yok eğlendim ben yaa gülmekten yanaklarımız ağrıdı resmen((:
bu arada beklettiğim için gelen arkdaşlarımdan çoookkk özür diliyorum nolur affedin benü:(
ekşi-tatlı mor erik demis ki: ben kendi adıma çok eğlendim yanaklarıma ağrılar girdi gülmekten. yeniden görüşürüz umarım. tabi buluşmaya aktivite sorumlusunun bi saat gec gelmesi, fatih in bi saat aynı mekanda oturup bi saat sonra yanımıza gelmesi, melihin markete gittiği halde bana sigara almayıp buz gibi havada beni de dışarı sürüklemesi, demirurgla 35 dakka dostun önünde bekleyip acaba bu mu kantinden bu mu die bakınmamız.... güzeldi ya... cidden eglendim
bu arada elif öyle bi yazmıssın ki eh işte yani modunda. eglenmedin mi sen:D
16 Mart 2008 16:45
aslan67
hadi hadi eğlenmedin gibi sen:P
16 Mart 2008 16:46
secret smile(: l
yok eğlendim yaa irem gittikten sonra biraz sıkılmıştım ama sonra yine neşem yerine geldi..
aslan67 demis ki: hadi hadi eğlenmedin gibi sen:P
16 Mart 2008 16:48
aslan67
çok değişken bir ruh haline sahip olabilirsiniz bugünlerde..iş hayatınızdaki sıkıntıları da atlatmak üzeresiniz..uzak bir yerden yüklü bir meblağ görünüyor..aşk hayatınızda olgunlaşan güzel gelişmeler sizi memnun edecek..kendinize bu aralar biraz daha dikkat etmeniz sağlığınız açısından iyi olur..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18357
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!