ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  sinema-tv  step mom / omuz omuza
ain t no mountain ed harris susan sarandon julia roberts
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
Isabel (Julia Roberts) annelik konusunda oldukça başarısız sayılabilecek genç bir üveyannedir. Isabel, yaşı, işi ve statüsü gereği kariyerini korumak içgüdüsüyle yaşıyor. Birlikte olduğu adam Luke (Ed Harris), Jackie'nin (Susan Sarandon) eski kocasıdır. Jackie, nasıl anne olunması gerektiğini iyi bilen, tam bir anaç kadındır. Geç yaşta anne olmuştur ama iyi bir anne olmuştur.

Babalarının anneleriyle yeniden birleşmesini isteyen çocuklar, Isabel'in hayatını mahvetmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Ne de olsa anne ve babalarının Isabel yüzünden ayrıldıklarını düşünüyorlar. Luke'un eski karısı Jackie ve yeni sevgilisi Isabel birbirlerinden nefret ediyorlar ama kader onları zoraki olarak bir araya getiriyor. Çünkü Jackie kanser olduğunu öğrenince ve çocuklarının ortada kalmasını önlemek için Isabel'le arasını düzeltmeye çalışıyor.

romantik komedilerin en başarılı ismidir bence Julia Roberts, filmin adı tam bir çeviri hatası ama /)

ben bu filmi çok sevmiştim..

filmdeki şarkıya bayılırım çok güzeldir..

~ 186 gün   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
julia roberts'a duygusallık yakışır. burada da varsa, yakışmıştır, izlenir...

aslan67
aslan67
step mom ve omuz omuza..hımm..

merak ettim;ama filmi..julia roberts hayranı biri olarak ilk fırsatta izleyeceklerimden:)

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk
julia roberts in agzı cok buyuktur... opustumu vantuz gibi yapısır:D

bknz: komplo teorisi

neyse film iyidir guzeldir hostur ama cok olmadımı cıkalı?

scoobydoowhereareyou
scoobydoowhereareyou
ben bu filmi çok sevmiştim..

kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu

çok oldu çıkalı ama bugün şarkıyı dinledim film aklıma geldi.. en kısa sürede yeniden izleyeceklerimden..

kunteper canavarı demis ki:
julia roberts in agzı cok buyuktur... opustumu vantuz gibi yapısır:D

bknz: komplo teorisi

neyse film iyidir guzeldir hostur ama cok olmadımı cıkalı?

darth varyok©
darth varyok©
ben de merak etmiştim fragmanını görünce ama fırsatım olmamıştı hiç. buliyim de izliyim bi ara. bi de üvey anne

denizhan
denizhan
hiç mi ingilizce'n yok arkadaşım. ingiltere ingilizcesi'nde stepmom omuz omuza demektir.
:) şaka bir yana, bu film sinemalara geldiğinde benim de çevirisiyle dikkatimi cezbetmişti, evet.

aslan67 demis ki:
step mom ve omuz omuza..hımm..
 1   ~ 186 gün   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
ben varoşlarda büyüdüm olm bilmem öyle ingilizce falan:P

cehalet mutluluktur evet can haklı:)

stepmom'ın omuz omuza olduğunu bilmemem yüzünden bugüne kadar hiç sıkıntı çekmedim mesela:)

fanfan
fanfan
ehh fena değil de biraz fazla duygusal...hazırlıktayken ikinci seyredişimin ingilizce video dersine denk gelmesi ve bu filmden sınav olmamız fikrimi değiştirmiş olabilir tabi

secret smile(: l
secret smile(: l
sewiyorum ben julia robertsi yaa her nekadr kocaman bi ağzı olsada..oyunculuğunu seviyorum..

glikoz'last hope'
glikoz'last hope'
yıllar önce annemle beraber izlemiştik,harika bir filmdi,,göz yaşlarımızı tutamamıştık..ayrıca Julia Roberts hayranıyım :)..güzel bir seçim olmuş
~ 185 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008