ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Arkadaşlar soruyorum size sizi en son gücendiren şey ne?Anlatın dökün içinizi!!! Varsa ortakantinden mesela kırıldığınız gücendiğiniz birileri söyleyin belki farkında bile diildir haberi olsun..
(1) 22 Şubat 2008 15:51
_lulu_
nasıll söylesemmm bilmemkii eliffff:))
22 Şubat 2008 15:54
secret smile(: l
söyle canım söyle duyar belki(:
22 Şubat 2008 15:55
pamuk frnz
kızlar cana mesaj atsın! :p
sphinx® demis ki:
attığım özel mesajlara cevap gelmezse çok kırılıyorum :(
22 Şubat 2008 15:56
pamuk frnz
beni en son kıran üzen insan aynı zamanda beni EN ÇOK kıran üzen insan =(
22 Şubat 2008 15:57
secret smile(: l
ah canım benim yaa üzüldüm şimdi duyarlar seni burdan belki cwp yazarlar:p ne iyi yaptında söyledin(:
sphinx® demis ki:
attığım özel mesajlara cevap gelmezse çok kırılıyorum :(
22 Şubat 2008 15:57
ßhd®
onun artık beni yok sayması vede dün akşam o kadar aradan sonra dalga geçer gibi nbr diyip yanına gülen surat koyması
22 Şubat 2008 16:06
red apple
serdal beniiiiiiiii çokkk kırdın......ki.gerçek acıdır.biber de gerçektir.:D ama serdaaall :((
22 Şubat 2008 16:07
zultan:)
hocama kırıldım... serefsiz derse gelmedi bi de utanmadan yoklama alınıyo:D onu burdan esefle kınıyorum hıh:D
22 Şubat 2008 16:07
ivy mrs holi şit
kafamda kötü bi düşünce olmadan attığım mesajın yanlış anlaşılıp karşımdakilerin bana karşı sergiledikleri tutum beni çok kırdı...
22 Şubat 2008 16:17
red apple
yukardaki..sebebini .dinlemeden kestirip attı....
22 Şubat 2008 16:22
paslı eyfel
kıranları itina ile kırıyorum
hatta şu sıralar kırmayanları da kırıyorum..
22 Şubat 2008 16:23
red apple
yesss :)) bana hala sinema borçlusun..hamburger faslını geçtik çünkü.....
aşk gecer...arkadaşlık kazansın. :)
s£®d@l demis ki:
herkes dokuyor icindekileri:)) ben de kalbini kirdigim arkadaslarimdan ozur dileyeyim ...kotu bi zamanda karsima cikmalarinin bedeliydi bu ya da hatasi ...:))) di mi kirmizi :)
22 Şubat 2008 16:23
pamuk frnz
saygı göstermeyen bir mi var burda :S
*mahkum* demis ki:
başlığı sabote etmeyin arkadaslar özelden yazabilirsiniz birbirinize biri başlık açmış emeğine saygı gösterin
(1) 22 Şubat 2008 16:31
geronimo
citibank
22 Şubat 2008 16:32
red apple
:)) aslında bazı şeyleri de tiye almakta yarar var.......bazen umursamaz biri olmak istiorum...
22 Şubat 2008 16:34
irem_
kırılmaya değmeyecek insanlara kırıldığım için kendime kırgınım uzun zamandır.
22 Şubat 2008 16:36
red apple
garanti bankasından nefret ediorum :D
oyak bankta maestro yerine visa cıkardığı için nefret ediorum :PP
22 Şubat 2008 16:37
red apple
üstekinden nefret ediom :))
22 Şubat 2008 16:42
vulcao
bugün sabah işte asabım bozuldu... bir tane ajansımızın piskopat sahibi yüzünden nevrim döndü...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18114
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!