ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  Bülent Ersoy hakkında soruşturma başlatıldı
sizin hic oglunuz oldu mu sorusturma canli yayin ebru gundes askerlik bulent ersoy
Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

souvereign jr.
souvereign jr.
Bülent Ersoy hakkında soruşturma başlatıldı

Gerekçe: Halkı askerlikten soğutma

Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı, bir yarışma programında söylediği sözler nedeniyle ünlü sanatçı Bülent Ersoy hakkında ‘halkı askerlikten soğutma’
suçunu işlediği iddiasıyla soruşturma başlattı.

Pop Star Alaturka adlı yarışma programında söylediği sözler nedeniyle ünlü sanatçı Bülent Ersoy hakkında soruşturma başlatıldı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Savcısı Ali Çakır’ın, Ersoy hakkında ‘halkı askerlikten soğutma’ suçunu işlediği iddiasıyla soruşturma başlattığı öğrenildi.

Savcı Çakır’ın, Ersoy’un sözlerinin yer aldığı kasedi talep ettiği, kasedi izledikten sonradava açıp açmayacağının netleşeceği öğrenildi. Ersoy hakkında halkı askerlikten soğutma suçunu işlediği iddiasıyla dava açılırsa Ersoy, bu suçu basın yoluyla işlediği için 9 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak

İŞTE, ERSOY HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILMASINA NEDEN OLAN KONUŞMALAR…

Ersoy: Tamam vatan bölünmez, bilmem ne olmaz ama göz göre göre de bu çocukları bütün analar doğursun, toprağa versinler. Bu mu yani? Bir çocuğun ne demek olduğunu ben sizler gibi bilemem. Ben anne değilim, olamayacağım da. Ama insan olarak o anaların yüreğinin nasıl cayır cayır yandığını ben anlayamam ama anneler anlar. Başkalarının masabaşı savaşı içinevladımı harcayamam. Bir oyun oynanıyor ve biz bunların oyuncağı oluyoruz.

Gündeş: İnşallah Allah bana bir oğul nasip eder de anlı şanlı askere yollarım.

Ersoy: Ondan sonra da ölüsünü eline alırsın.

Gündeş: Bu devlet için, bu topraklar için, bir kadın olarak ne gerekiyorsa yapabilirim.Benim oğlum da aslan gibi yapar. Eğer bunun için kaderde ölüm varsa, alnımıza yazılmış böyle bir şey varsa, onu da yaşayacağız. Bunun için şehitler ölmez, vatan da bölünmez zaten,

Ersoy: Şehitler ölmez vatan bölünmez' hep aynı klişe laflar. Hep bunu söylüyoruz zaten. Çocuklar gidiyor, kanlı gözyaşları,cenazeler... Klişeleşmeş laflar...
(ANKA)

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=57763&cat=200&dt=2008/02/26

Dün çok konuşuldu televizyonda hatta kimi kadın destek çıkmış Bülent Ersoy'un görüşüne , kimisi de karşı çıkmış. bakalım görüşleriniz neler? bana göre diyalogu okuduktan sora Ebru Gündeş çok haklı , Bülent Ersoy ise saçmalamış , çünkü kendisi biyolojik olarak anne bile olamayacakken annelerin nasıl bir duygu yaşayacağını nereden bilebilir?
~ 185 gün   mesajın adresini al  

ivy
ivy
sen de yaşamamışsın yaşayamazsın anlayamazsın...Bülent Ersoy haklı...
 3   ~ 185 gün   mesajın adresini al  

psikolojik manyak
psikolojik  manyak
soruşturma haklı yere açılmış
 2   ~ 185 gün   mesajın adresini al  

ivy
ivy
neyse dünkü tartışmalara yeniden girmek istemiyorum...

sizin hiç oğlunuz öldü mü diyorum yine sadece...
 1   ~ 185 gün   mesajın adresini al  

lulu*
lulu*

ivy-angel&devil demis ki:
sen de yaşamamışsın yaşayamazsın anlayamazsın...Bülent Ersoy haklı...

bence de bülent haklı
amerikanın keyfi doğrultusunda dönen bu saçmalıklar silsilesinin farkında olan uyanıklardan biri sadece bülent..
askere ülkeye falan laf ettiği yok,bunlar sadece amerikanın yönetmeni olduğu filmden bi sahne..başka bişey değil..
ohh efendim talimat geldi amerikadan da
neymişşş
2 haftada bitirmemiz gerekiyomuş operasyonu
bu kadar yüzeysel bakmayın olaylara yaa uyanın artık..

ivy
ivy
http://www.ortakantin.com/showtopic.asp?tid=18198&sinif=1

la petite senin gibi bişeyleri görebilenleri görmek çok güzel...

en birinci
en birinci
ben ebru gündeşi şov yapıp trübünlere oynamakla
bülent ersoyuda patavatsızlıkla
itham etmek istiyorum
ikisinden aşşa kasımpaşa

kafası bozuk yumurta
kafası bozuk yumurta
ölüceğiz zaten.....menfaatler uğruna ölüm çok kötü...
ama bu beden zaten ölecek....

ve askerimiz sayesinde özgürüz varız...bu topraklar bizimdir!!!!

dün askere gidecek bir genç diyor ki.....biz 1 ölür 1000 doğarız diyor!!!

Atatürk te kurtuluş savaşında ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum demişti.

burdaki kutsallığı hiç bir şey bozamaz.

ivy
ivy
göndermeyin demiyorum... ama gerçek bu işte... bu gerçeği de görmemezlikten gelmeyin

souvereign jr.
souvereign jr.
tabi ki de anneler evlatlarının ölmesini istemez , vatan uğruna olsa bile ama hiç mi asker olmayacak? ayrıca sadece askerler mi şehit oluyor? sokaklarda da bombalar patlıyor silahlar ateş alıyor kör kurşuna şehit düşmüş oluyorsun. ölümün her yönden üzücüdür her aileyi sarsar , o yüzden bu konuda bülent ersoy haksız bana göre... hem kendisi askere gitti mi ki? oysa 29 yaşındayken halen bir erkekti...

psikolojik manyak
psikolojik  manyak

neyse dünkü tartışmalara yeniden girmek istemiyorum...

sizin hiç oğlunuz öldü mü diyorum yine sadece...

dün ne oldu bilmiyorum ama hem tartısmaya girmek istemedigini söylüyorsun hemde ardından konu hakkında yorum yapıp karsındakinin de yorumunu yorumlamasına vesile olup tesvik ediyorsun

o zaman neden ölen anneler diger cocuklarını da seve seve savaşa gönderebilecegini herseylerini vatana feda edeceklerini söylüyorlar? demekki degiyormuş, anneler öyle düşünüyormuş.. ki çogunlugu öyle.

ivy
ivy
benim halam o çoğunluktan olmadığı içindir belki de kim bilir...linki verdim bakmak istersen görürsün ;)

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk
ben vallahi de billahi de seve seve gonderirim...
ama bu vatan ıcın savasacaksa...
angel ya bu konular seni cok uzuyor olmalı...
Allah sabır versin...

psikolojik manyak
psikolojik  manyak

benim halam o çoğunluktan olmadığı içindir belki de kim bilir...linki verdim bakmak istersen görürsün ;)

belkide. ama bu, insanları, cocuklarını askere göndermek isteyen insanları askerlikten sogutmaya teşvik etmemeli. halan göndermiyorsa göndermesin

acıkcası dun ne oldugunu merak ettigimi söylememistim, ama link icin sagol yinede.

ivy
ivy
ben karar veremiyorum... gönderebilirim de göndermeyebilirim de... öleceğini bile bile... zor sanırım...dün de demiştim bi kaç gerizekalı siyasetçinin hatasını neden bu gençler ödüyor ki?çok kötü gerçekten... üzmek mi...daha kötüsü...

Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008