hocama kırıldım... serefsiz derse gelmedi bi de utanmadan yoklama alınıyo:D onu burdan esefle kınıyorum hıh:D
22 Şubat 2008 16:07
ivy
kafamda kötü bi düşünce olmadan attığım mesajın yanlış anlaşılıp karşımdakilerin bana karşı sergiledikleri tutum beni çok kırdı...
22 Şubat 2008 16:17
*mahkum*
yukardaki özel mesajıma cevap yazmamıştı :))
22 Şubat 2008 16:18
serd@l
herkes dokuyor icindekileri:)) ben de kalbini kirdigim arkadaslarimdan ozur dileyeyim ...kotu bi zamanda karsima cikmalarinin bedeliydi bu ya da hatasi ...:))) di mi kirmizi :)
22 Şubat 2008 16:22
kırmızı elma
yukardaki..sebebini .dinlemeden kestirip attı....
22 Şubat 2008 16:22
paslı eyfel
kıranları itina ile kırıyorum
hatta şu sıralar kırmayanları da kırıyorum..
22 Şubat 2008 16:23
kırmızı elma
yesss :)) bana hala sinema borçlusun..hamburger faslını geçtik çünkü.....
aşk gecer...arkadaşlık kazansın. :)
s£®d@l demis ki:
herkes dokuyor icindekileri:)) ben de kalbini kirdigim arkadaslarimdan ozur dileyeyim ...kotu bi zamanda karsima cikmalarinin bedeliydi bu ya da hatasi ...:))) di mi kirmizi :)
22 Şubat 2008 16:23
hayal kıran
ivy-angel&devil demis ki:
kafamda kötü bi düşünce olmadan attığım mesajın yanlış anlaşılıp karşımdakilerin bana karşı sergiledikleri tutum beni çok kırdı...
22 Şubat 2008 16:24
*mahkum*
başlığı sabote etmeyin arkadaslar özelden yazabilirsiniz birbirinize biri başlık açmış emeğine saygı gösterin
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18114
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.