-sokarca- demis ki: tabu değilde söle monopoly veya poker oynasak olma mı :):)
onlardan da oynarıs ya ama önce tabu olsun lütfen :))))))
28 Şubat 2008 13:00
**masmasum**
hoba 4 kişi olmuşuss bile hade bakem en az 6 kişi daha istiom :)))))))
28 Şubat 2008 14:09
kaan dinçer
sanırım 2006daki buluşmada oynamıştık kalabalıktık da bayaa güzel olmuştu.sonra sahilde saykooo oynamıştık.
kalabalıkta değişik oluyor hoş v e güzel oluyor. arkadaşlar bu arada kısacık ömrümde tabuda henüz hiç kaybetmediğimi de belirtmek isterim:)
bu işin ronaldinhosu kaka leitesi de diyebilirsiniz bana:P
29 Şubat 2008 12:52
bhdr
vay izmir kantin tayfası bizim 8mart buluşmasına rakip olarak tabu buluşması yapmış demek:D
29 Şubat 2008 23:42
souvereign jr.
8 marttaki buluşmanıza rakip olur mu bilmiyorum ama dünya kadınlar gününü dışarda kutlucaz tabuları yıkıcaz :D kadınlar çiçektir! (H)
29 Şubat 2008 23:46
bhdr
bizimde buluşma amacımız tarihindede anlaşılacağı gibi hem aktivite hemde kadınlar günü filan iyi buluşmalar izmirliler iyi eğlenceler dilerim
29 Şubat 2008 23:47
souvereign jr.
sağolasın bahadır ;) bi gün de izmir-istanbul ortak bişiler yapalım :)
29 Şubat 2008 23:49
bhdr
işallah bu yazyapmak istiyorum öyle birşeyler kısmet artık bakacağız çok vakit var daha
29 Şubat 2008 23:56
souvereign jr.
valla bekleriz projelerini :)
1 Mart 2008 00:12
luteus
gülleci demis ki: ilk etkinliğim olacak inşallah :) bu oyunu sadece reklamlardan biliyorum ama olsun hallederiz bi şekilde :D
ulan bişi demicem şimdi sana azımı bozardım dua et bayanlar var :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18211
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.