ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > edebiyat > Selam Dünyalı, Ben Türk'üm!

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 22

zuğaşi_berepe
zuğaşi_berepe
 1   28 Şubat 2008 21:49   mesajın adresini al  

zuğaşi_berepe
zuğaşi_berepe
tuvalette sıçarken suyu sonuna kadar açanlar aslında bu osuruk sesinin verdiği mahcubiyetten kaynaklı... ne kadar utangaç bir toplumuz değil mi ?
28 Şubat 2008 21:50   mesajın adresini al  

e = m . c²
e = m . c²
diğer tüm kitaplar bu kitaptan sonra yazıldı zaten....:)....taklitler asıllarını yaşatır...:)

extremo demis ki:
ya güzel gibi gözüküor ama bu türklerin özellikleri üzerine çok yazıldı zaten farklı deil ama güzel gibi
28 Şubat 2008 21:50   mesajın adresini al  

extremo
extremo
okay bilgi sahibi olmadan salladım biraz=)
28 Şubat 2008 21:52   mesajın adresini al  

3daysofpeaceandmusic
3daysofpeaceandmusic
evet dooru diyo emc2...bi dolu turkler uzerine kitap vardır piyasada ama V.Ö baskadır...pdf formatında buldum bi stede bi kaç ornek kopyalarız buraya =)
28 Şubat 2008 21:53   mesajın adresini al  

3daysofpeaceandmusic
3daysofpeaceandmusic
Olimpiyatların ilk altın madalyasını atıcılık dalında Porto Riko kazandı. Ödül töreninde Porto Riko'nun ulusal marşı bulunamadı; bu açığı kapatmak amacıyla Sezen Cumhur Önal mikrofona ıslıkla Portofinoyu çaldı. Aldıkları aşırı alkolün etkisiyle, hedef tahtalarına tribünden ateş eden ünlü kabadayı Gebzeli Fuat ve dört adamı göz altına alındı!
.........................

Kumkapı'da hesaba itiraz eden Nijeryalı 400 metreci Uho Maçinki, esnafla küfürleşti. Olayın büyümesi üzerine, koşarak uzaklaşan Maçinki, görgü tanıklarının şahitliğiyle 400 metrede dünya rekorunu kırmış oldu!
...........................

TARİHİ ZİRVEDEN NOTLAR
• Hesinki'deki zirve AB liderlerinin toplantı salonunun bahçesinde kartopu oynamasıyla başladı. Aday ülke liderlerinin oyuna dahil edilmeyişi dikkat çekti. Bahçeye yapılan kardan adamın Rauf Denktaş'ı andırması üzerine Türk heyeti nota verdi. Liderler kardan adamı uçan tekmelerle devirince sorun çözüldü.
• Pazarlığın başında Hollandalı bir delege ismail Cem'e Birliğe girerseniz kokoreç ve işkembeyi yasaklamanız gerekir deyince Cem Siz domuzları yuduyudu veriyonuz, bir karışıyoz mu? şeklinde karşılık verdi. Sinirini alamayan Cem, çantasından çıkardığı, ucunda minik el olan sırt kaşıyıcısını fırlattı, kaşıyıcı Hollandalı delegeyi sıyırıp geçti. Kırk kadar delegenin insanlık onuru işkembeyi yenecek! diye bağırması üzerine Cem sustu.
• Alman başbakan Şöhrer, Türkiye AB'ye girerse koşullarımıza uymalıdır. Ecevit sigarayı azaltıp bıyıklarını kesmelidir. Türkler artık bardakla bel çekmekten vazgeçmelidir. Artık 'Doğan görünümlü Şahin' diye bi şey olmamalıdır. Hacı Şakir'in yerine Aziz Şakir, Arap kızlı sakızın yerine İskandinav kızlı sakız, Ezogelin'in yerine ise Cristingelin isimleri kullanılmalıdır. Ayrıca kim çıkardıysa 'Almanya'da osurmak serbest' geyiğini bitirin, böyle bi şey yok diye konuştu. Cem Bu koşullara uyamayız. Bi tek Ezogelin, Ecogelin olabilir, diğerleri olmaz diyerek masaya vurdu. Şöhrer Şaka ettim ismail'im, hemen celallenme deyince ortalık yumuşadı.

gibi gibi şeyler...

ha bi de bunalrın hepsi vedat ozdemiroglunun selam dunyalı ben turkum adlı kitabından alınmıştır tum hakları vedat abinindir bana dava falan acılırsa abi okulun parasını zor oduorz ustume gelme =(
 1   28 Şubat 2008 21:59   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
iyiymiş elinde olan ve bana verebilcek biri varsa makbule gecer okuycak bişiyim kalmadı sıkılıom zaten:S
28 Şubat 2008 22:14   mesajın adresini al  

3daysofpeaceandmusic
3daysofpeaceandmusic
bi tane daha yazıyım senlensin ortalık...ilk defa adam gibi baslık gordum uzun suredir...

DAKİKA DAKİKA ZİRVE KRİZİ
04:45: Başbakan Ecevit, sabahki MGK toplantısı için erkenden kalktı. İçinde kötü bir his vardı. Sıcak süt içip, diyet kraker yedi. Mikrodalga fırını kurcalayan kedisi Köykent'i feci şekilde azarladı. Rahşan Ecevit, eşinin bu öfkesine bir anlam veremedi, çünkü Bülent Bey en son 11 Eylül 1980 gecesi sinirlenip ekranda izlediği italyan şov yıldızı Raffaella Carra'ya ağır sözler sarf etmişti.
05:22: Ahmet Necdet Sezer yatağından kalktı ve Genel Sekreteri Kemal Nehrozoğlu'nu arayıp Söyleyin, bankaları denetleyenleri denetleyecek olan Devlet Denetleme Kurulu'nu da çaktırmadan denetlesinler, dedi. Uyku sersemi olan Nehrozoğlu'nun Ne? Demet Şener mi? demesi üzerine sinire kesen Sezer, önce biraz yoga yaptı, sonra da tasarruf amacıyla, durmadan şıp şıp damlayan üst kattaki musluğu söküp boru deliğini sıvayla kapattı!
06:17: Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan da uyandı. Hatice'nin Fidayda şarkısı eşliğinde biraz dans edip ter attı, sonra duş aldı, bıyıklarını özenle kurutup, Ürdün Ticaret Bakanı'nın hediye ettiği briyantinle saçlarını güzelce sıvazladı.
06:43: Dokuzuncu Senfoni Süleyman Demirel fırlayarak uyandı. Başucundaki pekmezi ısırırken, Her MGK sabahında aynı stres be. Bensiz saadet neymiş, tatmadım, bilemem ki diye söylendi.
07:26: Mesut Yılmaz hâlâ uyuyor, rüyasında Hasan Şaş'la Cumhur Ersümer'i Sıhhiye'de verkaç yaparken görüyordu. Ersümer'in forma numarası %10'du.
08:34: Ecevit'le Yılmaz başbakanlığın kapısında buluşup Çankaya Köşkü'ne doğru yola çıktılar. Takside Ecevit, Yılmaz'a Devlet Bey katılacak mı toplantıya? diye sordu. Yılmaz Devlet Bey'den kastınız sayın Sezer mi? dedi. Ecevit Bahçeli dedi. Yılmaz Ha, o Türkmenistan'da, dış gezide dedi. Ecevit Turan dünyası diye mırıldandı. Yılmaz ise otomatik pencere düğmesiyle oynayarak, pencereyi açıp açıp kapayarak sinir dağıtmaya çalıştı.
09:00: Sezer makamında, Serdar Bilgili'yle konuşuyor, takımdaki hainin kim olduğunu soruyordu. Tam o sırada Ecevit ve Yılmaz içeri girdi. Sezer Ben Süleyman Bey'in yeğeninden şüpheleniyorum diyerek telefonu kapattı, böylece hem Süleyman Seba'nın yeğeni Tayfur'u kastetti, hem de odaya giren Yılmaz'la Ecevit'e sanki Demirel ailesinden bahşediyormuş imajı vererek durumu kurlardı.
09:10: On dakika boyunca hiç konuşma olmadı. Sadece bir kez, Yılmaz sessizliği bozmak için Ecevit'e Pasaportumu yenilemek için fotoğraf çektirdim, gözlerim kırmızı çıktı diye muhabbet açmayı çalıştı. Herhangi bir cevap gelmeyince Yılmaz susup sigara içti. Zirve üçlüsü kalkıp toplantı salonuna geçtiler.
09:50: Generallerin, bürokratların, ilgili bakanların ve o saatte başka işi olmayan bir-iki ilgisiz bakanın katılımıyla MGK zirvesi başladı. Toplantıdaki konuşmalar şöyle oldu.

A. Necdet Sezer: Hepiniz hoşgeldiniz.
Hüsamettin Özkan: Boş lafları bırakıp gündeme geçelim
A. Necdet Sezer: Gündemden önce söyleyeceklerim var. Yolsuzluğun üzerine yeterince gitmiyorsunuz. Olayı ciddiye almıyorsunuz. Bu, operasyonlara verdiğiniz isimlerden de belli. Balina, Buffalo, Beyaz Enerji. Çizgi film ismi mi desem, bar ismi mi desem. Yürütme olarak yürütenlere destek olmak mı sizin işiniz kardeşim? Ne yargıda huzur bıraktınız, ne yasama sevinci. Savcıya niçin müdahale ediyorsunuz n'olmuş IMF'den belge istediyse? Cotarelli bizden bel-genin kralının istemiyo mu yeri gelince? Ne acaip ülkeymiş burası! Ters ters bakmayın, öyle yerli dizi kötü adamı gibi.
Bülent Ecevit: Bitti mi konuşmanız, yoksa coşku sürecek mi?
A. Necdet Sezer: Susun. Bu yoksul halkın bankalarda 12 milyar doları gitti. Uykularım kaçıyo, Andorra Cumhurbaşkanı dilim ki, neşe içinde gezeyim. Anayasa'yı tanırım ben arkadaş, bana denetleme hakkı veriyo mu, veriyo. Kullanalım bakalım.
Mesut Yılmaz: Sokaktaki adama sorma hakkınız da var, hatırlatırım.
A. Necdet Sezer: Yok, ben anayasal hakkımı kullanıcam. Bilmem, haberiniz var mı sizin anayasadan?
Hüsamettin Özkan: Enerjiler kesikti, çalışamadık. Hangi anayasaymış o, bi de biz görsek ya.
Bu cümle üzerine Sezer, cebinden anayasa çekip Ecevit'e doğru fırlattı, anayasa Özkan'ın önüne, masaya saplandı. Ecevit ivedi, ivedi diyerek ayağa fırladı, çıktı, hemen arkasından Yılmaz da kalktı. Yılmaz'ın çıkarken Biz böyle böyle zor gireriz AB'ye. AB eraş negatif gibi bu adam diye homurdandığı duyuldu. O sırada, Hüsamettin Özkan Bizim bunla işimiz olmaz, gene sende dursun diyerek aynı anayasayı Sezer'e fırlattı. Sezer, masadaki Türk Ceza Kanunu'nu kapıp Özkan'a girişecekken araya generaller girdi. Sonra şu konuşma yaşandı:
H. Özkan: Tribüne oynuyorsunuz, yemezler.
A. Necdet Sezer: Konuşma, müdür yardımcısı kılıklı adam.
H. Özkan: Sizi oraya biz getirdik, iki dakka delikanlı olup hukuku unutsanız ya. Hayatta her şey hukuk mu? Bakınız, saldırıyı bile anayasayla yaptınız. Sizi ordan indirmeyi de biliriz ama.
A. Necdet Sezer: İndiremezsen indirirler! Yarası olan gocunur. Seçtiniz diye susayım mı a sağa-sapiens? Ben buraya kariyerimle geldim.
H. Özkan: Sizdeki kariyerle Sarıyer'e bile gidilmez. Hukuk hukuk diyosunuz, eviniz kirasını dolar bazından % 25 artırmışsınız. Nasıl olacak?
A. Necdet Sezer: O kiracının dayıoğlu sızdırdı size di mi bunu? Hani sarışın kıvırcık olan. Biliyorum o söyledi.
H. Özkan: Kim söylediyse söyledi. Herkes % 10 artırırken, siz nasıl kanunu çiğniyorsunuz? Sizi tutukluyorum!
A. Necdet Sezer: Bu ne şımarıklık böyle milenyum ortamında? Artı, avukatımı istiyorum!
Hüsamettin Özkan da hışımla odadan çıktı, çıkarken Nankör Kedi, Doğu Roma hukuku, banka güvenlik görevlisi, Erdener Abi, Evita Gülbence! şeklinde mırıldandı.
Bir süre sonra, Sezer askerlerle yalnız kaldı. Bir kuvvet komutanı son komando dansı figürlerini anlattı.
13:00: Ecevit, Bakanlar Kurulu'na girerken yaptığı açıklamada MGK'nın yapısında değişiklik yapalım derken, MGK benim yapımı değiştirdi. Şu an istifa yok. 28 Şubat'ın yıldönümü kutlansın hele bi, bakıcaz duruma dedi! Hüsamettin Özkan ise mutlakiyet ya da meşrutiyete dönüşün yollarını araştırdıklarını söylemekle yetindi.

ha bunun da butun hakları vedat abinindir...ulan bi tarafımızda patlıcak ya hadi bakalm =S
 2   28 Şubat 2008 22:18   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
çok iyimiş yaf:)
28 Şubat 2008 22:31   mesajın adresini al  

pga::buz
pga::buz
... çıkarmayıp sadece altına pijama giyenlerin...
ehueheehueh bunu ben de yapıyorum.
28 Şubat 2008 23:13   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 22

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008