ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
bence devlet universitesi rahatlik icin kasilmana gerek kalmiyo rahat oll yani;)
8 Ocak 2006 21:18
lucy luyi
daha önce bu konuda sert tartışmalar görmüştük sitede. heyecanlı günler bekliyor hepimizi. bilkent boğaziçi kavgası mutemel. heheh
8 Ocak 2006 21:27
soulfly free
zenginin malı züğürdün çenesini yorar
atasözleri hiç yanılmaz
(1) 8 Ocak 2006 21:35
damla
D:D:D:D:D ben tatile gidiorum:D ya hayır tabiki devlet üniversitesi.kazımcım ben hiç bi zmn boğaziçine laf edemem.ne haddime...gerçektenç.sadece bilkente laf edildiinde dier parayla geçilen özellerle kıyaslanınca tepam atıo o kdr...sevgiler.
(1) 8 Ocak 2006 21:37
atalay
ya herkesin kedni tercihi.
bunun neyini tartışıcaz o da ayrı bir konu. gereksiz yere açılmış bir başlık. sırf başlık açmış olmak için açmayın arkadaşlar.
"özel üniversite mi, devlet mi??" hangi açıdan????
(1) 8 Ocak 2006 21:43
damla
dimi atalay....bencede
8 Ocak 2006 21:44
darkz
bilkent, sabancı ve koç harici ise devlet derim.
(1) 8 Ocak 2006 21:52
hk
Şimdi ne yalan söyleyeyim.. Belli başlı devlet üniversiteleri dururken ben özel üniversiteye asla gitmezdim. Zira hiçbir özel okul bunların olanaklarına, eğitim kalitesine, ekollerine yaklaşamaz bile (Vakıf üniv. öğrencisi arkadaşlar alınmasınlar :) ). Ama eğer bu üniversitelerden birini kazanamamışsam, Anadolu'daki bir üniversite yerine de özel üniversiteye gitmeyi tercih ederdim, tabi param varsa (bu noktada da Anadolu'daki üniversitelerin öğrencisi olan arkadaşlar alınmasın :) ) Karışık işler bunlar, sidik yarışına dönmeye pek meyilli konular.. :)
8 Ocak 2006 21:53
baco
mecburen ozel unııı :)))
8 Ocak 2006 22:58
damla
kimse parayla okuyorum die övünmez...ama özellerede kötü puanlarla girilmio...ama şölede bişi var kendi okulum için kouşim verdim paranın kuruşu kuruşuna karşılını alıorum...devletde okumak bi boğaziçinde,hacetepede okumak istemezmiydim...odtüde..fln fn
8 Ocak 2006 23:28
atalay
yaw yerinden memnun ol yeter..
8 Ocak 2006 23:50
hayvanölüsü
ya bi de olayin ekonomik boyutu war nekadr cok insan ozel okulda okursa dwtele maliyet o kdr azalir
9 Ocak 2006 00:32
hayvanölüsü
devlete yani
9 Ocak 2006 00:33
bahar
Bence bu konuda en tecrübeli bnmm:) başkentten hacettepeye yatay geçiş yaptım...başkent iyi hoş ortam adına yapılcak çok şeyi olan bi üni...kızların büyük çoğunluğu aynı fabrikasyon..erkekleride...ama istisnalar war tabi...hacettepde her çeşit adam bulmak kolay..hacettepe daha raaht tabikii sonuçta devlet ünisi...bursluydum başkette..burs kesilmesi durumu war tabi malumunuz...ama sonuçta pekte fark yok...
9 Ocak 2006 00:41
sramana
paralı parasız değil.....geniş perspektifde eğitim verebiliyor mu önemli olan o....bir sürü koyun ha paralı yetişmiş ha parasız
ne farkı warr
9 Ocak 2006 04:10
damla
katılıorum ceren.o yüzden paralı yada devlet die ayrım çok saçma...
9 Ocak 2006 04:20
vulcao
Hem devletten hem ozelden sayisiz degerli insan cikmistir :) ne farkeder sana verilenin degerini biliyosan ? :)
9 Ocak 2006 12:58
aran
bana göre boun-odtu-ıtu-istanbul-hacettepe-bilgi-sabancı-koc-bilkent-yıldız
geri kalan universitelerin bircok konuda bu saygım okullara göre kendilerini gelistirmeleri lazım, her hangi bir ayrım yapmak olanaksız özel yada devlet olarak ama turkiye standartlarına göre bence en iyi okullar yukarıda saydıklarım.
12 Ocak 2006 01:13
palali
aslında söyleyeceklerim tam başlığa uymuyor ama yeni başlık açmak istemedim.
bu siteye girmeden önce çok az bulunduğum (hatta doğru düzgün bulunmaığım sadece anlatılanlarla yetindiğim) özel üniversite öğrencilerini şımarık, ciks olarak genelliyordum. doğru düzün birileri arada ender olarak çıkar diye bakıyordum. ama şimdi bakıyorumda düşündüklerimde çok yanılmışım. merak ettiğim ise şu acaba özel üniversitede okuyanlarda bu yanlış genellemeden rahatsız oluyorlarmı?
11 Mart 2006 16:43
moviebiker
param olsaydı sadece bilgi üniversitesine para verirdim. :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1812
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!