Bordo Bereliler girilmez denilen yere girdi!
Türkiye'nin gururu Bordo Bereli Komandolarımız Dağlıca'da kaçırılan 8 askerin teslim edildiği yerin kontrolünü ele geçirdi.
23 Şubat 2008 16:20
23 Şubat 2008 17:28
freak
ayh çok komik.aldım verdim ben seni yendim gibi anlatmışsın.neyse mutluluklar.iyi hazlar.
minimalinvaziv demis ki:
apo ölürse pkk yeniden toparlanır ve güçlenşr şu anda örgüt 2 ye bölünmüş durumda apoyu destekleyenler ve yeni birisi başa geçsin diyenler bu istikrarsızlık devam ettikçe hiçbir zaman toparlanamıycaklardır..neyse artık game over olcak
123 Şubat 2008 17:30
smile!!!
umarım çoğu insan senin gibi duyarsız değildir. senin anlıycağın dilde anlattım işte.
123 Şubat 2008 17:32
freak
duyarlılığınız mahvetti zaten..
323 Şubat 2008 17:32
cooldeniz
offf :D
23 Şubat 2008 18:43
buneya
Sebeplerden sonuçlara gitmek yanlış analizleri beraberinde getirir...
Abd aponun liderliğinden memnun değildi ve bizim kucağımıza bıraktı...Asılmayacağını da biliyordu ve onu cezaevinde ruhani lider haline getirdi..
23 Şubat 2008 18:49
smile!!!
bencede katılıyorum uzun zaman sonra mantıklı bi fikir yürüten oldu
23 Şubat 2008 19:38
imamcık
barzani kıpramama bebem sende zevk alacaksın kaçışın yok
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18136
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.