ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > aktivite > akp'yi istemiyoruz

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  13  14  15  16  17  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

mehmethalit
mehmethalit
tayyip dayım değil.
ona oy da vermedim(oy kullanmadım) ama...
akp yi indirip yerine kimi koymayı düşünüyorsunuz?
her siyasi az ya da çok vurgun yapıyo.
pirince giderken evdeki bulgurdan da olmayın.
29 Şubat 2008 23:50   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
pkk lılar bole bı yuruyus duzenlese?

düzenlenmiyo mu ki? polisle çatışmaya sen ben giriyoz heralde...
 1   29 Şubat 2008 23:51   mesajın adresini al  

hüzün abi
hüzün abi
istemiyoruz da noluyo sanki adamların umrunda. yeter ben 2 senedir miting ve yürüyüşlere gitmekten yoruldum artık.

bakın Bush baba çıkın Irak tan dedi çıktık hemen. Yani sonuç değişmez. Biz yürür durruruz ABD arkasında olduğu sürece AKP yola devam eder.
29 Şubat 2008 23:51   mesajın adresini al  

mızmızkedi
mızmızkedi
walla ben katılmak istiorum eger akp den iğreniyorum çünkü.ayrıca bizde yobazlara bırakılacak ülke yok .ne ülkeyi yabancılara peşkeş çektiği,ne oğlunu (çok fakir ya) burslarla okuttuğu,ne de milletin dini duygularını istismar ettiği kaldı.daha bişey soylemeye gerek yok sanırımmmmmm
 1   29 Şubat 2008 23:53   mesajın adresini al  

deepdivee
deepdivee
tayyip dindar olduğunu söylüyor ve baş örtüsünü bunu göstermek için simge olarak kullanıyor ama nasıl 1 müslümanlık anlayışı var ben onu kavramış değilim...!kasımpaşa gibi fakir 1 mahalleden çıkıp oğluna gemi filosu kurabilecek büyük 1 servete sahip oluyor memleketteki tüm fabrikaları ve devlete gelir sağlıyan tüm işletmeleri yok pahasına satıp halkın ekmeğiyle oynayıp kendine büyük 1 imparatorluk kurmak müslümanlık sanırım onun anlayışına göre ama 1 yandan haklıda din i kullanarak bunları yapmaya çünkü din insanları en kolay sömürme yöntemidir o yüzden ampül e oy verene florasan girsin diyorum hala yaptıklarını göremiyorlar yaa neyse sanırım 1 dahaki seçime insanlar akıllanır tabi o güne kadar darbe olmazsa ................................
29 Şubat 2008 23:56   mesajın adresini al  

-silence-
-silence-
ben pek bişi demek istemiyorum ne burda sölediklerim uygun düşer nede bu sayfalara sığar oy veren bizlere bir kömüre oduna kanka veya bunları başa getiren zihniyetlere yazıklar olsun
29 Şubat 2008 23:57   mesajın adresini al  

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk
la anlamadım bu ısı bı taraf bunlar gerıcı serıat getırcek dıo bı taraf bunlar abd lı dıo hayır abd serıatmı getırmek ıstıo dıcem sacma olacak:D
ılımlı İslam diede bise cıkarmıslar he ne haltsa artık İslam zaten ılımlı yani hosgorulu bır dın...
ne kimse basını kapatmıyor dıye cehennemlık nede kımse ıckı ıcmıyor dıye cennetlık...

bart bu arada o dort noktayı dolduramadım... yoksa bosluk doldurma deılmıydı o?
29 Şubat 2008 23:58   mesajın adresini al  

hüzün abi
hüzün abi
işte bak bu yüzden AKP bu ülkedeki en tehlikeli parti. Çünkü ne idiğü belirsiz.
Ama ABD şeriatı istiyor hala bunu göremiyorsan kör olmalısın. Çünkü şeriat ülkeleri geriye götürür ki zaten ABD nin istediğide türkiyenin gerilemesi değil mi?
 1   1 Mart 2008 00:01   mesajın adresini al  

-silence-
-silence-
abd şeriatı istiyo çünkü abd nin işine gelir şeriat belirli kuralların dışına çıkmaz teknolojiyi çağdaşlığı zorlamaz yeniliklere kapalıdır kapalı olduğu için kendini geliştirmez abd kendini yeniliyen çağdaş bi türkiye mi ister yoksa gerici kendini geliştirmeyen türkiye mi
1 Mart 2008 00:01   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
kunteper sen bi yerde şöyle bi laf etmiştin devlet laiktir ama insanlar laik olamaz diye.

sana bi soru: devleti insanlar oluşturuyorsa laiklik ilkesi nasıl korunacak? insanlar laik olamaz demiştin...

kunteper canavarı demis ki:
la anlamadım bu ısı bı taraf bunlar gerıcı serıat getırcek dıo bı taraf bunlar abd lı dıo hayır abd serıatmı getırmek ıstıo dıcem sacma olacak:D
ılımlı İslam diede bise cıkarmıslar he ne haltsa artık İslam zaten ılımlı yani hosgorulu bır dın...
ne kimse basını kapatmıyor dıye cehennemlık nede kımse ıckı ıcmıyor dıye cennetlık...

bart bu arada o dort noktayı dolduramadım... yoksa bosluk doldurma deılmıydı o?
 1   1 Mart 2008 00:05   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
mesajını sil bari de sayfanın içine etmişsin...
1 Mart 2008 00:09   mesajın adresini al  

-silence-
-silence-
bu ne ya yazı yeri çıkmıyo alıntı yaparak yazdım
1 Mart 2008 00:15   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  13  14  15  16  17  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008