ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  kampüs hayatı  Özel Üniversite mi Devlet Üniversitesi mi ?
para var huzur var devlet universitesi ozel universite
Sayfalar: 1  2  3  4  5  17  18  19  20  21  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

emre
emre
bence devlet universitesi rahatlik icin kasilmana gerek kalmiyo rahat oll yani;)
~ 971 gün   mesajın adresini al  

lucy luyi
lucy luyi
daha önce bu konuda sert tartışmalar görmüştük sitede. heyecanlı günler bekliyor hepimizi. bilkent boğaziçi kavgası mutemel. heheh

soulfly free
soulfly free
zenginin malı züğürdün çenesini yorar

atasözleri hiç yanılmaz
 1   ~ 971 gün   mesajın adresini al  

damla
damla
D:D:D:D:D ben tatile gidiorum:D ya hayır tabiki devlet üniversitesi.kazımcım ben hiç bi zmn boğaziçine laf edemem.ne haddime...gerçektenç.sadece bilkente laf edildiinde dier parayla geçilen özellerle kıyaslanınca tepam atıo o kdr...sevgiler.

atalay
atalay
ya herkesin kedni tercihi.
bunun neyini tartışıcaz o da ayrı bir konu. gereksiz yere açılmış bir başlık. sırf başlık açmış olmak için açmayın arkadaşlar.
"özel üniversite mi, devlet mi??" hangi açıdan????

damla
damla
dimi atalay....bencede

darkz
darkz
bilkent, sabancı ve koç harici ise devlet derim.

hk
hk
Şimdi ne yalan söyleyeyim.. Belli başlı devlet üniversiteleri dururken ben özel üniversiteye asla gitmezdim. Zira hiçbir özel okul bunların olanaklarına, eğitim kalitesine, ekollerine yaklaşamaz bile (Vakıf üniv. öğrencisi arkadaşlar alınmasınlar :) ). Ama eğer bu üniversitelerden birini kazanamamışsam, Anadolu'daki bir üniversite yerine de özel üniversiteye gitmeyi tercih ederdim, tabi param varsa (bu noktada da Anadolu'daki üniversitelerin öğrencisi olan arkadaşlar alınmasın :) ) Karışık işler bunlar, sidik yarışına dönmeye pek meyilli konular.. :)

baco
baco
mecburen ozel unııı :)))

damla
damla
kimse parayla okuyorum die övünmez...ama özellerede kötü puanlarla girilmio...ama şölede bişi var kendi okulum için kouşim verdim paranın kuruşu kuruşuna karşılını alıorum...devletde okumak bi boğaziçinde,hacetepede okumak istemezmiydim...odtüde..fln fn

atalay
atalay
yaw yerinden memnun ol yeter..

hayvanölüsü
hayvanölüsü
ya bi de olayin ekonomik boyutu war nekadr cok insan ozel okulda okursa dwtele maliyet o kdr azalir
~ 970 gün   mesajın adresini al  

hayvanölüsü
hayvanölüsü
devlete yani

bahar
bahar
Bence bu konuda en tecrübeli bnmm:) başkentten hacettepeye yatay geçiş yaptım...başkent iyi hoş ortam adına yapılcak çok şeyi olan bi üni...kızların büyük çoğunluğu aynı fabrikasyon..erkekleride...ama istisnalar war tabi...hacettepde her çeşit adam bulmak kolay..hacettepe daha raaht tabikii sonuçta devlet ünisi...bursluydum başkette..burs kesilmesi durumu war tabi malumunuz...ama sonuçta pekte fark yok...

sramana
sramana
paralı parasız değil.....geniş perspektifde eğitim verebiliyor mu önemli olan o....bir sürü koyun ha paralı yetişmiş ha parasız
ne farkı warr

Sayfalar: 1  2  3  4  5  17  18  19  20  21  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008