ya dostum ben senin ne yapmaya çalıştığını anlamadım..yazdıklarını bi daha oku belki ne kadar saçmaladığının farkına varırsın.. gaz a takmışsın herkes gazla çalışıo sana kalsa tek düşünen sensin..bence senin gazını almışlar...olayı bu boyuta taşıman üzücü..
bart- demis ki:
tamam,sen devam et
23 Şubat 2008 20:19
freak
ivy saldırdıgım falan yok.sadece ülke savasa giderken bunun sebebini sorgulamak yerine geliyoruz bekleyin tarzı bir düşünceye karşı çıkıyorum.
yada 7 şehit verdik başımız sağolsun demek nasıl bu kadar basit olabiliyor bunu anlayamıyorum.türk yada kürt insanlar ölüyor.ben buna karşıyım.
23 Şubat 2008 20:20
smile!!!
böyle etrafa saldırarak biyere waramassın bence..pkk biticek. amerika bile sırtını döndü onlara.
23 Şubat 2008 20:20
freak
şuna bak sanki orada oynanan fenerbahce galatasaray derbisi ayıp be.
minimalinvaziv demis ki:
Leyla Zana, birlikte yaşamak istediklerini, ömrünün sonuna kadar da birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yaşamak için mücadele edeceğini kaydederek, Ben demokratik çözüm yollarının kapatılmasını istemiyorum. Kürtler ateş gibidir. Eğer kendilerine iyi niyetle yaklaşırken seni ısıtırlar ama kötü niyet ile yaklaşırsan seni yakarlar. Biz kardeşlikten, demokratik çözümden yanayız. Anayasada Kürt kimliği tanınsın demokratik çözüm için büyük bir kapı açılmış olur. Kürtleri kandırma dönemi bitmiştir. Artık Kürtleri kandıramazlar dedi.
hala konuşuyo :D
23 Şubat 2008 20:21
hayal kıran
pkk,bir terör örgütüdür.
ve içinde bir çok milletten katılan zanlılar var.
ne anladık ?
bu Vatanı; ingilizlere,fransızlara,yunanlara,ruslara karşı koruyanlar şimdi neden pkk lı olarak gösteriliyor ?
Benim askerde en sevdiğim silah arkadaşlarım,güneydoğulu insanlardı.
ve hepsi çok geyik insanlar.
23 Şubat 2008 20:21
hayal kıran
minimalinvaziv demis ki:
böyle etrafa saldırarak biyere waramassın bence..pkk biticek. amerika bile sırtını döndü onlara.
senin ağzını burnunu dağıtırım,içimdeki burhan amerikadan daha canidir.
23 Şubat 2008 20:22
freak
ayy canımm amerika teşekkürler.
minimalinvaziv demis ki:
ivy
bart- demis ki:
ivy saldırdıgım falan yok.sadece ülke savasa giderken bunun sebebini sorgulamak yerine geliyoruz bekleyin tarzı bir düşünceye karşı çıkıyorum.
yada 7 şehit verdik başımız sağolsun demek nasıl bu kadar basit olabiliyor bunu anlayamıyorum.türk yada kürt insanlar ölüyor.ben buna karşıyım.
ben de bunu söylüyorum ya...ama anlamadan saldırdığın için bir yere varamadık.. kürt türk ya da başka bişey, bi oğul kolay yetişmiyor, analar senelerce gözünden sakınarak büyütüyor ve bazı şerefsiz başlar yüzünden ölüyorlar..vatan sağolsun diye bir şey yok...
hayal kıran
şu andan itibaren beni kimse frenlemesin,taytımı giyip süperkahraman olacağım.
23 Şubat 2008 20:23
freak
ben de bunu söylüyorum ya...ama anlamadan saldırdığın için bir yere varamadık.. kürt türk ya da başka bişey, bi oğul kolay yetişmiyor, analar senelerce gözünden sakınarak büyütüyor ve bazı şerefsiz başlar yüzünden ölüyorlar..vatan sağolsun diye bir şey yok...
ee tamam.ozaman neden bu başlık.neden hala bekleyin lan geliyoruz.neden hala ya sev ya terket.ben düşünceye,bilince kızıyorum.
23 Şubat 2008 20:23
pinkorgasm61
anayasanın temel ilkesi vatanın bölünmez bütünlüğünden bahsediyor..bu ilkeye karşı çıkanlar vatanaı bölmek isteyenlerdir..vatanı bölmek isteyen kürt değil başka millette olsa bunu korumak ve müdafa etmek o vatanın görevidir..o zaman istiklal savaşına da sen karşı çık..çanakkalede ölen anzakları da düşün ne de olsa onlarda insan o savaşlar a da hayır de göreyim sni...
bırak bu işleri çok yanlış düşünüyorsun..
23 Şubat 2008 20:24
smile!!!
ben onu sana dememiştim bart a demiştim önce yazılanı oku.kimin ağzını burnunu dağıtıyosun? çok komiksin önce karşındakine fikirlerini beynini kullanarak anlatmaya çalış yumruğunu deil karşındaki bir bayan gerçi bunları bile anlayabileceğini düşünmüyorum.herkesin statüsü belli.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18136
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.