ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Türban, Universitelere değil Kamuya Girdi

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 85 - 96

freak
freak

kunteper canavarı demis ki:

kim bagırdı pardon ya ne olsa bıze bulunuo ben 1920lerden bahsedıyorum azizim:D
la olm bı konuda koparma konuyu:D

o gun soylenenler ne kadar sacma ıse buda o kadar... fark yok sanırım ama benzerlık buldum bakın:P

sen konudan kopmuşsun.1920 diyosun.o zaman din elden gidiyor dendi bunu diyen zaten şeriatci zihniyetdi.ee şimdi ne alakası var bunun türbanla?
he gidiyor dendi de gitti mi diye sorucaksın bende hayır diycem sonra da e o zaman laiklikde bi yere gitmez diyeceksin.bu mu dur mantık?
25 Şubat 2008 21:14   mesajın adresini al  

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk
hayır o zamanlar nasıl gaza getırılmısse bunlarda ole gaza getırılmıs...
aa bı benzerlık daha cıktı:D
25 Şubat 2008 21:16   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
okuma sorunun mu var?
bak başlık : TURBAN, UNIVERSITELERE DEGIL KAMUYA GIRDI yazıyor

yani konunun turbanın universiteye girmesi gerekriken kamuya girdiğini anlatmaya çalışmısım...

neyse....

dianarabago demis ki:
@ Volkan...

konu türbanla alakalı olduğu için onları yazdım.. mesele eğer hükümetin sözünün arkasında durmaması ise bunu başlıkta belirtseydin..zira ben dahil olmak üzere hiç kimse hükümet hakkında yorum yapmamış... dahası herkes slogan atmış.ama nedense sen bana kalkmış mesele hükümetin verdiği sözü tutmaması denişisn..oysa eğer mesele benden alıntı yapma sadece herkese söyle.. yada orataya yaz konuuyu yönlendir başlığı açan sensin.
25 Şubat 2008 21:17   mesajın adresini al  

republic army
republic army
Şehitlerimiz, bu vatanı akp amerikaya satsın die canlarını vermediler, onlar bu ülke bu vatan onuruyla, başkasına boyun eğmeden yaşasın diye Şehit oldular.

evet AKP doğuya hizmet götürüyor, oy kazanmak çin insanlara kömür satıyor. evet gülen doğuya dersane açıyor, kendine mürit bulmak için, ülkeyi kalkındırmak için değil.

namaza kılana gerici diyen gericinin önde gidenidir, bizim insanımız değildir.

not: menderes ölmeyi amerikaya karşı çıktığı için değil, köpeklik yaptığı için haketmiştir(kabul ediyorum biraz sert oldu)
25 Şubat 2008 21:19   mesajın adresini al  

dianarabago
dianarabago
zira solcuların tamamına ahlaksız veya cahil deme veya namaz kılan türban takanların tamamına cahil deme son derece acınası bi zihin sarhoşluğudur..
25 Şubat 2008 21:20   mesajın adresini al  

freak
freak
dianarabago sen neyi alıntı yapıp neye cevap veriyorsun bi yazdıgına bak.
25 Şubat 2008 21:21   mesajın adresini al  

dianarabago
dianarabago

aynen budur mantık...
o zaman bunu söyleyenler CAHİL olan şeriatçılardı, şimdi bunu söyleyenlerde CAHİL olan solcular....

ama size göre türbanlı olan namaz kılan herkes cahil gerici... onlara görede başı açık olan şortla gezen herkes ahlaksızdı...

onlardan hiç bir farkı yok bugun bunu savunanların...

bart- demis ki:

sen konudan kopmuşsun.1920 diyosun.o zaman din elden gidiyor dendi bunu diyen zaten şeriatci zihniyetdi.ee şimdi ne alakası var bunun türbanla?
he gidiyor dendi de gitti mi diye sorucaksın bende hayır diycem sonra da e o zaman laiklikde bi yere gitmez diyeceksin.bu mu dur mantık?

25 Şubat 2008 21:22   mesajın adresini al  

dianarabago
dianarabago
pardon yanlış almıştım düzelttim..özür dilerim

bart- demis ki:
25 Şubat 2008 21:22   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém

bi tuhaflık vardı sanki :) egemenin cümlesinden alıntı idi ama bart demiş ki diye başlıyordu :D

bart- demis ki:
25 Şubat 2008 21:23   mesajın adresini al  

mikrop®
mikrop®
zihin sarhoşluğu ne ya :)
25 Şubat 2008 21:24   mesajın adresini al  

dianarabago
dianarabago
bana mendersin amerikaya yaptığı bir köpekliğe örnek verirmisin..?
tr-abd ilşkileri ilk ne zamn başlamışıtrı?.
.. bunu destekleyenler kimlerdir?
o dönemde abd nin rejimsel en buyuk karşıtı hangi ükeydi?
menderes idam edilmeseydi hangi ülkelerle ilşki içerisinde idi ve olacaktı?
türkiyeye abd desteği ve parasal yardımı hanig dönemde ve NE KOŞULLARLA verilmiş?
buna kim karşı çıktığı için hangi tarhler arasında abd desteği türkiye üzerinde çekildi??

seçip beğenip 3 tanersini cevaplasanda kafi benim için....

d.o.u. demis ki:
Şehitlerimiz, bu vatanı akp amerikaya satsın die canlarını vermediler, onlar bu ülke bu vatan onuruyla, başkasına boyun eğmeden yaşasın diye Şehit oldular.

evet AKP doğuya hizmet götürüyor, oy kazanmak çin insanlara kömür satıyor. evet gülen doğuya dersane açıyor, kendine mürit bulmak için, ülkeyi kalkındırmak için değil.

namaza kılana gerici diyen gericinin önde gidenidir, bizim insanımız değildir.

not: menderes ölmeyi amerikaya karşı çıktığı için değil, köpeklik yaptığı için haketmiştir(kabul ediyorum biraz sert oldu)
25 Şubat 2008 21:26   mesajın adresini al  

gizzia
gizzia
beyni yıkanmış insan heralde
25 Şubat 2008 21:27   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 85 - 96

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008