gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Edebiyat - karakalem
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 8
 Yazar: Mesaj:
denizhan
denizhan
penguen okuyanlarınız bilir. son birkaç aydır altay öktem, köşesinde yüxexes grubunun çıkardığı karakalem adlı bir edebiyat dergisinden bahsediyordu.
derginin amatör ruhlu olacağını düşünerekten, ilk sayısını ocakta çıkarmışlar ve 3 ayda bir çıkarmayı planlıyorlarmış. fakat işler planlandığı gibi gitmemiş ve talep düşündüklerinden çok daha fazla olmuş, haliyle dergiyi birçok kişi de bulamamış. bunun üzerine dergi aylık hale getirildi ve artık çoğu kitapçıda satılıyor.

ben de merak edip bugün bir alayım dedim. genelde deneme türü yazılara ağırlık verilmiş. ben bir çırpıda 15 sayfa okuyuverdim. sinemadan tutun da müziğe kadar farklı türlerde farklı konulardan güzel bir yelpaze oluşturulmuş.
okuma meraklılarına tavsiye ederim.

29 Şubat 2008 23:22  mesajın adresini al  
bart-
bart-
Teşekkürler Denizhan.Sevdiğim tarzda yazılar olacağını düşünüyorum.alıp okuyacağım.

29 Şubat 2008 23:26  mesajın adresini al  
[ßhdr]yeğen varyok©
[ßhdr]yeğen varyok©
karakalemin ilk sayısıda bulamayanlar için bayilerde yalnız fiyatta biraz makul olsalarmış keşke

29 Şubat 2008 23:26  mesajın adresini al  
kupa kızı
kupa kızı
paylaşım için teşekkürler... aklımda olsun ;)

29 Şubat 2008 23:30  mesajın adresini al  
denizhan
denizhan
biraz fikir edinmek amacıyla,
mesela iki poster vardı. ama karakalem şeklinde. biri nick cave fotoğrafı, diğeri de can yücel çizimi. ikisi de harika bence.
ayrıca bu ayki kapak syd barrett.
sürpriz yazarlar da cabası. mesela daha biraz önce, nilüfer açıkalın'ın hiç bilmediğim hayal gücüsünün sınırlarında dolaştım yazısında. güzel şeyler var yani. deneyin derim :)

29 Şubat 2008 23:32  mesajın adresini al  
dr_fb_li
dr_fb_li
fiyatı ne kadar

1 Mart 2008 01:11  mesajın adresini al  
[ßhdr]yeğen varyok©
[ßhdr]yeğen varyok©
8 ytl maalesef

1 Mart 2008 22:03  mesajın adresini al  
bart-
bart-
aldım da.çok pahalı 8 ytl çok yani.okuyucu kitlesi düşünülürse indirsinler şu fiyatı.

14 Mart 2008 02:26  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 8
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008