ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > aktivite > akp'yi istemiyoruz
akpyi istemiyoruz miting akpye hayir
2 Mart 2008, İstanbul freak - aktivite sahibi, sorumlu kişi

ayrıntılar, notlar, buluşma saati

saat 12.00 da haydarpaşa da buluşuyoruz

mekan, adres

kadıköy meydanı

Sayfalar: 1  2  3  4  5  13  14  15  16  17  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

freak
freak
Emek düşmanı AKP’yi istemiyoruz!
AKP’yi durduramazsak eğer; bu yıl içinde emeklilik hakkı pratikte elde edilmesi imkansız hale gelecek, sonra sıra kıdem tazminatının gasp edilmesine gelecektir!
AKP’nin istikrar ekonomisi budur: Bir tarafta boyun eğen emekçiler, diğer tarafta paraya para demeyen zenginler.
Ülke düşmanı AKP’yi istemiyoruz!
Egemenlik bir ülke hakkında o ülkede karar alabilme yetkisidir. Türkiye bu yetkiyi kaybetmektedir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin her gündemine ilişkin ABD’nin ve AB’nin yorum yapması hayatımızın doğal parçası olmuştur. AKP, emperyalistlerin Türkiye’de borularının daha fazla ötmesi için ihtiyaç duydukları düzenlemelerin partisidir.
Emperyalizmin emir eri AKP’yi istemiyoruz!
AKP, Türkiye’yi Ortadoğu’da tarihin en büyük zulüm düzenlerinden birine ortak etmeye kalkışmaktadır. Bu yoldan Türkiye’nin payına akıl almaz, görülmemiş bir utanç düşer. Bütün komşu halkların laneti! Bu yoldan Türkiye’nin payına gençlerinin cenazeleri düşer. Bu yoldan Türkiye’nin tamamının Amerika’ya üs olması türünden bir gelecek çıkar!
Aydınlık düşmanı AKP’yi istemiyoruz!
AKP tarikatların partisidir. Emekçileri ve ülkeyi soyan, emekçileri ölüme, ülkeyi yok oluşa razı hale getirmekle görevli bir hükümet, gerici olmasın da ne olsun? AKP’nin Türkiyesi’ne yanındaki arkadaşı makineye kolunu kaptırdığında “Allahım beni korudu” diye şükredecek işçiler gerekir. Emeklilik hakkı elinden alındığında “Allah rızkımı verir” diyecek bir kalabalığa ihtiyacı vardır AKP’nin.
Çürümenin partisi AKP’yi istemiyoruz!
AKP Türkiye’yi sadece dincileştirmiyor. AKP toplumu çürütüyor. Yanı başımızdaki arkadaşımız kolunu makineye kaptırdığında, sadece Tanrıya şükretmemizi değil, bir de “aman benim kolum sağlam ya, ben ona bakarım” diye düşünmemizi istiyorlar!
Bölünmenin tren şefi AKP’yi istemiyoruz!
Türkleri ve Kürtleri birleştirecek olan ortak zemin, emekçilerin ortak ülkelerine sahip çıkmalarıdır. Bölgeye el koymak isteyen emperyalizme karşı birliğe sahip çıkmak, her kökenden emekçilerin biricik kurtuluşudur. Türkiye, emperyalist, piyasacı bölücülüğe karşı, hiçbir kökenin bir diğerine üstünlük taslayamayacağı bir eşitlik temelinde yeniden kurulmak zorundadır. AKP bunun önündeki en büyük engeldir.
Cumhuriyetin tasfiyecisi AKP’yi istemiyoruz!
Bugüne dek kağıt üstünde bağımsızlıkla, kağıt üstünde laiklikle, kağıt üstünde hukuk, kağıt üstünde sosyal devletle durumu idare edenler, AKP’nin yolunu açmış oldular. AKP’nin yolu kapanmalıdır. AKP’nin yolunu kapatabilmek için değerlerimizi, tarihsel kazanımlarımızı kağıt üstünde değil, gerçek hayatta yerli yerine oturtmak zorundayız.
 4   29 Şubat 2008 01:05   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
izmir'de de heryerde bu afişleri gördüm. evet istemiyorum AKP'yi...
29 Şubat 2008 01:07   mesajın adresini al  

scoobydoowhereareyou
scoobydoowhereareyou
e siz de gidin..bu ara çok moda
 2   29 Şubat 2008 01:07   mesajın adresini al  

dianarabago
dianarabago
ben istiyorum:)
29 Şubat 2008 01:09   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®
toplumdaki kutuplaşmaya hizmet etmemesi dileğiyle.
29 Şubat 2008 01:09   mesajın adresini al  

freak
freak

sen başka birşey istiyorsun bence ;)

dianarabago demis ki:
ben istiyorum:)
 1   29 Şubat 2008 01:10   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
TKP tarafından düzenleniyor olsa da, AKP'ye muhalif herkese açık bir miting olacak diye biliyorum. ki öyle görünüyor.
29 Şubat 2008 01:11   mesajın adresini al  

3daysofpeaceandmusic
3daysofpeaceandmusic
sen mi yazdın lan bunu ?
29 Şubat 2008 01:12   mesajın adresini al  

dianarabago
dianarabago
@ BART
seviyeli bi toplum mesela..din toplumun afyonudur dio siz gibiler ama, işte dine saygı olmayınca kalpler kitlenin ahlaksızlık seviyesizlikte diz boyu oluyor...

scoobydoowhereareyou
scoobydoowhereareyou
elimiz de kalan bu...olsa tükan senin

freak
freak
evet tkp düzenliyor.aynen bahsettiğin şekilde görüldüğü gibi.

denizhan demis ki:
TKP tarafından düzenleniyor olsa da, AKP'ye muhalif herkese açık bir miting olacak diye biliyorum. ki öyle görünüyor.
29 Şubat 2008 01:13   mesajın adresini al  

freak
freak

bart diye başladığın için üzerime alınıyorum.

seviyesiz bir şey yazmadım.

dianarabago demis ki:
@ BART
seviyeli bi toplum mesela..din toplumun afyonudur dio siz gibiler ama, işte dine saygı olmayınca kalpler kitlenin ahlaksızlık seviyesizlikte diz boyu oluyor...
29 Şubat 2008 01:15   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  13  14  15  16  17  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008