| |
_volkan_
|
Arkadaşlar. Uzun uzun yazmayayım. Ben sizi bugun Turkiye'nin 4 bir yanından çekilen fotoğraflarla başbaşa bırakayım. Siz kendi yorumunuzu yapın.
Aşağaki görüntüler universite ya da özel hastanelerden değil, devlet hastaneleri ve devlet LİSE lerindendir.

http://galeri.milliyet.com.tr/2008/2/25Turban_kamuda/16.jpg

|
|
~ 196 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
aq hani lan? sözünüzü tutun!
|
|
~ 196 gün
|
|
| |
dianarabago
|
|
|
6 ~ 196 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
ha ha ha
dianarabago demis ki: eyvah şeriat gelmiş
:) |
|
|
~ 196 gün
|
|
| |
dianarabago
|
özellikle 6. fotodaki türbanlı arkadaşımız, çevresindeki 15 kişiye nasıl baskı yapıyor farkettiniz değil mi?. o bir kişi yüzünden diğer 15 kişide (erkeler dahil) bi sonraki gün okula türbanla gitmişler.. fotoları mailimde yüklerim yarın buraya...
yazık ya,,, yıllar önce din elden gidiyor deme cehaletini gösterenlerden hiç bir farkınız yok, laiklik elden gidiyor amanda türban okulda bilmemne diyerek....
|
|
2 ~ 196 gün
|
|
| |
dianarabago
|
madem bu kadar açıkça iftira atılıp zırvalanıp yargısız infaz yapılıyor türbanlıların tamamına, bende aynısını başı açık olanlar için yapayım (şahsım dahil)...
bilimum kamu alanlarına hizmet almak almak için türbanıyla giden vatandaşlarımız, başı açık çalışanlar tarafından hep hor görüldü, hizmet alamadı vs. vs. cart curt.. saçmalamayın ve saçmalatmayın ya:)
|
|
4 ~ 196 gün
|
|
| |
adrenalinn
|
hay a.q türkiye nereye gidiyo yaaa
|
|
~ 196 gün
|
|
| |
_volkan_
|
diana her zamanki gibi konunun bir kaç kilometre gerisinde ve sadece tahrik etme amaçlı demogojide.. değişen birşey yok
Sevgili diana, sende bilirsin ki, sevgili hukumet yetkililerimiz kendilerini teminat gostererek bu yasanın sadece universiteler için geçerli oldugunu diğer hiç bir kamu kurulusuna turbanla girilemeyeceğini bunun teminatınında kendileri oldugunu soylemişlerdi.
konu bu.
bilgilerinize
dianarabago demis ki: özellikle 6. fotodaki türbanlı arkadaşımız, çevresindeki 15 kişiye nasıl baskı yapıyor farkettiniz değil mi?. o bir kişi yüzünden diğer 15 kişide (erkeler dahil) bi sonraki gün okula türbanla gitmişler.. fotoları mailimde yüklerim yarın buraya...
yazık ya,,, yıllar önce din elden gidiyor deme cehaletini gösterenlerden hiç bir farkınız yok, laiklik elden gidiyor amanda türban okulda bilmemne diyerek.... |
|
|
15 ~ 196 gün
|
|
| |
kibrit kutusu:))
|
Türkiye şeriat rejimine doğru emin adımlarla ilerleye dursun ...birtakım kuşbeyinliler (kantinde de mevcut bunlar ) özgürlük özgürlük diye haykıra dursun...
sapla samanı karıştıran özgürlükçüler...
|
|
1 ~ 196 gün
|
|
| |
ripcord
|
ya sekülerlik ya laiklik | Sevgili İhsan Doğramacı'nın Kulakları Çınlasın
efendim her şeyden önce bu gibi haberler basına sızmazdan önce ,welasıl kelam evvel zaman kalbur saman içindeyken yukarıdaki feryatların ve figanların sahipleri acaba neredeydiler?
sistemsizliin sistem olarak algılandıı bir ülkenin zavallı evlatları olaraq gelişmelerin bu noktaya kadar ilerlemesine nasıl göz yumabildiq?
yumulur efendim yumulur...
81' Türkiye Coğrafyasının ülkenin başına musallat ettiği türban, ak tolgalı bir şeqle bürünerek, sözde savaşımını vermiş olduğu laiklik kavramının üzerine kaç zamandır yürüyordu?
YÖK'ü bizler yaratmadık mı? Yarattık. Sonra o YÖK ne yaptı 81'de ? Başörtüsü kavramının karşısına türban kavramını çıkardı.
sekülerlik ve laiklik arasında bir oraya bir buraya sürüklenip giden Türkiye'nin şimdi çığlıklar atmasının hiç bir anlamı yok bence..
Geç kalınmış bu feryat figanların hiç kimseye bir faydası dokunmuyor maalesef.
Sistemsizlik o denli bir sistem şekline büründü ki bu memleqette, beyinlerin göçmesi vacib oldu wesselam..
|
|
~ 196 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
|
|
~ 196 gün
|
|
| |
dianarabago
|
@ Volkan...
konu türbanla alakalı olduğu için onları yazdım.. mesele eğer hükümetin sözünün arkasında durmaması ise bunu başlıkta belirtseydin..zira ben dahil olmak üzere hiç kimse hükümet hakkında yorum yapmamış... dahası herkes slogan atmış.ama nedense sen bana kalkmış mesele hükümetin verdiği sözü tutmaması denişisn..oysa eğer mesele benden alıntı yapma sadece herkese söyle.. yada orataya yaz konuuyu yönlendir başlığı açan sensin.
|
|
3 ~ 196 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
eyvah, körler gelmiş..
dianarabago demis ki: eyvah şeriat gelmiş
:) |
|
|
13 ~ 196 gün
|
|
| |
dianarabago
|
ama başlığa bakıldığında konu, burda ve her yerde her zaman tartışılan şu saçma türban konusu gibi görünüyo...
|
|
~ 196 gün
|
|
| |
sphinx®
|
eyvah!!zamlar,özelleştirmeler götümüze girmiş.
|
|
3 ~ 196 gün
|
|
| |