| |
kucuk bir kiz cocugu
|
|
|
~ 186 gün
|
|
| |
peter pan
|
julia roberts'a duygusallık yakışır. burada da varsa, yakışmıştır, izlenir...
|
|
~ 186 gün
|
|
| |
aslan67
|
step mom ve omuz omuza..hımm..
merak ettim;ama filmi..julia roberts hayranı biri olarak ilk fırsatta izleyeceklerimden:)
|
|
~ 186 gün
|
|
| |
feykoğlufeyk
|
julia roberts in agzı cok buyuktur... opustumu vantuz gibi yapısır:D
bknz: komplo teorisi
neyse film iyidir guzeldir hostur ama cok olmadımı cıkalı?
|
|
~ 186 gün
|
|
| |
scoobydoowhereareyou
|
ben bu filmi çok sevmiştim..
|
|
~ 186 gün
|
|
| |
kucuk bir kiz cocugu
|
çok oldu çıkalı ama bugün şarkıyı dinledim film aklıma geldi.. en kısa sürede yeniden izleyeceklerimden..
kunteper canavarı demis ki: julia roberts in agzı cok buyuktur... opustumu vantuz gibi yapısır:D
bknz: komplo teorisi
neyse film iyidir guzeldir hostur ama cok olmadımı cıkalı? |
|
|
~ 186 gün
|
|
| |
darth varyok©
|
ben de merak etmiştim fragmanını görünce ama fırsatım olmamıştı hiç. buliyim de izliyim bi ara. bi de üvey anne
|
|
~ 186 gün
|
|
| |
denizhan
|
hiç mi ingilizce'n yok arkadaşım. ingiltere ingilizcesi'nde stepmom omuz omuza demektir.
:) şaka bir yana, bu film sinemalara geldiğinde benim de çevirisiyle dikkatimi cezbetmişti, evet.
aslan67 demis ki: step mom ve omuz omuza..hımm..
|
|
|
1 ~ 186 gün
|
|
| |
aslan67
|
ben varoşlarda büyüdüm olm bilmem öyle ingilizce falan:P
cehalet mutluluktur evet can haklı:)
stepmom'ın omuz omuza olduğunu bilmemem yüzünden bugüne kadar hiç sıkıntı çekmedim mesela:)
|
|
~ 186 gün
|
|
| |
fanfan
|
ehh fena değil de biraz fazla duygusal...hazırlıktayken ikinci seyredişimin ingilizce video dersine denk gelmesi ve bu filmden sınav olmamız fikrimi değiştirmiş olabilir tabi
|
|
~ 186 gün
|
|
| |
secret smile(: l
|
sewiyorum ben julia robertsi yaa her nekadr kocaman bi ağzı olsada..oyunculuğunu seviyorum..
|
|
~ 186 gün
|
|
| |
glikoz'last hope'
|
yıllar önce annemle beraber izlemiştik,harika bir filmdi,,göz yaşlarımızı tutamamıştık..ayrıca Julia Roberts hayranıyım :)..güzel bir seçim olmuş
|
|
~ 185 gün
|
|
| |