodu fln ama benim gitmemi pek istemiodu. nerde kalacan fln die sürekli kıvırıodu. birazcıkta ünlü fln olmuştu. diodum sanırım aldatıo fln o yüzden pişti olmamak için gitmemi istemio sonunda dedi ki ben biseksüel oldum:S aldatılmıştım evet ama bu kadarını beklemiodum... tam bi yıkımdı ve cok zor toparlandım. hala görüşüyoruz ve sanırım artık biseksüel diil gay ama yinede bana acık bişi sölemio.

bi senede 2 şok fazla geldi. hala da birinden ayrılınca korkarım acaba bu seferde bir cinsel tercih değişimine sebep olacam mı acep die:(

2 defa alkışlanmış (2)  6 Mart 2008 19:01  mesajın adresini al  
no control
no control
oha

ekşi-tatlı mor erik demis ki:
orta okulda burak die bi sevgilim vardı. okulun agır abisiydi kendisi. aradan yıllar geçti o zaman ankara uni de okuyodum, tandoğanda. neyse bir bahar günü anıtkabirin orda yürürken bi kadın gördüm. bu kadar güzellik akıllara zarardı. böle hani bakar da gözünü alamazsın ya işte aynen o cinsten. ben baktıkca o da bana bakıodu dedim hadi ben ona güzel die bakıyorum da o bana nie bakıo. yaklatık iice ve merhaba irem dedi. ben dumur. diorum ki kendime kızım böle bi hatunu tanısan hatırlarsın ama yok eminin hatırlamadıgıma. böle şaşkın şebelek bir merhaba dedim. tanıdın mı beni dedi ben deniz. yani eski burak. beynimden aşağı kaynar sular dökülmüştü ya. :D

yine aynı yıl...
5 senelik bi sevgilim vardı. ama okulu fln bitti birazda müzikle ilgiliodu istanbula ailesinin yanına gitti. sıksıkgeliodu fln ama benim gitmemi pek istemiodu. nerde kalacan fln die sürekli kıvırıodu. birazcıkta ünlü fln olmuştu. diodum sanırım aldatıo fln o yüzden pişti olmamak için gitmemi istemio sonunda dedi ki ben biseksüel oldum:S aldatılmıştım evet ama bu kadarını beklemiodum... tam bi yıkımdı ve cok zor toparlandım. hala görüşüyoruz ve sanırım artık biseksüel diil gay ama yinede bana acık bişi sölemio.

bi senede 2 şok fazla geldi. hala da birinden ayrılınca korkarım acaba bu seferde bir cinsel tercih değişimine sebep olacam mı acep die:(

6 Mart 2008 19:04  mesajın adresini al  
meazzaa
meazzaa
ohaaaaaaaaaaaaaaaa çüüüüşşşşşşşşşşşşşşş

yine aynı yıl...

6 Mart 2008 19:17  mesajın adresini al  
no control
no control
yok osman tanburacı artık hatta

yine aynı yıl...

6 Mart 2008 19:22  mesajın adresini al  
irem_
irem_
hayat herşey oluo... kabullenmek gerek

6 Mart 2008 19:24  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008