gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Kampüs Hayatı - Özel Üniversite mi Devlet Üniversitesi mi ?
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  11  12  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 181 - 200
 Yazar: Mesaj:
d3stina
d3stina
parayla sınıf geçilen okul nereymiş söle bis de gidelim :))

17 Şubat 2008 13:38  mesajın adresini al  
**bozacı**
**bozacı**
tabii ki devlet üniversitesi...
tabi ne zamana kadar,aman dikkat:''Babalar gibi'' satılabilir devlet üniversiteleri....

5 Mart 2008 09:26  mesajın adresini al  
reneff
reneff
maddı durumum olsaaa ozell ama sabancı, koc yada bılkent gerısı yalan benim ıcın hatta bursla faln gırebılıosam super ama ıkısıde olmadı ıcın devlet ama yınede mutluyum okulumdan memnunum...

6 Mart 2008 22:16  mesajın adresini al  
raceaway
raceaway
parası olan için devlet üniversitesi tabiki ama maddi sıkıntıları olan birisi için vakıf üniversitesini burslu kazanmak bile çare değil.. biraz ortam meselesi giriyo işin içine ister istemez karşılıklı bi anlaşmazlık yaşanır. piyasada zaten herkezin bildiği gibi özel üniversite olarak koç sabancı ve bilkent'in sözü geçmekte... devlet üniversitesinden şaşmamak gerekir hatta ege üni mi yoksa anadolu üni mi die sorsalar anadoluyu tercih ederdim ama biraz geç kaldım galiba :))

8 Mart 2008 00:46  mesajın adresini al  
senihcan
senihcan
Ben yeditepedeyim bursluda degilim zar zorda olsa odeniyor param ortamdan cok bahsedilmiste her universitede her turlu ortam olabilir.Yeditepeye ilk geldigimde endiseleniyordum cunku orayla ilgili orda okumayan herkes parayla diploma aliyorsun birsey ogrenmiyorsun diyordu.Bunun buyuk bir yalan oldugunu anladim daha 2. siniftayim ve gercekten hocalar mukemmel insanlar ve cok bilgililer ve guzel ogretiyorlar ama ogrencilerin buyuk cogunlugu hakkinda konusmak istemiyorum.Cunku akillarinda en kolay nasil gecerim sorusu var.Ben ogrenebildigim herseyi ogrenmeye calisiyorum ve simdiden 3. sinifa gelmeden yurtici kargo genel istanbul merkesinde mudurun stajeri olarak ise basladim.Bu benim giriskenligim onemli olan universite degilde kisilerin ogrenmek isteyip istememesi

8 Mart 2008 10:58  mesajın adresini al  
türkkahvesi
türkkahvesi
özel veya devlet Türkiyedeki üniversiteler hep aynı. sadece beleş okumanın hazzı bi başka olsa gerek:PPP

8 Mart 2008 20:05  mesajın adresini al  
mızmızkedi
mızmızkedi
kusura bakmayın ama konu sacmadır.yani mesela benim puanım ist dısında ki bicok uniw i tutuodu.fakat ozel okul sectim neden bazı üniwler olsa(boğaziçi,odtü,itü,iü vb) onları secerdim ama eger baska bi secenek olacaksa ve param olsaydı yine özel derdim

8 Mart 2008 20:43  mesajın adresini al  
bart-
bart-
ya ben ali ata bak yazıyorum 3333 e yolluyorum ali ata bakıyor yada öle bişeyler.

8 Mart 2008 20:44  mesajın adresini al  
denizhan
denizhan
hem devlet hem özel. neden dersen çünkü okumak güzel.
...

8 Mart 2008 20:49  mesajın adresini al  
bart-
bart-
bence özel üni.de burslu okumak :)

8 Mart 2008 20:50  mesajın adresini al  
jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
zekası yeten devleti kazanır.devlete aklı yetmeyen özeli kazanır.sözüm burslulardan dışarı tabi

10 Mart 2008 00:47  mesajın adresini al  
senihcan
senihcan
Eger bilgi anlayisin sınavdan geçiyorsa allah yardim etsin sana

10 Mart 2008 15:08  mesajın adresini al  
eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard
devlet tabiki... beyin+para birleşimi değil sadece beyin ön planda sanki.. yada zeka demeyelimde geçmiş deneyimler...

10 Mart 2008 15:12  mesajın adresini al  
jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
bilgi anlayışı değil bu jijim Türkiye'nin bi gerçeği üzgünüm

senihcan demis ki:
Eger bilgi anlayisin sınavdan geçiyorsa allah yardim etsin sana

10 Mart 2008 15:19  mesajın adresini al  
d3stina
d3stina
para war huzur war okuyun.

1 defa alkışlanmış (1)  13 Mart 2008 19:05  mesajın adresini al  
bart-
bart-

tamam

d3stina demis ki:
para war huzur war okuyun.

13 Mart 2008 19:09  mesajın adresini al  
uaxoy
uaxoy
endüstri meslek lisesi

13 Mart 2008 19:13  mesajın adresini al  
hey_hat
hey_hat
özelde okudum arkadaşlarımla yaptığımız karşılaştırmalara göre sadece hocalar size devletteki kadar çok takamıyor.
paranla döversin hesabı :)

13 Mart 2008 19:22  mesajın adresini al  
extremo
extremo
bugün yine dedim ulan paranın gözü kör olsun

13 Mart 2008 19:27  mesajın adresini al  
kaan dinçer
kaan dinçer
en büyük boluspor

13 Mart 2008 19:31  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  11  12  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 181 - 200
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008