ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > MÜSAİTSENİZ GELİYORUZ.

Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 97 - 108

hayal kıran
hayal kıran
ben bölgesel olarak değiniyorum konuya,ırk din veya siyasi görüş olarak değerlendirmemeye özen gösteriyorum.
23 Şubat 2008 20:41   mesajın adresini al  

ivy
ivy
hayır anlatamadın...

ben hala soruma cevap alamadım yani...

ayrım yapılamaz, yapılırsa gereği yapılır demek ne demek? kürt türk demiyorum bak 1. sınıf 2. sınıf ayrımı?

ayrım yaptınız bundan oluo herşey mi demek...

ayrıca saldırmıyorum sen de saldırgan yaklaşma ilk defa muhatab oluyorum senle...
23 Şubat 2008 20:42   mesajın adresini al  

smile!!!
smile!!!
istanbuldaki birsürü kürt işadamı neden oraya yatırım yapmıyor o beynini biraaz çalıştrsan kendi vatandaşlarına neden yatırım yapmıyolar madem? tüm fabriakalarını batıya kuruyolar çünkü bombalıyorlar bişe bırakmıyolar bir işadamı tanıdığımız orda asfalt yol çalışması yaparken neler çekti sonrada yıktılar.ne sınıfı ne ikisi bizde çerkezis ama ben ne mutlu türküm diyene diyorum göçmeniz ama ben gurur duyuyorum burası benm watanım yemek yediğim kaba pislemem
 1   23 Şubat 2008 20:44   mesajın adresini al  

hayal kıran
hayal kıran

ivy-angel&devil demis ki:

ne demeye getiriyorsun kürtlere böyle davranılıyor diye mi herşey...e hani pkk bir kürt oluşumu değildi?
yani diyorum ki,güneydoğu bölgesi hep background olarak ele alındı.
bu Ülke'de ırkı dini ne olursa olsun 2.sınıf vatandaş muamelesi göremez.
bu inanç birliğine aykırıdır.
23 Şubat 2008 20:45   mesajın adresini al  

no control
no control
bunu birazda tarihsel süreç açısından değerlendirsek...

ah abd'yi bu kadar hafife almasak..

ah keşke anında milliyetçi damarımız kabarıp allah allah nidalarıyla atlamasak...

ah keşke bir kaç insan ölünce bu işlerin çözülmeyeceğiini anlayabilsek..

sonra vah etmesek..
 1   23 Şubat 2008 20:45   mesajın adresini al  

ivy
ivy
yatırıma gelince benim duyduğum kadarıyla güneydoğu bu konuda iyi durumda...GAP ile de daha da iyiye gidecek diye umuyoruz...antepi diyarbakır hep çok güsel çok gelişmiş diye anlatılmıştır...gerçi belki şehir merkesleridir , bilemiyorum..
23 Şubat 2008 20:46   mesajın adresini al  

hayal kıran
hayal kıran

minimalinvaziv demis ki:

istanbuldaki birsürü kürt işadamı neden oraya yatırım yapmıyor o beynini biraaz çalıştrsan kendi vatandaşlarına neden yatırım yapmıyolar madem? tüm fabriakalarını batıya kuruyolar çünkü bombalıyorlar bişe bırakmıyolar bir işadamı tanıdığımız orda asfalt yol çalışması yaparken neler çekti sonrada yıktılar.ne sınıfı ne ikisi bizde çerkezis ama ben ne mutlu türküm diyene diyorum göçmeniz ama ben gurur duyuyorum burası benm watanım yemek yediğim kaba pislemem

tamam müsade et,provoke etme sayfayı.
23 Şubat 2008 20:46   mesajın adresini al  

hayal kıran
hayal kıran

ivy-angel&devil demis ki:

yatırıma gelince benim duyduğum kadarıyla güneydoğu bu konuda iyi durumda...GAP ile de daha da iyiye gidecek diye umuyoruz...antepi diyarbakır hep çok güsel çok gelişmiş diye anlatılmıştır...gerçi belki şehir merkesleridir , bilemiyorum..

Benim batman'da,bingöl'de öğretmen arkadaşlarım var.
suyun olmadığı,ekmeğin olmadığı köyler var diyor.
hangi iyi durum senin kastın ?
23 Şubat 2008 20:47   mesajın adresini al  

ivy
ivy
no control bu noktada haklı..10000 asker orda 300000 terörist de öldürse, kökleri kurumaz...devamı gelir...getirtilmek istendikçe gelir...
23 Şubat 2008 20:47   mesajın adresini al  

ivy
ivy
Benim batman'da,bingöl'de öğretmen arkadaşlarım var.
suyun olmadığı,ekmeğin olmadığı köyler var diyor.
hangi iyi durum senin kastın ?

e o köylerden batıda da var :S
23 Şubat 2008 20:49   mesajın adresini al  

freak
freak
biz ne diyoruz peki.

hayal kıran
hayal kıran
neyse, sabit fikirler ile bir yere varamayız,kafanızda kurduklarınız ile başbaşa sağlıcakla kalın.

Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 97 - 108

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008