ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Biliyor musun sana baktığımda kendimi görmek isterdim ama sana baktığımda kendimi değil, sevginin taneciğini görmüyorum. Evet bu benim sorunum ama bunu vaktinde bana söylediğin yalancı sözlere karşılık söylüyorum o zaman otomatikman seninde sorunun oluyor. Yani yalancı sen kanan ben oluyorum. Sen yolunu bulmuş olabilirsin ama arkanda yalanlardan ve menfaatlerde oluşan yırtık bir kağıt bırakaraktan. Yanlış anlama beklide bu insan tanıma şeklidir. Ya da hayat seni öyle yönlediriyor. İster istemez o insanı tanımış oluyorsun.
İnsan oğlunun bazen elinde olmayan nedenler ve sebepler vardır. Bazı olması gerekenlerin önüne geçemezler.Sen ne yaptın, bu yaşanması gerekenleri ufak engelleri sebep göstererekten arkana bile bakmadan çektin gittin.İşte senin yüreğin bu kadar. Senin sevgin bu kadar. Senin ilgin bu kadar. Seni tanıdığım güne lanet olsun demekten başka yapacak hiçbir şeyim yok. Arkanda bıraktığın seni seven ufak bir yürek ve gözü yaşlı, sevgiye ve hayata ümitsizce bakan umudunu öldürdüğün gereksiz bir kişi. Aldırma her zaman yaptığın gibi bu doğrultuda devam et. Umarım hayatta beklediğin mükemmelliği bir gün bulursun ama şunuda sakın unutma mükemmel diye bir şey yoktur. Mükemmel olamadığım için kusuruma bakma. Zamanını da çaldığım için çok özür dilerim. Şimdi gidebilirsin…
lan olum niye bu kadar önemli siktiret ya bu ilişki olayı nedir abi az adam olun..aşk meşk mi bırak ne varsa içinde kalsın..dışarı çıkarıpta acizleşme kendini rezil etme..
14 Mart 2008 10:04
dr_fb_li
buna benzer bi şeyi bende beni terkedip hayata küstüren insana yazmıştım etkili olmuyo söleyim kafalarında o kadar savunma mekanizmaları oluşuyo ki
neyse ya düşünmeyeceğim diyorum ama
kantin ne oldu sana neden üzüyorsun beni dün o şiirler bu gün bu yazı başlıklara bakamaz oldum ya:(:(
4 Mart 2008 10:10
hayda.bre
ahahhahah sabah sabah kopardın beni ya :D
zatı muhterem demis ki: lan olum niye bu kadar önemli siktiret ya bu ilişki olayı nedir abi az adam olun..aşk meşk mi bırak ne varsa içinde kalsın..dışarı çıkarıpta acizleşme kendini rezil etme..
4 Mart 2008 10:48
hayda.bre
hem de hiç etkili değiller kendi doğruları her zaman üstün oluyor :)
dr_fb_li demis ki: buna benzer bi şeyi bende beni terkedip hayata küstüren insana yazmıştım etkili olmuyo söleyim kafalarında o kadar savunma mekanizmaları oluşuyo ki
neyse ya düşünmeyeceğim diyorum ama
kantin ne oldu sana neden üzüyorsun beni dün o şiirler bu gün bu yazı başlıklara bakamaz oldum ya:(:(
4 Mart 2008 10:49
red apple
hayal kırıklığına uğramak.....dışa vurum.
4 Mart 2008 10:50
*mahkum*
lan benim değil bu akkıllım gazetede çıkan bir yazı dikkat et ve cümlelerini seçerek konuş nereye gittiğine dikkat et.
zatı muhterem demis ki: lan olum niye bu kadar önemli siktiret ya bu ilişki olayı nedir abi az adam olun..aşk meşk mi bırak ne varsa içinde kalsın..dışarı çıkarıpta acizleşme kendini rezil etme..
14 Mart 2008 10:50
*yvaine*
pekala...
4 Mart 2008 11:51
dr_fb_li
hem de hiç etkili değiller kendi doğruları her zaman üstün oluyor :)
bu na benzer neler söledim sonunda ben haksız çıktım işin komiği ne için terkettiğini kendiside tam olarak bilmiyo çünki her konuşmamızda başka şeyler öene sürüyo hatta iki sene boyunca yaptığımız her tartışmayı hey allam günahım neydi ya:(
4 Mart 2008 12:26
' işte o benim
şimdi bsg...
4 Mart 2008 12:30
dr_fb_li
neee?
' işte o benim demis ki: şimdi bsg...
4 Mart 2008 12:33
' işte o benim
ne
4 Mart 2008 12:39
dr_fb_li
şim di bsg derken ne demek istedin yani
4 Mart 2008 12:40
' işte o benim
sana demedim meraklım başlığa ilave yaptım;)
4 Mart 2008 12:41
dr_fb_li
amaan anlamadım zaten bişey
4 Mart 2008 12:42
meazzaa
ggşa
4 Mart 2008 13:21
hasnicktir
boşver mahkum, kızlara göre; kızlar her zaman haklı erkeklerse haksız.. yaşadığı bir kötü ilişkiyi tüm erkeklere mal ediyorlar.
en güzeli benim yaptığım, beni azıcık da olsa üzmeye başladığında tekmeyi vurmak. nereye giderse gitsin. zaten ben yeterince üzülüyorum hayatın kendisinde ilişkimde huzur ararım. yaşım artık 22 kimsenin nazını çekemem...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18365
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!