ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
insan sadece unuttum sanıomuş bunu bugün birkez daha anladım...
1 Mart 2008 16:30
antinick
evet bana da oluor o, sınavda aklıma gelmeyen saçma sorular sınav bitince bir bir geliyor ayna gibi net.. sınavda unuttuğumu sanıyorum ama gel de bunu hocaya anlat şimdi:)=
1 Mart 2008 16:33
**masmasum**
bak sen ne anlayışsız hocalar var ya ::::::))))))))
1 Mart 2008 16:34
antinick
senin unuttuğunu sandığın şey nedir?
1 Mart 2008 16:41
scoobydoowhereareyou
basit şeyler unutulur..değersiz
1 Mart 2008 16:42
**masmasum**
birçok şey unuttum sandıım herşey gün gelip karşıma çıkıo ben unuttuumu sildiğimi sanarken bir de bakıorum ki üstüne zardan bi perde örtmüşüm hiç unutmamışım :(((((
antinick demis ki: senin unuttuğunu sandığın şey nedir?
1 Mart 2008 16:45
antinick
egeli,
Uzerine bişeyler örtmektense unutmaya çalıştığın şeyleri kabullenmeli ve onlarla da yaşanabileceğini öğrenmelisin bence. Zatı muhterem doğru söylemiş:) zaten senin için önemsiz bişeyse unutursun, hayır önemliyse unutmamalısın,unutamazsın; sen istesende hafızan buna izin vermez ne kadar kötü olsalarda;)
1 Mart 2008 16:59
**masmasum**
ben onlarla yaşamaya çalışıorum zaten ama işte bazen işler çığırından çıkıo ben de napacağım şaşırıoum kafayı yememek için kendimi zor tutuyorum nese ya burası benim dertlerimi paylaştığım bir yer olmasın unutmak üzerine konuşuoss demi
1 Mart 2008 17:01
_lulu_
unutmazsın.sadece bunu zannedersın.cunku zaten unutmadıgn seyın hayatnda gzl etkılerı wardır.sakız cıgnerken yolda yuruken kıtap okurken vs.her turlu hatrlarsın o unutmadıgn seyı.cunku onu cagrıstıtan seyler wardır sana.boyleceee unutamazsnn.ama zamnla tatlı yada ac hatıralar arasında yerını alır:)
1 Mart 2008 18:28
kertenkelebek
unutmak olmaz.. sonuçta ilişki anlamında bakıyorsak, bi insanla iyi ya da kötü birşeyler yaşanmıştır. sadece hislerinin yoğunluğu azalır, zamanla biter. Ama geçmişinde hayatına girmiş hiçkimseyi unutamazsın.. unutuyorsan bir hastalık söz konusu demektir :)
1 Mart 2008 18:53
dele divaneeh
hic sorma yaa :(
egemavisi demis ki: birçok şey unuttum sandıım herşey gün gelip karşıma çıkıo ben unuttuumu sildiğimi sanarken bir de bakıorum ki üstüne zardan bi perde örtmüşüm hiç unutmamışım :(((((
11 Mart 2008 19:03
brontosaurus
ızı kalıo ıllakı... ılacı var da kullanmıomuyuz...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18307
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.