ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > İşte bir vatan annesi...
linc edilmeyi goze almak anne vatan
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk

TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin başlattığı kara harekatının durdurulması için Şanlıurfa'da toplanan 150 kişilik `Savaşa hayır' sloganları atarak gösteri yaparken, 3 çocuk annesi Nuran hanım, Askerlerimiz şehit olurken neredeydiniz? 100 evladım olsa hepsini askere gönderirim diye bağırarak linç edilmeyi göze alıp karşı çıktı. Göstericilerin yumruklayıp linç etmek istediği Nuran hanımı polisler kurtardı.

Irak'ta devam eden `Güneş Harekatı'na son verilmesini isteyen DTP, İHD, Mazlum- Der, KESK ve DİSK'in oluşturduğu kendilerine `Şanlıurfa Barış Platformu' adını veren 150 kişi, Karakoyun İş Merkezi önünde ellerinde beyaz bayrak ve dövizlerle geldi. Çoğunluğu DTP'li olan kalabalık üzerinde, `Tayyip oğlunu askere yolla', `AKP bu savaş seni de kırıma uğratır', `Operasyonlara hayır' ve `Yeter artık analar ağlamasın' yazılı dövizleri taşıdı.

Sınır ötesi harekatı alkışlarla protesto eden göstericiler adına açıklama yapan İHD Şanlıurfa Şube Başkanı Gülay Koca, Türkiye'nin ABD ile vardığı mutabakat sonucu harekatı başlattığını öne sürerek, Bizler sivil toplum kuruluşları olarak, Türkler'in, Kürtler'in ve Türkiye toplumunun değişik kesimlerinin kardeşliğini, barışını savunduk. bunun için de savaşa karşı çıktık. Bu nedenle bu savaşa karar verenlere ve uygulayanlara `Savaşı durdurun, barışa şans verin' diye sesleniyoruz dedi.

ÇOLUK, ÇOCUK, ASKER ÖLÜRKEN NERDEYDİNİZ ?
İHD Başkanı Koca'nın açıklamayı okuması ardından, tesadüfen oradan geçen 35 yaşlarında soyadını söylemeyen Nuran adlı başörtülü bir kadın, eylemcilere tepki gösterdi. Toplanan gruptakilere, Savaşı durdurun' diyorsunuz, PKK tekrar köyleri bassın, analar ağlasın. Ne diyorsunuz? Bu bizim en büyük mücadelemizdir. Köyler basılırken siz nerdeydiniz? Çoluk- çocuk ölürken siz nerdeydiniz? Şerefli askerler şehit olurken siz nerdeydiniz? diye bağırmaya başladı.

Bunun üzerine göstericiler Nuran hanımı yuhalayıp linç etmek için aüzerine yürüdü. Çevresini kuşattıkları Nuran hanımı yumruklayıp küfür savuran göstericilere müdahale eden polis, onu linçten kurtardı. Göstericiler arasında bulunan kadınların da Nuran hanıma hakaret etmesi dikkati çekti.

BEN BU VATANDA BİR ANNEYİM
Polisler tarafından göstericilerden uzaklaştırılan Nuran hanım görüntü alan gazetecilere, Ben bu vatanda yaşayan bir anneyim. Benim de çocuklarım var. Askerlerimiz kızımızın, oğlumuzun canını korurken, bunlar ayaklanmış burada `Savaşa hayır' diyor ama ben `Evet' diyorum. 100 evladım olsa hepsini askere gönderirim. Yeter artık analar, babalar ağlamasın diyerek olay yerinden hızla ayrıldı.

Gösteciri grup ise basın açıklamasının ardından bir süre alkışlar ve zılgıt çekip `zafer işareti' yaparak DTP il binasına gitti. Eyleme katılanlardan terörist başı Abdullah Öcalan'ın avukatlarından olan DTP Merkez İlçe Başkanı Muzaffer Demir'in, `AKP bu savaş seni de kırıma uğratır' yazılı dövizi taşıması dikkat çekti.

sunu anladım hukumet tam 2ucu boklu degnek...
harekata izin vermez suc izin verir suc...
nese bu anayı kutluyorum orada linç edilmeyi goze almıs resmen...
 2   27 Şubat 2008 19:20   mesajın adresini al  

biradamsmithbirdeben
biradamsmithbirdeben
Türk Tarihi Kurumu Arşivi, 1089 numaralı belge.)

Bu belgede, hangi nedenle olursa olsun ama, Cumhuriyetin oluşum yıllarında, en azından yeni Türk devletinin kurucu kadrosunun Kürt sorununa yaklaşımındaki netlik rahatça görülmektedir:

Bir: Ayrı bir sınır çizmeye kalkışılmamalıdır yani bölünme olmamalıdır.
İki: Kürtler, çoğunluk oldukları illerde kendilerini özerk olarak yöneteceklerdir.
Üç:Türkiye'nin halkı söz konusu olurken Kürtler de ifade edileceklerdir.
Dört:TBMM, Kürtlerin ve Türklerin yetkili vekillerinden oluşacaktır.
Beş:Bu iki halk, çıkarlarını ve geleceklerini birleştirmişlerdir.
Altı:(Kürtler, Türkiye'nin halkı içinde -yn) İfade edilmedikleri zaman, bundan kendilerine ait sorun çıkarmaları daima beklenir.

Oldumu?
 1   27 Şubat 2008 19:21   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
`Şanlıurfa Barış Platformu'

Bunun üzerine göstericiler Nuran hanımı yuhalayıp linç etmek için aüzerine yürüdü. Çevresini kuşattıkları Nuran hanımı yumruklayıp küfür savuran göstericilere müdahale eden polis, onu linçten kurtardı.

barışçıllık!
 1   27 Şubat 2008 19:26   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
Irak'ta devam eden `Güneş Harekatı'na son verilmesini isteyen DTP, İHD, Mazlum- Der, KESK ve DİSK'in oluşturduğu kendilerine `Şanlıurfa Barış Platformu' adını veren 150 kişi, Karakoyun İş Merkezi önünde ellerinde beyaz bayrak ve dövizlerle geldi. Çoğunluğu DTP'li olan kalabalık üzerinde, `Tayyip oğlunu askere yolla', `AKP bu savaş seni de kırıma uğratır', `Operasyonlara hayır' ve Yeter artık analar ağlamasın yazılı dövizleri taşıdı.

böyle diyen bir grup ve

100 evladım olsa hepsini askere gönderirim diye bağırarak linç edilmeyi göze alıp karşı çıktı. Göstericilerin yumruklayıp linç etmek istediği Nuran hanımı polisler kurtardı.

bunu yapan aynı grup.

barış platformu diyip yeter artık analar ağlamasın diyip , anaları dövebilen , linç edenler ortada... fazla söze gerek yok.
 2   27 Şubat 2008 19:27   mesajın adresini al  

biradamsmithbirdeben
biradamsmithbirdeben
Gerçekleri görin!
hatirliyormusunuz:

Erbakan: ALLAH''ınizniyle PKKadan kurtuluyoruz

Tansu Çiller: PKK bitmek üzere

Mesut Yılmaz: PKK''ya büyük darbe vurduk.

Bülent Ecevit: PKK her gün çoğalarak Gücleniyor, ama korkmayin PKK''yı bir kaç ayda bitirecem.

Tayyip Erdoğan: Diyarbakirda Kürt sorunu benim sorunumdur diyip Kürtlere gül atan, başbakan şeçildikten sonra Kürtlere gül yerine top güllesi atan..

geçmişte kalan katiller gibi PKKyı Ben bitiririm sözlerine ekleyip, Dış ülkelerde çocuklarını okutturdu Gariban Kürt Türk Genclerin kaniyla..

Yasar Büyükanit: Kürt Türk genclerin kaniyla yeterince para kazandin, yeterince türk milletini kandirdin yalanlarinla, hala gözün doymadimi?

Bir sanatçı, bu tavrı gösteriyor ama hiçbir siyasetçi Bülent Ersoy’un tavrını koymaya cesaret edemiyor!
 3   27 Şubat 2008 19:32   mesajın adresini al  

biradamsmithbirdeben
biradamsmithbirdeben

biradamsmithbirdeben demis ki:
Gerçekleri görin!
hatirliyormusunuz:

Erbakan: ALLAH''ınizniyle PKKadan kurtuluyoruz

Tansu Çiller: PKK bitmek üzere

Mesut Yılmaz: PKK''ya büyük darbe vurduk.

Bülent Ecevit: PKK her gün çoğalarak Gücleniyor, ama korkmayin PKK''yı bir kaç ayda bitirecem.

Tayyip Erdoğan: Diyarbakirda Kürt sorunu benim sorunumdur diyip Kürtlere gül atan, başbakan şeçildikten sonra Kürtlere gül yerine top güllesi atan..

geçmişte kalan katiller gibi PKKyı Ben bitiririm sözlerine ekleyip, Dış ülkelerde çocuklarını okutturdu Gariban Kürt Türk Genclerin kaniyla..

Yasar Büyükanit: Kürt Türk genclerin kaniyla yeterince para kazandin, yeterince türk milletini kandirdin yalanlarinla, hala gözün doymadimi?

Bir sanatçı, bu tavrı gösteriyor ama hiçbir siyasetçi Bülent Ersoy’un tavrını koymaya cesaret edemiyor!

hangisi delikanlı..Demekki delikanlılık cinsel organa sahıp olmakla olmuıyormuş..
 2   27 Şubat 2008 19:33   mesajın adresini al  

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk
arkadasım kurtlere top gullesi atan kim sen kurtlerle pkkyı bir sayıyorsan hıc bırsey bılmıyorsun...
yada kendi goruslerınden şaşmıyorsun...
 1   27 Şubat 2008 19:37   mesajın adresini al  

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk
pkk ya destek veren kurdunde... rusunda... türkünde... amerikalınında... ingilizinde... (hangi milletten oldugu onemlı değil) topunun bilmemneresine top gullesi sokayım...
sen neden bahsedıon anlamıom hakkaten ne yani biz masumlarımı vuruyoruz?
 1   27 Şubat 2008 19:44   mesajın adresini al  

pisho
pisho
ama bu turbanli yahuuu! ataturkculer(pardon sahte ataturkculer ya da ittihatcilar, baykalcilarvs...vs...) ne dusunuyor acaba bu annenin vatanperverligi hakkinda merak ediyorum dogrusu?
27 Şubat 2008 21:06   mesajın adresini al  

majör deli
majör deli
takdir etmemek mümkün değil kadını..
kalabalığın karşısına geçmiş nasıl konuşuyodu..
 1   27 Şubat 2008 21:39   mesajın adresini al  

smile!!!
smile!!!
helal olsun
27 Şubat 2008 21:55   mesajın adresini al  

republic army
republic army
orospuçocukları
 1   27 Şubat 2008 22:47   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008