ßenCe öSeL..Türkiye'nin aCı qeRçekLeri iÇerisinde OkumaK zOr.. Örneqin..
Ankara/Gazi ÜniversitesiTutturmuşLar ßir Mhp Üniv Hepsi Siyaset..
Hobi İçin Okuyorum Üniv.. O yüZden Tercihim Özel Üniversite. .
17 Ağustos 2007 12:38 ~ 17 Ağustos 2007 12:42
yarıotomatikmandalin
özel üniversitede okuyan piçtir devlet üniversitesinde okuyan fakir ama başarılıdır direk böyle bi genelleme yapılmış aklı başında adam ikisinde de piçlerin ve gayet başarılı öğrencilerin bulundğunu biliyodur zaten gerisine laf etmeye bile gerek yok
17 Ağustos 2007 18:59
elkordobes
dostum güzel söylüyorsun da ankara üniversitesi marmara üniversitesini unutarak biraz haksızlık yapıyorsumn bamna kalırsa!!!!
aran demis ki:
bana göre boun-odtu-ıtu-istanbul-hacettepe-bilgi-sabancı-koc-bilkent-yıldız
geri kalan universitelerin bircok konuda bu saygım okullara göre kendilerini gelistirmeleri lazım, her hangi bir ayrım yapmak olanaksız özel yada devlet olarak ama turkiye standartlarına göre bence en iyi okullar yukarıda saydıklarım.
21 Ağustos 2007 11:59
elkordobes
ya bence öğrenci merkezli bi eğitim şart başımızda bu statükocu YÖK olduğu müddetçe ister özel ister devlet hiç farketmez hele bi de bu YÖKçüler ya hukukçu y da tıpçı oluyor bu insanların ortak özelliği ise sanatla ilgili bölümlere gizliden gizliye düşmanlık duymaları dolayısıyla YÖK belası oldumu nerde okurdsan oku aynı ama tek fark bide sosyal bilimler ve sanat bilimleri üzerine çalışıyosan vay haline çünkü statükocu tıpçı hukukçu rektörler yökçülerele işin varrr çünkü bunlar doğuştan yasakçı
21 Ağustos 2007 12:11
elkordobes
bence asıl sorun öğrenci merkezli bi eğitim başımızda bu statükocu sosyal ve sanatsal bilimler düşmanı tıpçı hukukçu rektörler ve yökçüler olduğu müddetçe ister özel ister devlet hiç farketmez bu araba da buraya park edemez mantığı var bence
21 Ağustos 2007 12:15
z3ro
Koç ve Sabancı dan gerisi yalan .. =)
21 Ağustos 2007 23:22
gemici
yapma yaw :D
syntax_error demis ki:
Koç ve Sabancı dan gerisi yalan .. =)
22 Ağustos 2007 20:46
_lulu_
herkes kendı unıversıtesını över tabıkıde ama bunu yaparken ögretım uyelerınin işlevleri we yıl içinde üniversitelerin olusturdugu yayın we tezlerın sayısı cok önemlidir.boyle kafadan o iyi bu kötü demek yanlıs bence.
24 Ağustos 2007 08:58
_lulu_
özel mi devlet mi konusuna gelınce...bu ülkede bı cok ınsan özel unıverste dıınce sankı parayı werıp gıdılen puanın hıc onemlı olmadgı gereksz kurumlar olark degerlendırıyor.halbukı yok ole bsy.ozelede gayet öss dn aldıgn puanla gırıosun.hatta bı cok devlet unı gıdılebılırken ozel secen cok ınsan war(mesela ben) .daha cesıtlı imkan sunuolar we gercektn ii bi egitim için aranması gereken kosullar arasında.
(1) 24 Ağustos 2007 09:03
muzzoo
tercihim devlet olurdu
24 Ağustos 2007 12:03
memeth of georgia
devlette okusam hiç çalışmazdım, var mı la öle beleşe okumak =)
25 Ağustos 2007 00:57
osge
dewlet
25 Ağustos 2007 13:44
smirnoff
bence tercıh meselesı ne ıstedıgıne baglı
2 Eylül 2007 03:30
peaceful
türkiyede özel ünv yok. vakıf doğrusu.
2 Eylül 2007 05:05
smirnoff
hmm
2 Eylül 2007 16:19
alpernte
hepimiz universiteliyizz hepimiz de öğrenciyizz:P
3 Eylül 2007 00:16
metal_dertli
özel bencee
imkanın fasla
3 Eylül 2007 02:21
lordus
son senem itibariyle özel üniversite....abi rahat bi kere:)
3 Eylül 2007 02:27
metal_dertli
özel de basarı hojalara göre zor
bursluysan senden bişi bekliolar ama asla bırakmaya calısmıyoalr=))((=
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1812
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!