la ben bi kerede ingilzice iq testi yapmıştım 137 cıkmıştı, test ingilizce diye bok atmıştım:)bi de Türkçem iyidir diye geizniom ortalıkta yazıklar olsun bana be
tane® can demis ki: 10 dakika 136, uyanınca bi daha yaparım feci uykum var da niye hepsi sayı şekil, ingilizce iq testlernde sözel kısımda var
33.ye soruya kadar ha şimdi adam gibi bişi cıkcak diye bekledim cıkmadı ama yapmış bulundum:) cidden adam gibi bir iq testi görmek istiyorum, worde şekil koymayı örensem bundan daha iyisini yaparım yaf bu test 500 cıksa kaç yazar osuruktan teyyare selam söle o yare:) bi de diğerleri gibi sonunda uzay matematik zekası filan dicek mi diye merak ettim, zorla astronot yapıcaklar adamı, liseden beri ne kadar böle kıytırık teste girdiysem hepsinde aynısı cıktı, hiç de anlamam uzay geometrisinden filan, normal geöometriyi lise sonda öğrenmiş adamım ben:)
alice bana laf söleme alınıom sen söleyince yaf:( ağlatıcan beni bah susmam bi kere ağlarsam
organik robot demis ki: ben bu kadar zehir zekalara kendini kantinde reklam etmeyi yakıştıramıyorum o apayrı.
cevabı kendin yazmışsın gerçi ben yüksek zeka kısmını alınmıştım narsistliğim tuttu:) bana da visual mathematicaian space bilmemne diyolar iplemedim hiç, visual mathematician ne oluyo ki:)
organik robot demis ki: hem sana laf sokmadım yav..
yoksa sen de testi çözüp
print screen alıp
bilmem ne sitesine yukliip burda link verenlerden misin..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18151
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!