yalnızlık nasıldır anlayamadınız mı daha herkes yalnızdır her dakika....
2 Mart 2008 23:35
dele divaneeh
mesaj sayim tutsaydi alkislardim..
ivy-angel&devil demis ki: yalnızlık nasıldır anlayamadınız mı daha herkes yalnızdır her dakika....
2 Mart 2008 23:35
scoobydoowhereareyou
inat ettim en güzel yalnızlık şiirlerini ben yazacağım
hiç kimseye yer vermeyeceğim yanımda
bi başıma duracağım hayatın karşısında
gittiği yere kadar götüreceğim
pes etmeyeceğim
bir sahil kenarına gideceğim
derdimi de esen rüzgara anlatacağım
içimi onunla serinletecek saçlarımı dalgalandıracağım
yürürken sigaramı içecek
kendi ateşimle yakacağım dertlerimi birer birer
yalnız denize üfleyeceğim
yalnız onu zehirleyeceğim
evime geldiğim de kendi yemeğimi pişirecek
kendi kendime ziyafet çekeceğim
teşekkürüm de kendime olucak
öfkelerimde
kendimle paylaşacağım hayatı
kimseyi bulaştırmayacağım
erkek işine
ben yalnızlığa karşı böyle ayaktayım işte
korkmuyorum..
12 Mart 2008 23:36
_lulu_
şu yazılanları braz açarak detaylıca yazabılsek gzl olur arkadslarr...anlayalım kavrayalım olayıı:))
2 Mart 2008 23:37
luca leotardo
Yalnızlık mistik gelir gizemli gelir; insanın kendi sınırsız uçsuz bucaksız zihninde özgür iradesiyle hareket etmesine imkan tanır ama güzel midir?
Sanmam, hüzün taşır içinde, megalomanlık ve narsizm taşır biraz da. Egoistlik belki de başkalarını çekemeyen bencil biridir yalnız kalan... Ya da yalnız kalmayı göze alan.
Ama kalabalık, farklılık, neşe, çok seslilik , belki de sevgi ve sevgili... Birlikte olmak birisiyle, paylaşmak.
Sanırım kıyaslayınca biri daha güzel biriyse daha çekici...İkisi de özel.
cherryrevolution demis ki: nasıııll cekıcıı?? bras acsanaa:)
22 Mart 2008 23:37
notyet
yalnız kaldıysan kalkıp pencerenden bir bakkkkk
2 Mart 2008 23:37
ivy
yawarum çok ii anlatmışsın da...her insan her dk yalnızdır unutma
2 Mart 2008 23:38
üstteki
zaferlere ödüldür aynı zamanda :)
2 Mart 2008 23:39
canbo
alo meraba ben selami
- merhaba selami,ben senin özbenliğinim.
- ya öyle mi memnun oldum.
- çok yalnızlık çekiyorum.
- ben de...
- bi sevişelim be ?
- olur,ben dünden razıyım zaten.
2 Mart 2008 23:39
biraz_deli
yalnızlık güzel gibi görünebilir ama göründüğü gibi değildir insanın psikolojisini bozmaktan başka bişey değildir çok yalnız kaldım hayatımda pek çok hata yaptım ve çoğu zaman yalnız kaldım şimdide yalnızım ailemde yok yanımda bazen diyorumda keşke keşke diyeceğim şeyleri yapmasaydım bu yazdıklarım çoğunuza anlamsız gelecek bunuda biliyorum belkide benim kaderim budur çoğu zaman isyan ettim hayata küstüm ama benim hayatım çok zor bi hayattı belkide kendim zorlaştırdım artık bu durumdan çıkılamıyacak hale getirdim ama hala gözümde ufakta olsa bir umut ışığı var ve ben o ışığa gitsemmi gitmesemmi diye hep kararsızım günün birinde gururunda onurunda ne kadar anlamsız olduğunu söyliyeceğimide biliyorum ama keşke tekrardan çocuk olsam ve hayatımı düzene sokabilsem bununda olmuyacağını biliyorum artık hayatın şevkat mi acımasızmı artık herneyse onun kollarına attım kaderimde ne varsa yaşayıp görücem.....
Kimse seni sallamadığı zaman evet yalnız olursun. Zaten kasıp da beni sallasınlar demezsin. Ha varlar ha yoklar. Güzelliği bahane midir?
Yok daha neler, mutluysan neden bahane olsun. He mutluluğu da mı yalan...? Umrunda olmaz zaten yalan veya gerçek olması sonuç olarak mutlusundur. Bitti.
Ya da hüzün mü taşır? Niye ki... kendine sadece zaman ayırıyorsun, belki zaman zaman hüzünlenirsin ama dedim ya mutlusundur, hemen uçuverir.
Hem bencillik, megalomanlık.
Aslında yalnızlık güzeldir de, bence kişinin yapısıyla ilgilidir bu sualin cevabı.
İnsandan insana değişir.
İnsan vardır ki sakinliği sever, tekliği sever, kendini daha çok önemser...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18337
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.