ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Avustralya'nın Queensland eyaletinin Kuranda kentinde, bir evin verandasına giren 5 metrelik piton yılanı, kendisine atılan eşyalara aldırmadan, aile bireylerinin gözü önünde evin köpeğini yuttu. ..
Avustralya basınında yer alan haberlere göre, evin verandasına giren dev yılan, aile üyelerinin üzerine sandalyeler ve ağır cisimler atmasına aldırmaksızın, chihuahua cinsi köpeğin üstüne atlayıp yutmaya başladı. Yardım için çağrılan bir yılan avcısı ise köpeğin kuyruğu ve arka ayaklarının göründüğü pitonun çenesini açamadı.
Baba Daniel Peric, bölgede bu dev yılanlara sıkça rastlandığını ve aynı pitonun daha önce evin kedisi ile hamsterlarını da yediğini, bu nedenle çocuklarını yalnız bırakmaya korktuğunu anlattı.Paranoyak olabilirim, ama en büyük korkum, çocuklarıma bir yılanın saldırması. Köpek beş yıldır bizimleydi ve ailenin bir parçasıydı diyen babanın şikayeti üzerine pitonun yakalanması için operasyon başlatıldı.
Yediği köpeği sindirmek için iki güne ihtiyacı olan dev piton yakalandıktan sonra bir milli parka gönderilecek. Avustralya'da boyları 7 metreye ulaşabilen dev pitonlar genellikle küçük bir kanguru türü olan wallabielerle besleniyor, ama zaman zaman evcil hayvanlara da saldırabiliyor
SABAH gazetesi
27 Şubat 2008 14:06 ~ 27 Şubat 2008 14:50
red apple
yaaaa pitbulların sürüngen versiyonu iştee :((
Tanrım!!!! :(
27 Şubat 2008 14:07
ms_kalpsiz
uff bi an icin acaba video mu diye tereddüt ettim ... iyki diilmis :)
27 Şubat 2008 14:19
tutaste
kaçıncı sayfa haberi bu?
27 Şubat 2008 14:31
red apple
1.sayfa direk açılıyor.....resimde var..benim beceriksizliğim yüzünden ben açamadım...zaten korkunç resim :(
27 Şubat 2008 14:46
kucuk bir kiz cocugu
haberi dinlemek istiyorum ama olmuyor.. inancım sonsuz.. onu da başarıp haberi bize dinleteceksin..
27 Şubat 2008 14:47
tutaste
kopyala yapıştır sağolsun:))
ama işte kantine işe yaramıyor malesef:((
27 Şubat 2008 14:48
red apple
olsunnnn :)) bir gün dinletirim inşallah.
kucuk bir kiz cocugu demis ki: haberi dinlemek istiyorum ama olmuyor.. inancım sonsuz.. onu da başarıp haberi bize dinleteceksin..
27 Şubat 2008 14:50
ripcord
yapar abisi yapar. piton bu boru diil. hamile kadını dahi yutmuşluu var deyusun.
27 Şubat 2008 15:07
gamzeeeee
allahtan tecavüz etmemiş:P
227 Şubat 2008 15:11
ripcord
yoq onu insan abileri yapıo ablası.
bizimqi sadece karnını doyuruo.
27 Şubat 2008 15:12
üstteki
Kuranda kenti :) çok inançlı bir kent olsa gerek..
elma şekeri* demis ki: Avustralya'nın Queensland eyaletinin Kuranda kentinde
27 Şubat 2008 15:12
red apple
piton adres dinlemez bence :)) şu piton birde kutupları ziyaret etseee :D
27 Şubat 2008 15:13
ripcord
naapıcak ki orda?
elma şekeri* demis ki: piton adres dinlemez bence :)) şu piton birde kutupları ziyaret etseee :D
27 Şubat 2008 15:15
red apple
kutup ayıları ile karşılaşmasını isterim :))
27 Şubat 2008 15:15
souvereign jr.
ne açmış be yılana bak :)
27 Şubat 2008 15:17
ripcord
sence hangisi döwer? :)
elma şekeri* demis ki: kutup ayıları ile karşılaşmasını isterim :))
27 Şubat 2008 15:17
red apple
Avustralya'da boyları 7 metreye ulaşabilen dev pitonlar genellikle küçük bir kanguru türü olan wallabielerle besleniyor iğrençççççç :((
27 Şubat 2008 15:18
ripcord
neden canım?
bildiimiz kuru fasulye.
hayvanın kuru fasulye şeqlinde yedii şey işte o .
bilmiorum gerçi yediqten sonra gaz çıqarıo mu
elma şekeri* demis ki: Avustralya'da boyları 7 metreye ulaşabilen dev pitonlar genellikle küçük bir kanguru türü olan wallabielerle besleniyor iğrençççççç :((
27 Şubat 2008 15:19
red apple
bu piton sanki tatlı niyetine indirmiş bizim kuçu kuçuyu :((
pamuk şekeri falan mı sandı acep?(tüylü ya) sevimli. de.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18222
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!