pardon kim saga sola saldırmıs kufredılen bızlerız... gerici diye lanse edilen bizleriz...
akp li milletvekili akrabası olan fethullah la akraba olan biziz...
kufur edenler karızma...
bıze bunları diyenler alkıs manyagı... eee kım kıme saldırıyor acaba...
konu ıle ılgılı yoruma gelınce...
okuldakı fotolar denıldıgı gıbı gırıs ve cıkısta...
hastanedekı fotolar ıse cok yenı bıse deıl eskıdende bır elın parmagını gecmıcek sayıda vardı...
ayrıca sızınde dıkkatınızı cektımı bı fotoda 3turbanlı hemsıre yada doktor aynı karede...
ne kadar sacma dımı?
bu arada diana arkadas ıyı bı konuya deginmis...
yıllar once dın elden gıttı dıe bagrılıyordu...
bugun ıse laıklık elden gıttı dıe bagrılıo...
bu ıkı eylemdekı 7farkı bulun bakalım...:D
din elden gidiyor diyenler sizdiniz zaten.bu ne saçma bi mantık?
325 Şubat 2008 21:00
hayali
başlık bence kışkırtmacı zaten, dianarabago'nun yaklaşımını haklı buluyorum..bu fotograflar hiçbir şeye delil olamaz, sözün tutulmasını isteyen kişi bu fotograflarla bir tehlike olduğunu gösteremez..ben çekilen fotografların kurgu olabileceklerini düşünüyorum..kaldı ki tüm anadolu'da yüz binlerce kamu çalışanının denetlenmesi imkansız, ben ecevit hükumeti döneminde de benzer görüntüler olabileceğini düşünüyorum..farkı belki fotografların çekildikleri yerelere soruşturma açmaktır..bu fotograflar doğan medya grubunun başörtüsü yasağının kalkmasını bir hengameye dönüştürme çabalarından biridir, kezzaptır şudur budur haftalardır böyleler, yanlış gündem, basit konular, provokasyon..
diğer taraftan, ben kamuda türbana karşı değilim..insanlar kamu kurumu çalışanları da olsa başkalarına zarar vermedikleri ölçüde istediklerini giyebilmeliler..bu şekilde kimsenin zarar göreceğini, bir rejim tehlikesi doğacağını düşünmüyorum..ha akp bunun aksinin sözünü vermiştir o ayrı, katılmıyorum..
hayali demis ki: başlık bence kışkırtmacı zaten, dianarabago'nun yaklaşımını haklı buluyorum..bu fotograflar hiçbir şeye delil olamaz, sözün tutulmasını isteyen kişi bu fotograflarla bir tehlike olduğunu gösteremez..ben çekilen fotografların kurgu olabileceklerini düşünüyorum..kaldı ki tüm anadolu'da yüz binlerce kamu çalışanının denetlenmesi imkansız, ben ecevit hükumeti döneminde de benzer görüntüler olabileceğini düşünüyorum..farkı belki fotografların çekildikleri yerelere soruşturma açmaktır..bu fotograflar doğan medya grubunun başörtüsü yasağının kalkmasını bir hengameye dönüştürme çabalarından biridir, kezzaptır şudur budur haftalardır böyleler, yanlış gündem, basit konular, provokasyon..
diğer taraftan, ben kamuda türbana karşı değilim..insanlar kamu kurumu çalışanları da olsa başkalarına zarar vermedikleri ölçüde istediklerini giyebilmeliler..bu şekilde kimsenin zarar göreceğini, bir rejim tehlikesi doğacağını düşünmüyorum..ha akp bunun aksinin sözünü vermiştir o ayrı, katılmıyorum..
konu rejime zarar verip vermemek değil , türbanlı bi hemşire yapsın bakalım sana iğne yapabilecek mi? dokunabilecek mi sana? hayır tabi ki de ona aykırı bu...
125 Şubat 2008 21:04
feykoğlufeyk
din elden gidiyor diyenler sizdiniz zaten.bu ne saçma bi mantık?
kim bagırdı pardon ya ne olsa bıze bulunuo ben 1920lerden bahsedıyorum azizim:D
la olm bı konuda koparma konuyu:D
o gun soylenenler ne kadar sacma ıse buda o kadar... fark yok sanırım ama benzerlık buldum bakın:P
dou arkadasım kım kıme saldırmıs bı buluver bakalım...
ne olursa olsun kimse kimseye kufur edemez...
bu hakka sahip deil... bak etmem demiom dikkatini cekerim etme hakkı yoktur senin msjından ole bi hakka sahıp anlamı cıkıoda...
25 Şubat 2008 21:07
dianarabago
@ d.o.u
arkasında duraacğım bir görüş var emin olabilirsin...
bu topraklar için Allah Allah nidlarıyla savaşan şehitlerimizin arkasındayım..
kolu bacağı kopan ve 'kolum şimdi cennette İnaşlah bedenim kalan kısımlarıda şehit olurumda cennete gider' diyen gazilerin arkasındayım..
yıllarca hiçbir hükümetin(ak parti de kısmen dahil) doğuya hizmet götürmeyerek ancak kanla bitirmeye çalıştıkları terör örgütüne karşı doğuya dersane okul açan yaıtırm yapanların arkasındayım....
converse giyinip starbucksta oturup solcuyum diyenlere, atatürkçüyüm deyipte Türk lirasının üstünden ATAMIZIN resmini kaldırıp kendi resmini koyan inönücülere, 'amerikaya boyun eğmeyen menderesi' astıran zihniyete sahip olanlara, dine sövmeyi ilericilik, medeniyet entellektüellik sananlara ise karşıyım...
namaz kılanlara gericili deyip uzak doğu meditasyon yöntemleriyle 'ruh' unu rahatlatanlara uyuz oluyorum...
......
25 Şubat 2008 21:08
souvereign jr.
ameliyathanede ölümcül bir ameliyat geçireceğini varsay bakalım türbanlı kadın doktor gelicek ne dicek aa dinimize aykırı bu erkek doktorumuz da yok lütfen başka hastaneye gidin biz yapamıcaz. :O sora ne mi olacak ambulansla başka bir hastaneye giderken yolda öleceksin? belki de gittiğin hastanede de türbanlı doktorlar olacak? hiç ameliyat olamıyacaksın?
konu REJİM değil!
125 Şubat 2008 21:08
başrahip ve şürekası
ben biraz futbol oynayım en iyisi....
25 Şubat 2008 21:09
hayali
türbanlı hemşire sana iğne yapamayacaksa hemşire olmasın zaten..görevini aksatmayacağı sürece bu özgürlüğünü elinde bulundurmalı..karar mekanizmalarında görev alan çalışanlar için örneğin hakimler, bu mesleki tarafsızlık çok daha önemli..halihazırda tüm kamu çalışanlarının fikirleri de aynı değil..bir sosyalist hakimden P&G' yi aklamasını nasıl bekliyorsak, türbanlı bir hakimden de bir ateisti aklamasını bekleyebilmeliyiz..
souvereign demis ki: ameliyathanede ölümcül bir ameliyat geçireceğini varsay bakalım türbanlı kadın doktor gelicek ne dicek aa dinimize aykırı bu erkek doktorumuz da yok lütfen başka hastaneye gidin biz yapamıcaz. :O sora ne mi olacak ambulansla başka bir hastaneye giderken yolda öleceksin? belki de gittiğin hastanede de türbanlı doktorlar olacak? hiç ameliyat olamıyacaksın?
konu REJİM değil!
25 Şubat 2008 21:12
souvereign jr.
aa bak türbanlılar futbol da oynayamıyorlar azizim :) şort da giyemezler onlar , günah çünkü :) çağdışı ama olsun artık napalım onları da böyle idare edicez...
125 Şubat 2008 21:13
extremo
bence insanları daha fazla tahrik etme istersen
souvereign demis ki: aa bak türbanlılar futbol da oynayamıyorlar azizim :) şort da giyemezler onlar , günah çünkü :) çağdışı ama olsun artık napalım onları da böyle idare edicez...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18182
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.