ya sonuçta olay sende bitmiyomu
devlet elbette tek tericihmdir ama sonuçta özel ünilerde burslu ayağına almıyolarmı bütün başarılı öğrencileri?
11 Ekim 2007 09:18
skydiver
devlet
28 Ekim 2007 23:26
boysalmustafa
ülkemizdeki biçok özel üniversite öğrencilerine pek imkan sağlayaman okullar olmasına rağmen. dünya genelinde yapılan en iyi 500 okul sıralamasına giren okulların arasına 200. olarak giren bilkent gibi bi okul varken bence bu tartışma cok saçma. devlet veya özel ayrımı yapmak için önce öss sınavının ne kadar belirleyici olduğunu tartışmak lazım. iyi olan iyidir devlet özel ayrımı olmaz.
29 Ekim 2007 12:09
zodiac
parasıyla okul okuyanın aklından şüphe ederim... Neden? Madem üniversite okumak istiyor kalkıp çalışsın çabalasın aldığı puandan 35-40 puan daha fazla aldığında devet üniversitesine girer. Ama para çok ne gerek var çalışmaya derse bide kalkıp böbürlenirse ben üniversite okuyorum diye O zaman ona yanarım ben! Özel ünivlerde okuyanlar Söz meclisten Dışarı-(burslu-yetenekten dolayı burslu hariç) Sakın olaki Ben ünivliyim demesin. çünkü 10milyarı bastımmı bizim mahallenin en moron adamını yine oraya sokarım :) Önemli olan bileğinin hakkıyla bişey yapabilmen Önemli olan Aklını kullanabilmen Kapasitenin Var olduğunu Herkese Gösterebilmendir. bunu Devlet üniversitesi Kazanarak Herkese İspat edebilirsin.
Uzun lafın kısası tabiki Devlet Üniv. özele yatıracağın parayı orda çatır çatır yersin...
(1) 29 Ekim 2007 14:26 ~ 29 Ekim 2007 14:31
djorcunkural
Kafadan devlet universitesi ozel de guzel tabi ama parası saglam olana olmayan napsın bence devlet ...
29 Ekim 2007 14:26
boysalmustafa
valla çok ilginç yorum olmuş. o okula herkez girer beyki ama o okul bitermi.
zodiac demis ki:
parasıyla okul okuyanın aklından şüphe ederim... Neden? Madem üniversite okumak istiyor kalkıp çalışsın çabalasın aldığı puandan 35-40 puan daha fazla aldığında devet üniversitesine girer. Ama para çok ne gerek var çalışmaya derse bide kalkıp böbürlenirse ben üniversite okuyorum diye O zaman ona yanarım ben! Özel ünivlerde okuyanlar Söz meclisten Dışarı-(burslu-yetenekten dolayı burslu hariç) Sakın olaki Ben ünivliyim demesin. çünkü 10milyarı bastımmı bizim mahallenin en moron adamını yine oraya sokarım :) Önemli olan bileğinin hakkıyla bişey yapabilmen Önemli olan Aklını kullanabilmen Kapasitenin Var olduğunu Herkese Gösterebilmendir. bunu Devlet üniversitesi Kazanarak Herkese İspat edebilirsin.
Uzun lafın kısası tabiki Devlet Üniv. özele yatıracağın parayı orda çatır çatır yersin...
29 Ekim 2007 21:27
mustappha
millet olarak herseye yorum yazmayı ne kadar cok seviyoruz yahu herkesin kendi tercihi bu mesele fazla uzatmayınn...
30 Ekim 2007 16:03
ufo gorn masum köylü
vakıff
30 Ekim 2007 17:44
psikolojik manyak
özelin de avantajları var devletinde.
21 Kasım 2007 16:23
c.kumsacli
nasıl istersen....:)
21 Kasım 2007 19:40
murattt83
devlet üniversitesi tercihimdir..ama bir fikrimde var yarı özel yarı devlet olan üniversitelerde açılabilir...
21 Kasım 2007 23:33
peter pan
devlet üniversitesi. daha samimi.
22 Kasım 2007 02:12
barışarock06
abi boşwersene ne devleti warsa paran git özele paşa paşa bititrirsin o biçim yani :P
22 Kasım 2007 22:43
ggönül
aklım olsaa ozelde okurdummm
ne devlet unıverstesı yaaaa
22 Kasım 2007 22:54
nzmcn
aklım olsaa devlette okurdummm
ne özeli yaaa
22 Kasım 2007 23:38
peter pan
ben devlette de, özelde de okuyan biri olarak konuştum. devlet üniversitesindeki ortam çok daha güzel...
22 Kasım 2007 23:38
barışarock06
haklısın arkadaşım
özelde herşey maddi dostluklar ilişkiler
devlette de hayatın gerçekleri
niless demis ki:
tabiki dewlet...özelde hersey sahte dewlette hc olmazsa gercekten hayatı ogrenıosun...
23 Kasım 2007 17:50
uysalhan
öğretim elemanarına bakarım ben. kadro çok önemlidir. değerini bilen için...
28 Kasım 2007 03:15
türkmen
sabancının kızıda olsam devlet derim en azından kafan rahat ders bıraktım mı derdim yok !
28 Kasım 2007 23:45
bloo
iyide sabancının kızı olsan seni kimse bırakmaz zaten sen merak etme..parayla sınıf gecen arkadaslarım var benim ank da.
mesela burslu çok yüksek bölümlereyani bilg muh gibi girecek kadar zeki bir adam olsam özel derim hiç şaşmaz ama orta halli bir ögrenciysem ve param yoksa tabiki devlet..özel üni sınıflarında ülkenin en salaklarıyla en zekileri aynı sınıfta o kötü ama dediğim gbi bursluysa ve yüksekse süper..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1812
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!