ozaman ilk başta otobus şoförüne teşekkür etmem ve minnettar olmam lazım,asıl yardımıma koşan oydu :P
27 Şubat 2008 10:40
peter pan
genç miydi şoför? bekar mıydı ki?:))
27 Şubat 2008 10:43
glikoz
bekar mıydı bilmem ama gençti =))
27 Şubat 2008 10:52
peter pan
he şoför asılsa illalah demicektin? braavo:))
27 Şubat 2008 10:52
glikoz
nerden ne çıkardın helal :)) tabi eğer birinin hakkı varsa o da şoförün :P =)) hahaha
27 Şubat 2008 10:55
peter pan
ben bilmem. sen dedin. ben demedim :)) yakışıklı mıydı bari?:))
27 Şubat 2008 10:59
küçük bir kız çocuğu
dolmuşla okula dönerken Armada'nın (Ankaranın Akmerkez benzeri)önünden geçmek üzereydik.. Dolmuş şoförü Armadada inecek var mı manasında Armada diye seslendi ben de yoklama veriyormuşçasına Burda! demiştim :P dolmuş koptu ben de çok utandım tabi :))
eterlielbisemudguard demis ki: ben bilmiyorum desem :s?
227 Şubat 2008 11:00
eterlielbisemudguard
hahahaha :D wannahi uykulu sabahlarımın güneşi oldu bu hikaye baya bi güldüm =)
27 Şubat 2008 11:01
küçük bir kız çocuğu
minibüstekiler de çok eğlenmişti =) valla =)
eterlielbisemudguard demis ki: hahahaha :D wannahi uykulu sabahlarımın güneşi oldu bu hikaye baya bi güldüm =)
27 Şubat 2008 11:03
glikoz
onu hatırlayamıyorum :P şimdi evet ya da hayır desem sen kesin bişiler çıkarırsın demiyom oyuzden :))) neyse konu dağıldı burdan sivastaki bayan arkadaşlara sesleniyorum kent kartsız otobüse binmeyin size kent kart teklif eden arkdaşlardan uzak durun sonra istenmeyen durumlar olabilir :)
peter pan demis ki: ben bilmem. sen dedin. ben demedim :)) yakışıklı mıydı bari?:))
27 Şubat 2008 11:06
peter pan
ne diyelim, hayırlısı:))
27 Şubat 2008 11:13
hayal kıran
aslında akıllı olup,İdiot belirtileri gösterenler denk geliyor.
halk dilinde çakal.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18208
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.