bu örnekte önemli olan nokta şu bence ismail ; hocanın davranşları aynı mıymış?
14 Mart 2006 16:23
liv
arkadaslar parasi olanlar nie okuyo ki zaten simdi hemen yanlis anlasilmasin bence gidin ticarete atilin daha cabuk is sahibi olursunuz is aramakla ugrasmassiniz patronla ugarsmassiniz kendinizin patronu olursunuz... ben odtu 2 siniftan terkim biliorum odtunun imkanlari gayet iyi labaratuarlari herseyi o yuzden kimse siyemez ki devlet unilerinin imkanlari kotu!!
14 Mart 2006 16:32
lucy luyi
para bol, hem okula verip hem de sonra iş kuracak kadar. ohh ne rahat yahu böyle yaşamak. iyiki bu ailede doğmuşum.
14 Mart 2006 16:34
liv
ne gibi? suan almanyada yasiorum bir yigin lise mezunu var ama kimse kimseye kulp takmio.. sadece insanlara gore hareket etmemek lasim herkes uni mezunu olmak zorunda deil.. eger paran varsa da turkliyeden uzaklasabilirsin fransaya gidersin fransizca ogrenirsin fln fln...
14 Mart 2006 16:52
lucy luyi
buarada ironi yapıyorum, kalkıp da şimdi kazkafalının biri çıkar,kıçından anlar. kaz kafalıları da severim. yanlış anlamasınlar.
özelmiş devletmiş bunları tartışmak anlamsız. insan olsun herkes, imkanları da neye elveriyorsa okusun. okuduğu yerin sıfatını da okuyana yüklemek akıl karı değil. bu söylediğim sadece özeller için değil, devlet üniversiteleri için de geçerli. özelde laylaylom okuyanlar olduğu gibi , devlette de hakkını veremeyenler vardır mutlaka. o yuzden böyle bir kıyaslama yersiz. bir de öss'ye girene kadar tek sınav nası olur da hayatı etkiler diye serzenişte bulunup, sonrasında ise buna bağlı yorumlar üretmek de nasıl bir çelişkidir merak konusu. neyse diyeceğim o ki insan olmak yeter. herkes kendi hayatını yaşıyor
14 Mart 2006 17:11
1914
-vala arkadaşlar özel üniversiteler eğitim açısından daha elverişli nasıl yani sunduğu imkanlar fazla,insanın içinde varsa özel veya devlet farketmez okur adam olur.
-birde şöyle birşey var maddi açıdan durumu iyi olanlar özel üniversiteye gderlerse devlet okullarında kontnjan açılır.bu sadece bi bakış açısı tabi.
-devlet yurdunun önünde bi arkadaşımı beklerken birşeyi gözlemledim sizle paylaşmak istiyorum,malesef durumu iyi olmasına rağmen onca öğrenci devlet yurdumda kalıyor,ve o yurda girmek için sıra bekleyen biçok öğrenci var dışarıda.
14 Mart 2006 17:14
extraordinary!....
Özel de daha ii bea abi paran için gelip de yamanmaya çalışmıolar
ama devletteki ortam da hiç bi yerde yok!!!
tercihim devlettir :)
29 Ekim 2006 03:24
d£ry@
benım gecen senekı yurttan bır arkadasım vardı.bılkentte cokta onemlı olmayan bır bolumde okuyordu.esra dıye sevdıgım bır arkadasımla tanıstıgı ılk anlarda nerde okuyosun dıye sordu esraya.esrada gazi deyince arkadas ay canım uzulme eh oda guzel unıversıte dedı.bu arada komık olan sey esra arkadasımız gazı hukukta okuyor ve bunuda bılıyor o akıllı arkaadasımız.lafım ozel unıversıtelılere deıl.arkadasın hukugu fak ve gazıyı kucumsemesıne.
30 Ekim 2006 01:13
fosilleşmiş dinazor
eski bi söz vardır sırtını devlete dayamak diye :)))
30 Ekim 2006 01:25
e=m.c²
öss den aldığın puana, ekonomik duruma ve seçmek istediğin bölüme göre değişir....
30 Ekim 2006 01:41
manas
ben olayı başka bir tarafa çekmek istiyorum..Anadolu üniversitelerine çok ağır ithamlar var nedense...Acaba kaç tanesinin eğitim kalitesinden haberiniz var..Mesela odtüde bir asistan arkadaşım kimya bölümü için Erzurum Atatürk üniversitesinin ODTÜ den çok daha iyi olanaklara sahip olduğunu söyledi..Yada geçen yılın kpss başarı ortalaması açısından Türkiye Üçüncüsü Van yüzüncü yıl üniversitesiydi. Bu yılın kpss 1. si 100 tam puanla manisadan.Anadolu üniversitelerini biraz küçümsüyorsunuz gibi
me geliyor...bunlar sadece bildiklerim..Hem bence bizden daha şanslılar çünkü çoğu eğitimlerini Türkçe alıyorlar.Konuya daha derinlemesine inebiliyorlar ve ingilizcesini anlayacam diye vakit öldürmüyorlar..
30 Ekim 2006 11:31
yavruş :)dişikartal
walaaa ben dee öğrenci öğretmen ilşkisi bakımındann özel üniversite derim çünküü 1.sınıftayken ankara hukuka gitmiştim roma hocalarımız aynıydıı ama amkara hukuktaa hocamızın analttıklarını anlamamıştım we daha bi resmiyetlik wardı ne bilim bi garip tii ama bizim okuladaa çok iyi anlamıştım... yanii bilmem ki...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1812
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.