ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > Özel Üniversite mi Devlet Üniversitesi mi ?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  22  23  24  25  26  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 121 - 132

restricted_mind
restricted_mind
slm..arkadaşlar...müzik grubumuz içiin bas gitar çalan ve istanbulda olan bi arkadaş arıyoruz..ilgilenen arkadaşlar bana mesaj göndersinler lütfen....:))
1 Şubat 2007 00:36   mesajın adresini al  

restricted_mind
restricted_mind
slm..arkadaşlar...müzik grubumuz içiin bas gitar çalan ve istanbulda olan bi arkadaş arıyoruz..ilgilenen arkadaşlar bana mesaj göndersinler lütfen....:))
1 Şubat 2007 00:37   mesajın adresini al  

sine qua non!
sine qua non!
eğitim kalitesi olarak özel bence.ama rahatlık açısından dewlet üni tabiiki.gerçi ben burdada rahatım :) ve halimden memnunum
24 Şubat 2007 22:06   mesajın adresini al  

züreyy-fa
züreyy-fa
özel derim ben de bilerek özel tercih ettim yani,sınıflarımız 30 kişi,istediğim zaman istediğim hocamı ofisinde buluyorum,eğitim ingilizce daha ne olsunki,bi kötü yanı para işte...
24 Şubat 2007 22:36   mesajın adresini al  

gitanne
gitanne
aslında devletüniversıtesi bana göre ama artık özel ünıverster devletlerdekı gzl hocalrı kendı okullarına alıolar ee drm böle olunca özeldekı egtm devlet ünivrstlernden daha gzl oluo....dıl konusnda kesınlıkle özel ama devlette okuamkta ayrı bşy..
24 Şubat 2007 23:23   mesajın adresini al  

janislucani
janislucani
beni zorlla yolladılar.şimdi halimden memnnunum.bilkentte tayfa genelde iyi. devlette onlar bilkentte iyi ortam bulunabileceğini düşünmüyorlar istisnasın diyorlar.bide bilkent çok kasıo diğer ünilerde (ankara odtü) arklarım çok rahat.devam falan.ben içimde devlet sevdası var keşke kocelide yada osmangazide endüstri okusaydım diyorum.ama tabi babanın emri BILKENTTI.belkide iyi olanı budur.
25 Şubat 2007 15:16   mesajın adresini al  

frizzz
frizzz
o bu deil işte EGE ÜNİİ :))
25 Şubat 2007 19:32   mesajın adresini al  

$hekher
$hekher
Kalçada cop, kazık ve buna benzer sert ve delici aletlerle gezmemek içiinn ben devlet üniversitesi derim... :)
9 Mart 2007 19:42   mesajın adresini al  

canbo
canbo
ya sanki odtuyu bogaziçini kazandıkta biz gitmedik:D :D:Dbelli başlı dewlet kazanamadıysan imakanında warsa ozel daha ii
10 Mart 2007 16:22   mesajın adresini al  

freegg
freegg
arkadaslar gereksiz tartısma,her birisinin artısı eksisi var.artı herkesin beklentisine gore degisir...
10 Mart 2007 16:30   mesajın adresini al  

yildirim@nline
yildirim@nline
illllle de üniversite okumamız lazım dimi :S
10 Mart 2007 17:11   mesajın adresini al  

piscesea
piscesea
birine aklı diğerine parası olan gidiyo... gerisi aynı
11 Mart 2007 23:37   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  22  23  24  25  26  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 121 - 132

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008