ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > Toplu Taşıma Araçlarında Zor Anlar

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 85 - 96

cinmax
cinmax
benimde fotografımı cekmişti ömer bir keresinde ben dolmuştayken
görmeyen varsa bakınız
http://www.ortakantin.com/gphoto.asp?pid=10546&fn=pis%20sapık,cinmax,cinsmax,osman%20aga,hayırlı%20işler%20osman%20aga
27 Şubat 2008 18:53   mesajın adresini al  

ripcord
ripcord
bi ara besleme otobüsleri olurdu bedawaya izmir bornova da.
eski mi eski bi otobüs verirdi belediye öörenciye bedava die.
yıkılcak gibi olurdu otobüs. herkes zoraki fortçu olurdu, zorla adamı fortçu yapardı bu otobüs.
nice kadınlar ve erkekler mesut ve bahtiyar ayrılmıştı o otobüsten.
niceleri otobüsten iner inmez tutar bi cigara yakardı.
hey gidi günler hey.
kaldı mı memleketimde bööle otobüsler ?
27 Şubat 2008 19:21   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
var halen 525 var 412 var :)

ripcord demis ki:
bi ara besleme otobüsleri olurdu bedawaya izmir bornova da.
eski mi eski bi otobüs verirdi belediye öörenciye bedava die.
yıkılcak gibi olurdu otobüs. herkes zoraki fortçu olurdu, zorla adamı fortçu yapardı bu otobüs.
nice kadınlar ve erkekler mesut ve bahtiyar ayrılmıştı o otobüsten.
niceleri otobüsten iner inmez tutar bi cigara yakardı.
hey gidi günler hey.
kaldı mı memleketimde bööle otobüsler ?
27 Şubat 2008 19:31   mesajın adresini al  

ripcord
ripcord
ne güzel.
izmirde yaşayan Türk erkekler ve kadınları berhudar olunuz :)
27 Şubat 2008 19:32   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
halen de öyle besleme denen otobüsler eski püskü zaten :)
tutunacak yer olmuyo bazen yanındakine tutunuyorsun :)
27 Şubat 2008 19:35   mesajın adresini al  

majör deli
majör deli
toplu taşıma araçlarına karşıyım..

tekli taşımadan yanayım!

bu nedenle acilen bir araba öncesinde ya da sonrasında acilen bir ehliyet istiyorum!...
27 Şubat 2008 21:48   mesajın adresini al  

paslı eyfel
paslı eyfel
yok ya!
27 Şubat 2008 21:49   mesajın adresini al  

majör deli
majör deli
çok şey mi istedim :P
27 Şubat 2008 21:50   mesajın adresini al  

purepoison(can):):)

vay be sivas gtmeyli baya gelişmiş en son bu yaz gitmiştim ooo otobüsler fela baya sistemleşmiş
bizim zanımızda ölemydi sadce otobüs bileti vardı oda şimdiki o beyaz otobüslerde yoktu tek tip uzun akbil felan neymiş bilmezdik saolsun dolmuşlar yetişirdi imdatımıza gerçi hala öledr belki
glikoz demis ki:
bizde de kent kart muhabbeti var kent kart uygulamasının ilk başladıgı gün..okula gidicem otobüse bindim,parayı uzattım şoför uygulamanın başladıgını söyledi ee napıcam hadi nolur bu seferlik alın derse geç kalıcam dedim adam yok olmaz dedi sonra yufka yüreği dayanamadı sanırım arkaya dönerek diğer yolculara seslendi kent kartı olan varsa arkdaş için kartı geçirsin dedi sağolsun biri kartını verdi sonra parayı çocuga uzattım ısrar ettim alması için almadı tşk ettim geçti bitti diye düşünürken sanırım onun için bi başlangıç oldu..o gunden sonra çocuk her yerde karşıma çıkıp, selam vermeye başladı artık illallah ettim,uzun bi süre takipteydi..hayır yani bir kent kart geçirdi diye de bu kadar olmaz ki.. :))
27 Şubat 2008 22:33   mesajın adresini al  

bide glikoz küçüktür sivas karşılaşman yüzde yüz yani :D
27 Şubat 2008 22:35   mesajın adresini al  

jadambenim
jadambenim
bügün zaten bi ötöbüse bindik masalla sanki hinte yaşıyom sandım yafff nereden cıktınız ne biçim cogalıyonuz:D
7 Mart 2008 21:40   mesajın adresini al  

kandanadam
kandanadam
bindiği otobüste fütursuzca playboy okuyan arkadaş.. zira kendisi dergiyi şöyle bir karıştırmakla kalmayıp orta sayfa güzeline zumlamış, çadırı kurup otobüsü panayıra çevirmiştir. iki durak sonra inmeye kalkınca da ayaktaki kalabalığı musanın kızıl denizi ayırması gibi yarmış, otobüs halkına korkulu anlar yaşatmıştır. hele ki göt havliyle kendini iki yaşlı teyzenin kucağına fırlatan adamcağızın yüzündeki dehşet ifadesi görülmeye değerdi. geçirdiği travmaya bakarsak kendisinin bir ömür boyu olayın etkisini üzerinden atabileceğini sanmıyorum. muhtemelen bir daha otobüse binmeyecek ya da dürüm döner falan yiyemeyecektir..
 1   7 Mart 2008 22:33   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 85 - 96

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008