aslında sısteme karsı olmak gerekıyor?bu ulkede unıversıteler dunyada ılk 1oo'e gıremıyor?hangımız bılım adamı olacagız?kopyacıllık anlayısı hakım.temel yerıne ezber yapıyoruz.cunku her konuda gelısıyoruz.benden bılgısız ınsanlar.aıle parası ıle benden daha ıyı bolumlerde okuyor.genelde ozel hakımı kuruluslarda.paramı verdım gecerım sorunu var!cogunluk degıl tabıkı.hersey haksızlık
21 Mart 2008 04:01
tala yldz
KESİNLİKLE DEWLETT:))
21 Mart 2008 21:07
*hanımeli*
özellllll :)) özelllllllllll:))özelllllllllll :))
21 Mart 2008 21:11
cell_iin
gayet devlet ve özel ayrımını her gün yaşıyorum ben devletteyim ikizim özelde sadece ingilizcesi mükemmel... ve tabi giren hocaların hemen hepsi yurtdışında öğretim görevlisi olarak çalışmış nolcak ki orda bide master yaptıysa hatta doktorasını aldıysa hocalar ii ama kusura bakmayın kafalar boş..tabiki de devlet.. herkesin bi beklentisi var amaç sadece diploma değil... biii deeee tabiii benim kalma hakkım var onun yok:):)
22 Mart 2008 04:49
ali ata bak
kalma hakkı bakımından düşününce hak veriyorum cell_iin'e... gayet mantıklı geldi banada:)
22 Mart 2008 05:56
..lustrall..
olayın bide ekonomik boyutu var.. özel uni yıllık ortalama 17.000 ytl masraflarla yıllık 30.000. ..5 yıl ( 5 yılda bitiren varsa hazırlıkta dahil tabi:p ) 150.000 ytl.. 150.000 ytl ye ev alırsın kiraya verirsin, iş yeri açarsın falan.. okul bitirince nolcak özel uni den birisi? taş çatlasın 3.000 maaş alsın ( okul bitecek ,iş bulacak, bide 3.000 maaş alacak, devlet uni de okuyan birisi başvurmassa tabi aynı işe aynı bölümde okuyan:p ) .. neyse başladıdiyelim okula verdigi parayı kaç yılda geri kazanır? kendini kasmaya degmez be.. tabi sırf okumak uni görmek için degebilir.. ama zaman kaybı nakit kaybı.. haa özel unilere karşımıyız? hayır ve asla.. ŞİRKET HESABI:P
22 Mart 2008 07:47
veela'
boun-odtü-bilkent-sabancı-koç-hacettepe ne yazık ki başkasını tanımıyorum pek
sırf okumak ıcın okunmaz.oraya verılen para ıle ıs kurarsın :)
22 Mart 2008 22:53
jaja of opobo ®
(1) 25 Mart 2008 16:53
y@$ém!n
bilkentteym ana devlet i destekliyorum çünkü özelde öğrencileri çok kastırıyolar bir rahat bırakmıyolar bir devlette olacaktım .... ofof
4 Nisan 2008 21:09
alperen
özelde hele bide benim okudugum gibi bir bölümde ( bilgisayar bilimleri ) okuyosanız bağıra bağıra devlet dersiniz sanırım :(
7 Nisan 2008 02:58
roxie
sunulan imkanlar açısından kesinlkle özel üniversite... bilkent'in muncilerini çook kıskanıyorum dünyayı geziyolar biz de ankara'daki konferanslarla yetiniyoruz.. bu en basit örneklerden biri... Ama ögrenci profili ve rahatlıgı açısından devlet üniversitesi... tercih etmek zor.. tabi tercih etme sansı olanlar icin..
19 Nisan 2008 15:55
ilbilgekatun
devlet ama param olsa ozel de yuksek master falan yapmak ısterdm
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1812
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!