ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
tabi:) ama photobucket.com dan üyelik alamdım daha
hotmail açılmıyo açılsın hemen gönderyrm örtmenim :)
24 Şubat 2008 11:50 ~ 24 Şubat 2008 11:51
aslan67
tamam evladım zorlamayayım seni,çok üzerine gittik 2 gündür:P:D
^milkshake^ demis ki:
tabi:) ama photobucket.com dan üyelik alamdım daha
hotmail açılmıyo açılsın hemen gönderyrm örtmenim :)
24 Şubat 2008 11:54
ilüzyonist
24 Şubat 2008 11:55
ilüzyonist
ekranın altında görebiliyo msn ses düzenim yine bozuk :D
24 Şubat 2008 11:58 ~ 24 Şubat 2008 11:58
aslan67
aferin bak hemen kaptın print screen olayını:Pses kapalı görünüyor ama:)sağ alttaki ses seçeneklerine tıkladığında karşına çıkan ekran benim ayarlarım gibi mi?
^milkshake^ demis ki:
ekranın altında görebiliyo msn ses düzenim yine bozuk :D
24 Şubat 2008 12:03
aslan67
cd sesi kısmını falan salla ana ses'e bak:D
24 Şubat 2008 12:06
pga::buz
24 Şubat 2008 12:52
denizhan
tolunay.com diye bi sitenin testini yapamam, odaklanamam =)
124 Şubat 2008 13:08
hayal kıran
kopya vermezseniz küserim.
24 Şubat 2008 13:34
hayal kıran
sıkıldım ve 21.soruda testi bitirdim.
sonuç : 88 çıktı.
24 Şubat 2008 13:52
fatiii
geçen yaz stajda sıkıntıdan bulmuştum bunu.. 154 çıkmıştı. zamanı dikkatli kullanırsanız baya bi yüksek yaparsınız.
24 Şubat 2008 14:19
paslı eyfel
ben aslında daha zekiyimdir :p
24 Şubat 2008 15:00 ~ 24 Şubat 2008 15:18
ilüzyonist
bişey görünmüo ama...
paslı eyfel demis ki:
ben aslında daha zekiyimdir :p
24 Şubat 2008 15:01
paslı eyfel
24 Şubat 2008 15:26
aslan67
Bilgisayardaki bir resmi direk siteye yükleyemiyoruz..
bir paint dosyası açıyor,print screen tuşuyla aldığın görüntüyü oraya yapıştırıyorsun..o resmi kaydediyorsun..sonrawww.photobucket.comsitesinden bir üyelik alıyorsun..upload etme bölümünün bulunduğu pencerede bu kaydettiğin resmi seçip siteye yüklüyorsun..site sana bir link veriyor..direct link diye geçer adı..o linki kopyalayıp ortakantin'de mesaj yazma kısmına yapıştırıyorsun..daha sonra fareyle linki seçip alt kısımdaki resim butonuna tıklayıp gönder butonuna basıyorsun..hazır..
üyelik alma işleriyle zaman kaybetmek istenilmiyorsan eğer imageshack.us sitesinde üye olmadan işlemini yapabiliyorsun..
24 Şubat 2008 16:01 ~ 24 Şubat 2008 16:28
aslan67
hoparlör üzerine kırmızı çarpı işareti görünüyor önceki kopyaladığın resimde..eğer bir daha öyle olursa onun üzerine çift tıklayıp karşına çıkan küçük ekranda bulunan 'ana ses' sekmesinin ses seviyesinin yüksek olduğuna ve 'sessiz' kutucuğunun tiksiz olmamasına dikkat etmeni öneririm:)
^milkshake^ demis ki:
az önce pc yi kapattım tekrar açtım ama hiçbişey yapmadım
şimdi de çalışıyo gel git akıllı benimkisi
ilginç bi vaka :S
24 Şubat 2008 16:06
souvereign jr.
136 yaptım ama daha önceden çözmüştüm ben bu testi hep aynı sorular. bi de fotoğrafı kaydetmek için print screen yerine f5'e basmışız alışkanlıktan güzelim puan gitti kim uğraşacak şimdi ya 33 soru çok :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18151
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!