ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > The Assassination Of Jesse James
brooklynn proulx jeremy renner sam rockwell mary louise parker dooey deschanel pat healy sam shepard western dram aksiyon korkak robert ford the assassination of jesse james by the coward robert ford casey affleck brad pitt
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 6

aslan67
aslan67
Yıl 1881’dir. 34 yaşındaki Jesse James, hem soygun planlamakta, hem de onu yakalayarak ödül kazanmak isteyen düşmanlarına savaş açmaktadır. Fakat kimin dost kimin düşman olduğunun belirsizliği onu şaşırtacaktır.

Ron Hansen’ın romanından uyarlama olan “Korkak Robert Ford’un Jesse James Suikasti”, Amerika’nın en ünlü kanun kaçağının ve onun katilinin özel hayatlarını irdeleyen ve bu cinayet öncesi neler yaşanmış olabileceğini sorgulayan, western görünümlü, dramatik altyapılı bir film.

Yapım : 2007, ABD
Tür : Aksiyon / Dram / Western
Yönetmen : Andrew Dominik
Senaryo : Andrew Dominik, Ron Hansen (Kitap)
Oyuncular : Brad Pitt, Sam Shepard, Pat Healy, Zooey Deschanel, Mary-Louise Parker, Casey Affleck, Sam Rockwell, Jeremy Renner, Brooklynn Proulx
Yapımcı : Brad Pitt, Ridley Scott, Jules Daly
Görüntü Yönetmeni : Roger Deakins
Müzik : Nick Cave, Warren Ellis
Dağıtım : Warner Bros
Süre : 2 saat, 40 dk.
Gösterim Tarihi : 16 Kasım 2007

Ron Hansen'in romanından uyarlama..Film yayınlandığı senenin bana göre en iyilerinden..Filmi tipik bir western filmi diye izlerseniz çok yanılırsınız..Daha çok bir dram..Gerçekten adı gibi uzun ve ağır işlenmiş bir film..İlk izlediğinizde çoğu detayı anlayamayabiliyorsunuz..Bence 2 kere izlenilerek anlaşılabilecek filmlerden bu..Konuya yeterince odaklanmak lazım..Şunu özellikle belirtmeliyim ki filmin son yarım saati bana göre harika..Belki 2 saat boyunca o ağır tempodan dolayı yer yer sıkılabilirsiniz;ama o yarım saati izlemek için buna katlanılabileceğini unutmayın,eminim pişman olmayacaksınız,zira çok güzel bir sonla bitiyor:)

Aslında filmin tam adı 'The Assassination Of Jesse James By The Coward Robert Ford' yani 'Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikasti' idir..Fakat görüyorsunuz ki ilk defa bir başlıkta filmin adının tamamını dahi yazamadım:)

Brad Pitt ve Casey Affleck resmen döktürmüş..Brad Pitt yine karizmatik bir rolle karşımızda..Andrew Dominik de iyi bir yönetmenlik göstermiş..Ayrıca filmin yapımcılarından biri Brad Pitt,diğeri de ünlü yönetmen Ridley Scott idir..Filmin müzikleri süper..Ee Nick Cave ve Warren Ellis'in parmağı olunca şaşırmıyorsunuz buna..

Trailer..

22 Şubat 2008 17:53   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams
aklımdaydı hep hıımm izlemek gerek...
22 Şubat 2008 17:55   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®
cesi ceymsin ölümüne baya üzüldüm.
22 Şubat 2008 18:00   mesajın adresini al  

3daysofpeaceandmusic
3daysofpeaceandmusic
22 Şubat 2008 18:13   mesajın adresini al  

mete:
mete:
Bide rockstar diye bi film var bugün izledim hoşuma gitti tavsiye ederim.
22 Şubat 2008 19:59   mesajın adresini al  

eda_laylay
eda_laylay
çok sıkıcı..aksiyon sıfır...brad pitt in oynadığı en sıkıcı film...brad bile çekmio insanı...
22 Şubat 2008 20:50   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 6

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008